X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mad8 wrote:
    Ja też rozstępów jeszcze nie mam, mam nadzieję, że się nie pojawią.

Wiecie może gdzie można kupić kosmetyki dla dzieci Hipp? Szukałam w rossmanie, naturze, tesco, kauflandzie i nigdzie nie ma.

Właśnie ja tez ostatnio patrzyłam w rossmanie i carrefour i nie ma :(

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Pochwal się zakupem;]

o takie :)
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-szuflada-gpk-17el-moskitera-i4430049192.html

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak macie blisko superpharm,to tam są produkty hipp,a teraz jest na nie promocja jak posiadacie tą karte superpharmu, możecie założyć ją od ręki na miejscu w sklepie i zawsze mieć troszke taniej.
    Emolium też jest z kartą -30%

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:41

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Dziewczyny jak macie blisko superpharm,to tam są produkty hipp,a teraz jest na nie promocja jak posiadacie tą karte superpharmu, możecie założyć ją od ręki na miejscu w sklepie i zawsze mieć troszke taniej.
    Emolium też jest z kartą -30%

u mnie takiego sklepu niestety nie ma :(

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    u mnie takiego sklepu niestety nie ma :(
    Hmm wydaje mi sie że będą też w hebe.

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    Sylwia a masz czasem twardy brzuszek ?
    jeszcze nie mialam

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielono mi:-))))) wrote:
    Hej kochana ja też będę kupować to łóżeczko dodatkowo z szufladą plus szafę plus komodę. Bo początkiem roku będziemy się wprowadzać do Naszego mieszkanka i już chcemy urządzić pokoik. Oglądałam te łóżeczka w SMYKU i powiem Ci że masywne porządnie zrobione. Tylko,że w SMYKU ceny wyższe mają a ja znalazłam w Krakowie sklep gdzie mają taniej,bo przez allegro takich rzeczy nie chce zamawiać zwłaszcza jeżeli chodzi o szafę czy komodę.

A co to za sklep tz nazwa. Bo może mają sklep internetowy.

• Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    A co to za sklep tz nazwa. Bo może mają sklep internetowy.

Przesyłam Ci linka,mają sklep internetowy
    http://www.sdkrak.pl/klups-zestaw-mebli-safiri-z-zyrafka-p-2734.html

ale na allegro też były takie zestawy...wpisz sobie Klupś i wszystkie serie Ci wyjdą:-)

so22pqr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesyłam Ci linka,mają sklep internetowy
    http://www.sdkrak.pl/klups-zestaw-mebli-safiri-z-zyrafka-p-2734.html

ale na allegro też były takie zestawy...wpisz sobie Klupś i wszystkie serie Ci wyjdą:-)
    Łóżeczko już mam, ale popatrze się co jeszcze mają.

• Smutas Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o spanie u rodziny to oprocz moich rodzicow nie planuje takich sytuacji. A rodzice juz zapowiedzieli ze kupia lozeczko zeby maly mial gdzie u nich spac.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas ja też raczej niemam takich planów,tylko jakbyśmy jechali do teściów. Ale to wózek a właściwie gondola mi wystarczy.

Kajaoli, popatrz w linka co podała zielono mi, tam w promocjach tego sklepu w krakowie jest coś takiego jak leżako-bujako-łóżeczko, może to ci sie spodoba, ale podobne to do gondoli.

Kajaoli lubi tę wiadomość

• moni28 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzieliśmy to łożeczko w smyku, mąż i syn się w nim zakochali i i nie mam innego wyjścia jak tylko zamówić a na allegro znalazłam taki zestaw
    http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-materac-przewijak-zestaw-i4417868631.html

Hej kochana ja też będę kupować to łóżeczko dodaatkowo z szufladą plus szafę plus komodę. Bo początkiem roku będziemy się wprowadzać do Naszego mieszkanka i już chcemy urządzić pokoik. Oglądałam te łóżeczka w SMYKU i powiem Ci że masywne porządnie zrobione. Tylko,że w SMYKU ceny wyższe mają a ja znalazłam w Krakowie sklep gdzie mają taniej,bo przez allegro takich rzeczy nie chce zamawiać zwłaszcza jeżeli chodzi o szafę czy komodę.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    Aniqa ja nie cierpię kaftaników więc nawet nie zamierzam mieć ani jednego :)
    co do nospy nie stresuj się ja brałam b. dużo w ciąży z Kasią i jest zdrowym dzieckiem ma 12 lat (ja jestem logopedą i problemów nie miała żadnych)
    napiszę Ci tak teraz jest inna moda na leczenie teraz daje się głównie magnez
    ale są lekarze co dają i nospę to kwestia indywidualna

Avakesh nie gniewaj się na to co napiszę, bo może przesadzam ale chyba jesteś na naszym forum od niedawna ? (jak się mylę poprawcie mnie)
    i naszym celem nie jest skakanie sobie do gardeł, straszenie tylko wspieranie i wspólne przeżywanie ciąży
    a Ty jak nie straszysz listeriozą to nospą - warto takie coś napisać innym ale może zastanowić się nad formą

jeśli Cię źle odebrałam to przepraszam, ale właśnie tak odbieram Twoje posty.

To, że jestem od niedawna nie znaczy, że nie mogę zostawiać swoich sugestii i wiadomości od lekarzy. Nie miałam zamiaru nikogo straszyć i faktycznie zarzucanie mi "skakanie do gardła" jest bardzo krzywdzące. Dlatego myślę, że skoro tak zostaję odebrana to czas zwijać się :) Dziękuję Wszystkim za mile spędzony czas i życzę szczęśliwych rozwiązań. Powodzenia dziewczyny!

• renatkach Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Właśnie ja tez ostatnio patrzyłam w rossmanie i carrefour i nie ma :(

w realu ;)

3i49tv7325tdkkap.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj poskladal wreszcie komode dla malucha i dzisiaj wieczorem mam zamiar powkladac do niej rzeczy ktore juz mam choc jest ich niewiele ale czas zaczac rozgladac sie wreszcie za wozkiem i lozeczkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 18:57

renatkach, Kajaoli lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Wam się siedzi? Wróciłam do pracy po urlopie i siedzenie 6 godzin (powiedzmy, że tyle wychodzi) to istna katorga, żołądek mnie ciśnie:/ zaczyna się......

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    A jak Wam się siedzi? Wróciłam do pracy po urlopie i siedzenie 6 godzin (powiedzmy, że tyle wychodzi) to istna katorga, żołądek mnie ciśnie:/ zaczyna się......
    tez tak mam - bola mnie plecy po pracy a jak siedze to zoladek mi cisnie i ciezko sie oddycha

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerąbane... i jak długo zamierzasz pracować? Mój lekarz nie chce mi dać zwolnienia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 20:15

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avakesh ale ja absolutnie nie chciałam, żebyś odchodziła z naszego forum, nie napisałam, też że skaczesz komuś do gardła - napisałam, że odbieram Twoje posty jako "straszenie" i zaznaczyłam, że jeśli nie słusznie to przepraszam

lubek, Kajaoli, Bergo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Przerąbane... i jak długo zamierzasz pracować? Mój lekarz nie chce mi dać zwolnienia....
    Dlaczego niechce ci dać? Mój to na pierwszej wizycie już mi wpychał.

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ