Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mad8 wrote:Ja też rozstępów jeszcze nie mam, mam nadzieję, że się nie pojawią.
Wiecie może gdzie można kupić kosmetyki dla dzieci Hipp? Szukałam w rossmanie, naturze, tesco, kauflandzie i nigdzie nie ma.
Właśnie ja tez ostatnio patrzyłam w rossmanie i carrefour i nie ma -
nick nieaktualnyDziewczyny jak macie blisko superpharm,to tam są produkty hipp,a teraz jest na nie promocja jak posiadacie tą karte superpharmu, możecie założyć ją od ręki na miejscu w sklepie i zawsze mieć troszke taniej.
Emolium też jest z kartą -30%Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:41
-
Aniqa wrote:Dziewczyny jak macie blisko superpharm,to tam są produkty hipp,a teraz jest na nie promocja jak posiadacie tą karte superpharmu, możecie założyć ją od ręki na miejscu w sklepie i zawsze mieć troszke taniej.
Emolium też jest z kartą -30%
u mnie takiego sklepu niestety nie ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielono mi:-))))) wrote:Hej kochana ja też będę kupować to łóżeczko dodatkowo z szufladą plus szafę plus komodę. Bo początkiem roku będziemy się wprowadzać do Naszego mieszkanka i już chcemy urządzić pokoik. Oglądałam te łóżeczka w SMYKU i powiem Ci że masywne porządnie zrobione. Tylko,że w SMYKU ceny wyższe mają a ja znalazłam w Krakowie sklep gdzie mają taniej,bo przez allegro takich rzeczy nie chce zamawiać zwłaszcza jeżeli chodzi o szafę czy komodę.
A co to za sklep tz nazwa. Bo może mają sklep internetowy. -
Aniqa wrote:A co to za sklep tz nazwa. Bo może mają sklep internetowy.
Przesyłam Ci linka,mają sklep internetowy
http://www.sdkrak.pl/klups-zestaw-mebli-safiri-z-zyrafka-p-2734.html
ale na allegro też były takie zestawy...wpisz sobie Klupś i wszystkie serie Ci wyjdą -
nick nieaktualnyZielono mi:-))))) wrote:Przesyłam Ci linka,mają sklep internetowy
http://www.sdkrak.pl/klups-zestaw-mebli-safiri-z-zyrafka-p-2734.html
ale na allegro też były takie zestawy...wpisz sobie Klupś i wszystkie serie Ci wyjdą -
nick nieaktualnySmutas ja też raczej niemam takich planów,tylko jakbyśmy jechali do teściów. Ale to wózek a właściwie gondola mi wystarczy.
Kajaoli, popatrz w linka co podała zielono mi, tam w promocjach tego sklepu w krakowie jest coś takiego jak leżako-bujako-łóżeczko, może to ci sie spodoba, ale podobne to do gondoli.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Widzieliśmy to łożeczko w smyku, mąż i syn się w nim zakochali i i nie mam innego wyjścia jak tylko zamówić a na allegro znalazłam taki zestaw
http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-materac-przewijak-zestaw-i4417868631.html
Zielono mi:-))))) wrote:Hej kochana ja też będę kupować to łóżeczko dodaatkowo z szufladą plus szafę plus komodę. Bo początkiem roku będziemy się wprowadzać do Naszego mieszkanka i już chcemy urządzić pokoik. Oglądałam te łóżeczka w SMYKU i powiem Ci że masywne porządnie zrobione. Tylko,że w SMYKU ceny wyższe mają a ja znalazłam w Krakowie sklep gdzie mają taniej,bo przez allegro takich rzeczy nie chce zamawiać zwłaszcza jeżeli chodzi o szafę czy komodę. -
nick nieaktualnyUlcio wrote:Aniqa ja nie cierpię kaftaników więc nawet nie zamierzam mieć ani jednego
co do nospy nie stresuj się ja brałam b. dużo w ciąży z Kasią i jest zdrowym dzieckiem ma 12 lat (ja jestem logopedą i problemów nie miała żadnych)
napiszę Ci tak teraz jest inna moda na leczenie teraz daje się głównie magnez
ale są lekarze co dają i nospę to kwestia indywidualna
Avakesh nie gniewaj się na to co napiszę, bo może przesadzam ale chyba jesteś na naszym forum od niedawna ? (jak się mylę poprawcie mnie)
i naszym celem nie jest skakanie sobie do gardeł, straszenie tylko wspieranie i wspólne przeżywanie ciąży
a Ty jak nie straszysz listeriozą to nospą - warto takie coś napisać innym ale może zastanowić się nad formą
jeśli Cię źle odebrałam to przepraszam, ale właśnie tak odbieram Twoje posty.
To, że jestem od niedawna nie znaczy, że nie mogę zostawiać swoich sugestii i wiadomości od lekarzy. Nie miałam zamiaru nikogo straszyć i faktycznie zarzucanie mi "skakanie do gardła" jest bardzo krzywdzące. Dlatego myślę, że skoro tak zostaję odebrana to czas zwijać sięDziękuję Wszystkim za mile spędzony czas i życzę szczęśliwych rozwiązań. Powodzenia dziewczyny!
-
moj poskladal wreszcie komode dla malucha i dzisiaj wieczorem mam zamiar powkladac do niej rzeczy ktore juz mam choc jest ich niewiele ale czas zaczac rozgladac sie wreszcie za wozkiem i lozeczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 18:57
renatkach, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
mitaka wrote:A jak Wam się siedzi? Wróciłam do pracy po urlopie i siedzenie 6 godzin (powiedzmy, że tyle wychodzi) to istna katorga, żołądek mnie ciśnie:/ zaczyna się......
-
nick nieaktualnyAvakesh ale ja absolutnie nie chciałam, żebyś odchodziła z naszego forum, nie napisałam, też że skaczesz komuś do gardła - napisałam, że odbieram Twoje posty jako "straszenie" i zaznaczyłam, że jeśli nie słusznie to przepraszam
lubek, Kajaoli, Bergo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny