Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHipp jest też w tesco,bo ostatnio widziałam i w carrfurze.
Ja dziś po drodze kupiłam serie z linomagu, żeliko szampon, kremik, i krem na brodawki, oliwki niechciałam, to musze tylko dokupić krem do tyłka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:25
-
Ja tak wlasnie zastanawiam sie nad aventem i nad canpolem.
Aniqa super ze szyjka wrocila teraz odpoczywaj zeby znowu nie zechciala sie skracac. Mi wlasnie tez nieraz napina sie brzuch ale na szczescie nie zdarza sie to czesto.
Mad gdzie zamawialas te kosmetyki hipp?
Co do obiadu nie mam pomyslu ale chyba zrobie krupnikAniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
ao12. wrote:Dziewczyny co planujecie na dzisiejszy obiadek?Wczoraj miałam pomidorówkę...a dzisiaj sama nie wiem co zrobić.
Do tego mam bób obrany i podany z przesmażonym boczusiem i cebulką
A na jutro i pojutrze kupiłam duży płat łososia, do tego będzie ryż z zielonym groszkiem i sos koperkowo-czosnkowy
ao12. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do smoczków, nie kupuję żadnego. Jeśli okaże się niezbędny, to wtedy kupię, ale nastawiam się na wychowanie bez smoczka. Dziciaczki siostry świetnie sobie dają radę bez smoka, a ona nie ma problemów z odstawieniem. Jakoś nie podoba mi się, kiedy widzę już spore dziecko chodzące ze smokiem
ao12., lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja u siebie w carrefour nie widzialam hippa.
Aniqa czyli stawiasz jednak na linomag?
Tak,ja linomag. Musze tylko krem do pupki kupić i będzie wszystko co mi trzeba.Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
moni28 wrote:gdzie zamawialaś kosmetyki Hippa. U mnie strasznie cieżko je dostać.
Zamawiałam w gemini razem z paroma innymi rzeczami.
W tesco u siebie nie widziałam, może zależy to od wielkości sklepu. -
Aniqa wrote:Już po wizycie, dotarcie na wizyte i potem do domu kosztowało mnie dużo siły, uff.
Szyjka wróciła do normy dzięki leżeniu, ale dalej mam wypoczywać,więc nawet ok na te gorąca. Mam "pogotowie skurczowe" tj.napinanie, twardnienie brzucha, ale chodzi o to że napina sie bardzo,i robi sie wielki,czuć naciąganie, to takie coś niepowinno sie powtarzać więcej niż 8 razy dziennie.zawsze myślałam źe to mała sie rozpycha a teraz już wiem o co biega.
To super,że wróciła do normy. Też mam problem jak Ty z tym napinaniem i twardnieniem brzucha zazwyczaj na wieczór i w nocy. Mój gin kazał brać 3x2 asmag forte (magnez)ale żeby pomagało to szału nie ma. A w ogóle to przez ostatni 3 dni to twardnieje mi tylko góra brzucha więc nie wiem o co chodzi. W piatek mam wizytę to zobaczymy co powie ostatnio coś wspominał o no-spie to pewnie każe mi ją brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:56
-
Jeżeli chodzi o butelki to również wybrałam z firmy avent, smoczek też ponieważ był w zestawie, chociaż nie zamierzam używać smoczków, chyba że w jakiejś skrajnej sytuacji do której mam nadzieje że nie dojdzie.
Kurcze powiem Wam dziewczyny,że mam już mętlik w głowie co do wyboru kosmetyków dla Julci tzn.do kąpieli raczej chcę taki żeby później nie trzeba było jej dodatkowo oliwkować....tylko jest tyle firm że nie wiem co mam wybrać. JAKĄ WY POLECACIE ???? Widzę ,że na forum pojawia się firma HIPP.
Bo na pewno kupię tradycyjnie linomag, bephanten krem lub maść...z tego co wiem to polecają go w szpitalu gdzie będę rodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:14
-
nick nieaktualnyZielono mi:-))))) wrote:To super,że wróciła do normy. Też mam problem jak Ty z tym napinaniem i twardnieniem brzucha zazwyczaj na wieczór i w nocy. Mój gin kazał brać 3x2 asmag forte (magnez)ale żeby pomagało to szału nie ma. A w ogóle to przez ostatni 3 dni to twardnieje mi tylko góra brzucha więc nie wiem o co chodzi. W piatek mam wizytę to zobaczymy co powie ostatnio coś wspominał o no-spie to pewnie każe mi ją brać.
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja dzis na obiadek zrobilam ryz ciemny z cebulka do tego kotlet schabowy i buraczki - taki dietetyczny obiadek zeby mi cukier nie podskoczyl
. Jedynie po burakach moze ci skoczyc troche cukier i po panierce do kotleta jesli obtaczasz w bulce tartej. Ale ogolnie po takim obiedzie cukier u mnie bylby w normie, ja zawsze jak jadlam cos tlustszego to robilam mizerie bo ogorki nie wchodza do diety cukrz, i mozna je jesc dowoli.
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielono mi, mnie juz wykonczylo myslenie jakich kosmetykow uzywac bede i postawilam na cala serie z linomagu, razem z kremem na sutki, wszystko co jest od pierwszych dni zycia bez pudru i oliwki.
Ale dziewczyny tu rozwazaly tak:
Oilatum/emolium do kapieli
Seria z rossmanna , zapomnialam nazwy
Seria z hipp
Seria bambino
Chyba wszystkoparadise lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Też wczoraj miałam pomidorówkę i dzisiaj ją wykańczamy
Do tego mam bób obrany i podany z przesmażonym boczusiem i cebulką
A na jutro i pojutrze kupiłam duży płat łososia, do tego będzie ryż z zielonym groszkiem i sos koperkowo-czosnkowy
Ewentualnie pierogi z mięsem wyjmę z zamrażarki.
-
Aniqa wrote:Udręka straszliwa z tym ciemnym ryzem, gotuje sie go z godzine i dalej twardy, tak mnie wkurzalo gotowanie go, ze przeszlam na bialy i tez cukry mam ok
. Jedynie po burakach moze ci skoczyc troche cukier i po panierce do kotleta jesli obtaczasz w bulce tartej. Ale ogolnie po takim obiedzie cukier u mnie bylby w normie, ja zawsze jak jadlam cos tlustszego to robilam mizerie bo ogorki nie wchodza do diety cukrz, i mozna je jesc dowoli.