Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Też już mam dosyć rozmyślania nad tymi kosmetykami, w przyszłym tygodniu ostatecznie na coś się zdecyduję i zrobię jedną wielką paczkę razem z proszkami i innymi rzeczami w gemini
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:43
Aniqa, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuraczki mogly byc sprawca bo do tartych dodaje sie cukier, ja buraki jem w zupie np botwinka. 135 to jeszcze nie tak zle
. Ja tez mialam takie poziomy tylko tak jak pisze potem z surowek do obiadu jadlam tylko mizerie albo salatke : salata, pomidor, rzodkiewka i szczypior bo tych warzyw mozna jesc dowoli, wiec nic nie podniosly cukru i mialam "zapas" na cukier z innych produktow
kombinowalam jak moglam hehe
ao12. lubi tę wiadomość
-
Ja akurat co do proszku to już się zdecydowałam i postawiłam na LOVELA na allegro kupiłam 5kg.za 40zł a koszty przesyłki podzieliły mi się na 2 bo jeszcze mojej szwagierce zamawiałam,a i u tego samego kupiłam jeszcze podkłady poporodowe i kocyk z podusią do wózka :-)Tak jak "paradise" w przyszłym tygodniu muszę się na coś zdecydować i po prostu kupić hehe
-
Aniqa jeszcze trochę i męża będziesz miała w domu
będzie Ci lżej
Ja kupiłam w promocji płyny do prania z serii Neutral (2+1gratis) na jakiś czas mi wystarczą. Szukałam informacji w czym piorą mamy w Nl i polecają właśnie neutral albo persil sensitiv, może ten drugi wypróbuję jak mała będzie starszaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:22
-
Hej dziewczyny, dawno tutaj nie zaglądałam...
Ale chciałam się pochwalić że już wczoraj kupiliśmy wózek dla małej...
Wybór padł na Camarelo Carera w kolorze CA-14...
Wahaliśmy się pomiędzy camarelo a bebetto....ale zwyciezyła camarelo ze względu na dużą gondolę, która będzie przecież użytkowana w sezonie jesień-zima...
Wózek baaardzo przypadł mi do gustupestka, Agrafka, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
właśnie mi się udało kupić za okazycyjną cenę leżaczek firmy bright stars - comfort harmony śmieszna cena bo 60 zł a leżaczek jak prawie nowy
coś podobnego tyle że zabawki wiszące to kaczuszki
http://allegro.pl/hustawka-bright-stars-comfortharmony-promocja-i4463812817.html -
nick nieaktualny
-
moni28 wrote:właśnie mi się udało kupić za okazycyjną cenę leżaczek firmy bright stars - comfort harmony śmieszna cena bo 60 zł a leżaczek jak prawie nowy
http://allegro.pl/hustawka-bright-stars-comfortharmony-promocja-i4463812817.html -
nick nieaktualny
-
moni28 wrote:właśnie mi się udało kupić za okazycyjną cenę leżaczek firmy bright stars - comfort harmony śmieszna cena bo 60 zł a leżaczek jak prawie nowy
http://allegro.pl/hustawka-bright-stars-comfortharmony-promocja-i4463812817.html
O fajny leżaczek i jak tanio dałaś za niego ja zamierzam kupić z fisher price
-
Kasiula09 wrote:a ja tak sie zapytam jakiej firmy kupujecie smoczki i butelki?
Smoczki dostałam...ale nie wiem nawet jakiej firmyButelki mam Aventu i Tomee Tippee. Oby any kolkowe;) Chciałam dwie w razie czego na zmianę, a wolałam dwie różne w razie czego. Zobaczymy;)
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Zielono mi:-))))) wrote:
Kurcze powiem Wam dziewczyny,że mam już mętlik w głowie co do wyboru kosmetyków dla Julci tzn.do kąpieli raczej chcę taki żeby później nie trzeba było jej dodatkowo oliwkować....tylko jest tyle firm że nie wiem co mam wybrać. JAKĄ WY POLECACIE ???? Widzę ,że na forum pojawia się firma HIPP.
Bo na pewno kupię tradycyjnie linomag, bephanten krem lub maść...z tego co wiem to polecają go w szpitalu gdzie będę rodzić.
Kosmetyki aj Babydream i Hipp oliwka na wszelki. Ale jak nie zuzyje na maluszka to będe się sama smarowac przeciw rozstępomZ linomagu mam krem na odparzenia:)