X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paradise Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już mam dosyć rozmyślania nad tymi kosmetykami, w przyszłym tygodniu ostatecznie na coś się zdecyduję i zrobię jedną wielką paczkę razem z proszkami i innymi rzeczami w gemini

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:43

Aniqa, Kasiula09 lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buraczki mogly byc sprawca bo do tartych dodaje sie cukier, ja buraki jem w zupie np botwinka. 135 to jeszcze nie tak zle :-). Ja tez mialam takie poziomy tylko tak jak pisze potem z surowek do obiadu jadlam tylko mizerie albo salatke : salata, pomidor, rzodkiewka i szczypior bo tych warzyw mozna jesc dowoli, wiec nic nie podniosly cukru i mialam "zapas" na cukier z innych produktow :-) :-) :-) kombinowalam jak moglam hehe

ao12. lubi tę wiadomość

• Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat co do proszku to już się zdecydowałam i postawiłam na LOVELA na allegro kupiłam 5kg.za 40zł a koszty przesyłki podzieliły mi się na 2 bo jeszcze mojej szwagierce zamawiałam,a i u tego samego kupiłam jeszcze podkłady poporodowe i kocyk z podusią do wózka :-)Tak jak "paradise" w przyszłym tygodniu muszę się na coś zdecydować i po prostu kupić hehe

so22pqr.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kosmetyków to ja też nie wiem na co sie ostatecznie zdecydować ale trzeba bedzie podjąć w końcu decyzje.
    A co do proszków decyduje sie na Dzidziuś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:55

pestka lubi tę wiadomość

age.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej mam dylemat Lovela czy Dzidziuś :P

Dziewczyny, będziecie kupować nakładki na sutki, a może już jakieś macie?

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    A ja dalej mam dylemat Lovela czy Dzidziuś :P

Dziewczyny, będziecie kupować nakładki na sutki, a może już jakieś macie?

Ja nie mam i narazie nie bede kupowała jak bedzie trzeba to wyśle mojego M i kupi

age.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa jeszcze trochę i męża będziesz miała w domu :) będzie Ci lżej
    Ja kupiłam w promocji płyny do prania z serii Neutral (2+1gratis) na jakiś czas mi wystarczą. Szukałam informacji w czym piorą mamy w Nl i polecają właśnie neutral albo persil sensitiv, może ten drugi wypróbuję jak mała będzie starsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:22

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, z tymi nakładkami na sutki się wstrzymałam...wiem już w jakim sklepie mogę je kupić, najwyżej jak trzeba będzie wyślę męża to kupi :)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie z innej beczki: wiem, że niektóre mamy kupują specjalne kosze na zużyte pieluchy jednorazowe, czy warto?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:17

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    A ja mam pytanie z innej beczki: wiem, że niektóre mamy kupują specjalne kosze na zużyte pieluchy jednorazowe, czy warto?

ja nie kupuje po calym dniu bede je wynosic bezposrednio do kosza, ktory mam kolo domu

age.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dawno tutaj nie zaglądałam...
    Ale chciałam się pochwalić że już wczoraj kupiliśmy wózek dla małej...
    Wybór padł na Camarelo Carera w kolorze CA-14...
    Wahaliśmy się pomiędzy camarelo a bebetto....ale zwyciezyła camarelo ze względu na dużą gondolę, która będzie przecież użytkowana w sezonie jesień-zima...
    Wózek baaardzo przypadł mi do gustu

pestka, Agrafka, sylwia1985 lubią tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• mitaka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camarelo są ładne :) sama się zastanawiałam.... jutro jadę do lekarza a przedtem mamy wstąpić do sklepu pomacać różne modele wózków właśnie.

Tyle piszecie, że po powrocie z roboty nie mogę nadrobić ;)

ao12. lubi tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:

Tyle piszecie, że po powrocie z roboty nie mogę nadrobić ;)

Kochana ja myśle że u nas to jeszcze jako tako ale widze że na innych wątkach to strony lecą bardzo szybko

age.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mi się udało kupić za okazycyjną cenę leżaczek firmy bright stars - comfort harmony śmieszna cena bo 60 zł a leżaczek jak prawie nowy

coś podobnego tyle że zabawki wiszące to kaczuszki

http://allegro.pl/hustawka-bright-stars-comfortharmony-promocja-i4463812817.html

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam sobie herbatke zurawinowa i rozrobilam do dzbanka, dodalam cytrynki i pyszna jest. Wypilam juz caly dzbanek :-). Hania sie uaktywnila i wypina mi sie na wszystkie strony.

ao12., Kasiula09 lubią tę wiadomość

• ao12. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    właśnie mi się udało kupić za okazycyjną cenę leżaczek firmy bright stars - comfort harmony śmieszna cena bo 60 zł a leżaczek jak prawie nowy

http://allegro.pl/hustawka-bright-stars-comfortharmony-promocja-i4463812817.html
    Fajny leżaczek, nawet nie wiedziałam, że są takie cuda ;)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lezaczek fajniutki, a jak dalas za niego 60 zl to sie oplacalo.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:

O fajny leżaczek i jak tanio dałaś za niego ja zamierzam kupić z fisher price :)

age.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a ja tak sie zapytam jakiej firmy kupujecie smoczki i butelki?

Smoczki dostałam...ale nie wiem nawet jakiej firmy :P Butelki mam Aventu i Tomee Tippee. Oby any kolkowe;) Chciałam dwie w razie czego na zmianę, a wolałam dwie różne w razie czego. Zobaczymy;)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielono mi:-))))) wrote:

Kurcze powiem Wam dziewczyny,że mam już mętlik w głowie co do wyboru kosmetyków dla Julci tzn.do kąpieli raczej chcę taki żeby później nie trzeba było jej dodatkowo oliwkować....tylko jest tyle firm że nie wiem co mam wybrać. JAKĄ WY POLECACIE ???? Widzę ,że na forum pojawia się firma HIPP.
    Bo na pewno kupię tradycyjnie linomag, bephanten krem lub maść...z tego co wiem to polecają go w szpitalu gdzie będę rodzić.

Kosmetyki aj Babydream i Hipp oliwka na wszelki. Ale jak nie zuzyje na maluszka to będe się sama smarowac przeciw rozstępom :) Z linomagu mam krem na odparzenia:)

iabql8x.png
    x8msush.png
‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ