Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam za soba wielkie porzadkowanie szaf i jestem padnieta. Natomiast jutro przyjdzie przesylka z wozkiem i spacerowka
czekamy z niecierpliwoscia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 20:37
lubek, ao12. lubią tę wiadomość
-
Czy ktoras z was wie jak odbywa sie ostatnie usg? Czy sa moze jakies dodatkowe badania podczas spotkania jak sprawdzanie dlugosci szyjki czy cos w tym rodzaju? Mam to usg w sobote za tydzien. Wydaje mi sie, ze ktos tu pisal o tych dodatkowych badaniach.
ao12. lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewuszki
U nas dzis lekkie orzezwienie, od rana kropi deszcz. Ja juz po sniadanku, maly wczesniej sie wiercil a teraz juz sie najadl bo chyba spi
Biore sie za czytanie i spokojnie sobie czekam na wozek, ktory ma zawitac do nas jeszcze przed poludniem. Zycze wszystkim milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:22
-
nick nieaktualnyJa tez witam was mamuski

Przerazajaco upalnie, bylam w sklepie po zapasy jedzonka to myslalam ze padne na ulicy, ledwo sie doczolgalam, masakra totalna
Ale jak zobaczylam w sklepie pepsi w lodowce to az oczy mi sie zapaliy, musialam ja miec
. Wiem to grzech pic takie napoje w ciazy ale kurcze jak mi ta pepsi chlodniutka smakowala, wyduldalam caly kubek od razu. Teraz standardowo przyjelam pozycje horyzontalna i umieram.
Kajaoli pusc jakas fote wozka
Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja...
Niestety nie mam dobrego humoru bo już od rana ktoś za oknem traktorem jeżdził i kosił trawę Wrrrr...Wyrwało mnie to ze snu...
Ja własnie przymierzam się do kupna łózeczka i całego wyposarzenia do niego...wczoraj zamówiłam juz pieluchy tetrowe i kilka flanelowych -
hejka

no mi dzis od rana lepiej jesli o humor chdozi, a gorzej ejsli o pogode!
jest upal totalny, bylam oddac krew i mocz do badania i myslalam ze padne! ubranie przylepione do ciala, w robocie duchota okropna! obraczka zaciska sie na palcu i stopy oblewaja buty
a jeszcze dzis w robocie do 17
poza tym nie mam wozka i lozeczka i tez cholera nie wiem co wybrac, o ile do wozka mam typ x lander x pulse ale msuze go obejrzec na zywo tak lozeczko zupelnie nie wiem jakie! niby taka zwykla prosta sprawa a ja nie wiem! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) A u mnie 18 stopni i deszczyk
jest pięknie! 
W weekend się wyleniłam, nagrałam i pospacerowałam, było mi bardzo przyjemnie;) Choć widzę, że był weekend doła
Myślę, że gdyby nie to, że przemieszkałam weekend u przyjaciółki(nasi mężowie na kawalerski razem pojechali), to tez bym miała niewesoło.
Mi z zakupów pozostawały rzeczy do szpitala dla mnie w większości, wanienka dla małego...i tyle chyba
reszte albo dostaliśmy, albo już pozamawialiśmy, więc się cieszę 
Ze spaniem o dziwo nie mam tez problemów, ale w sobotę pobiłam mój rekord w sikaniu...do tej pory jakoś mnie nie goniło, ale w sob myślałam, że w łazience zamieszkam
U mnie mały też na ostatnich dwóch wizytach pośladkowo umiejscowiony, też mi lekarja mowiła, że jak się nie obróci to cc..ale mają maluszki jeszcze czas
I my też, więc nie ma się co przejmować za wczasu
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:Witam się i ja...
Niestety nie mam dobrego humoru bo już od rana ktoś za oknem traktorem jeżdził i kosił trawę Wrrrr...Wyrwało mnie to ze snu...
Ja własnie przymierzam się do kupna łózeczka i całego wyposarzenia do niego...wczoraj zamówiłam juz pieluchy tetrowe i kilka flanelowych
U mnie kosiarze juz wykosili w tamtym tygodniu, zreszta ja spie z stoperami to mi to obojetne, co tam za oknem sie dzieje.
Pieluchy flanelowe super sprawa, jestem tak bardzo z nich zadowolona, takie mieciutkie i superowe. -
paradise wrote:theagnes masz już coś na oku? Ja od tygodnia szukam i nie potrafię się zdecydować.
Mam upatrzony, zamówię z allegro...Wiem że ma być zwykły, prosty, biały z szufladą pod spodem.
Coś jak ten model:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/lozeczko-andrzej-z-szuflada-5-kolorow-e-meblus-i4146678205.html
A materac to chce kokos-pianka-kokos (bez gryki) -
No wlasnie, oswieccie mnie z tymi pieluchami bo jestem kompletnie zielona. Jaka jest roznica miedzy tetrowymi i flanelowymi? I po co zamawiac dwa rodzaje? U nas wszedzie tylko pielszki ze 100% bawelny : do wycierania buzi, karmienia, na materacyk itp. wiec nie mam kogo sie tu zapytac.
-
no ja w biurze, przed komputerkiem i w papierkach wiec niby nic meczacego.. poza tym ze od siedzenia boli dupa a od upalow wytrzmac sie nie da w pomieszczeni ubo mega nagrzane ebz klimy... ale w srode mam wizyte u gina i poprosze o zwolnienie, mam termin na 16 pazdziernika, ok 10 dni przed bedzie cc wiec no przyjmuje ten 6 pazdziernika a wiec od srody zostanie mi do porodu rowno 2 m-ce i mysle ze nikt juz nei powinien miec zali i pretensji ze odchodze, a dla mnie ebdzie to czas rpzygotowan psychicznych, odpoczynku fizycznego i zakupy trzeba ogarnac, wozek, lozeczko...
ale poprosze o zwolnienie od poneidzialku, do konca tyg popracuje, pozamykam wsyztskie sprawy by ktos po mnei nei musial dokanczac
Aniqa wrote:scescie ja ci wspolczuje tej pracy, moze ciebie tak nie meczy ale jak ja sobie pomysle ze jeszcze bym musiala w pracy siedziec to juz masakra totalna, padlabym jak jakis ustrzelony dzik pod lasem
Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTetrowe to te normalne pieluchy jakie sie uzywa do ulewania, przetarcia podlozenia lub jako pieluchy na kupke, mysmy sie na takich wychowaly.Kajaoli wrote:No wlasnie, oswieccie mnie z tymi pieluchami bo jestem kompletnie zielona. Jaka jest roznica miedzy tetrowymi i flanelowymi? I po co zamawiac dwa rodzaje? U nas wszedzie tylko pielszki ze 100% bawelny : do wycierania buzi, karmienia, na materacyk itp. wiec nie mam kogo sie tu zapytac.
A flanelowe to sa grubsze, mieciutkie raczej nie do uzytku typu ulewanie itp, tylko np do przykrycia nozek w wozku, czy w lozeczku, sa jak cieniutki mieciutki polarek.
Kajaoli lubi tę wiadomość