Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam za soba wielkie porzadkowanie szaf i jestem padnieta. Natomiast jutro przyjdzie przesylka z wozkiem i spacerowka
czekamy z niecierpliwoscia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 20:37
lubek, ao12. lubią tę wiadomość
-
Czy ktoras z was wie jak odbywa sie ostatnie usg? Czy sa moze jakies dodatkowe badania podczas spotkania jak sprawdzanie dlugosci szyjki czy cos w tym rodzaju? Mam to usg w sobote za tydzien. Wydaje mi sie, ze ktos tu pisal o tych dodatkowych badaniach.
ao12. lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewuszki
U nas dzis lekkie orzezwienie, od rana kropi deszcz. Ja juz po sniadanku, maly wczesniej sie wiercil a teraz juz sie najadl bo chyba spi
Biore sie za czytanie i spokojnie sobie czekam na wozek, ktory ma zawitac do nas jeszcze przed poludniem. Zycze wszystkim milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:22
-
nick nieaktualnyJa tez witam was mamuski
Przerazajaco upalnie, bylam w sklepie po zapasy jedzonka to myslalam ze padne na ulicy, ledwo sie doczolgalam, masakra totalna
Ale jak zobaczylam w sklepie pepsi w lodowce to az oczy mi sie zapaliy, musialam ja miec. Wiem to grzech pic takie napoje w ciazy ale kurcze jak mi ta pepsi chlodniutka smakowala, wyduldalam caly kubek od razu. Teraz standardowo przyjelam pozycje horyzontalna i umieram.
Kajaoli pusc jakas fote wozkaKajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja...
Niestety nie mam dobrego humoru bo już od rana ktoś za oknem traktorem jeżdził i kosił trawę Wrrrr...Wyrwało mnie to ze snu...
Ja własnie przymierzam się do kupna łózeczka i całego wyposarzenia do niego...wczoraj zamówiłam juz pieluchy tetrowe i kilka flanelowych -
hejka
no mi dzis od rana lepiej jesli o humor chdozi, a gorzej ejsli o pogode!
jest upal totalny, bylam oddac krew i mocz do badania i myslalam ze padne! ubranie przylepione do ciala, w robocie duchota okropna! obraczka zaciska sie na palcu i stopy oblewaja buty
a jeszcze dzis w robocie do 17
poza tym nie mam wozka i lozeczka i tez cholera nie wiem co wybrac, o ile do wozka mam typ x lander x pulse ale msuze go obejrzec na zywo tak lozeczko zupelnie nie wiem jakie! niby taka zwykla prosta sprawa a ja nie wiem! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) A u mnie 18 stopni i deszczyk
jest pięknie!
W weekend się wyleniłam, nagrałam i pospacerowałam, było mi bardzo przyjemnie;) Choć widzę, że był weekend dołaMyślę, że gdyby nie to, że przemieszkałam weekend u przyjaciółki(nasi mężowie na kawalerski razem pojechali), to tez bym miała niewesoło.
Mi z zakupów pozostawały rzeczy do szpitala dla mnie w większości, wanienka dla małego...i tyle chybareszte albo dostaliśmy, albo już pozamawialiśmy, więc się cieszę
Ze spaniem o dziwo nie mam tez problemów, ale w sobotę pobiłam mój rekord w sikaniu...do tej pory jakoś mnie nie goniło, ale w sob myślałam, że w łazience zamieszkam
U mnie mały też na ostatnich dwóch wizytach pośladkowo umiejscowiony, też mi lekarja mowiła, że jak się nie obróci to cc..ale mają maluszki jeszcze czasI my też, więc nie ma się co przejmować za wczasu
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:Witam się i ja...
Niestety nie mam dobrego humoru bo już od rana ktoś za oknem traktorem jeżdził i kosił trawę Wrrrr...Wyrwało mnie to ze snu...
Ja własnie przymierzam się do kupna łózeczka i całego wyposarzenia do niego...wczoraj zamówiłam juz pieluchy tetrowe i kilka flanelowych
U mnie kosiarze juz wykosili w tamtym tygodniu, zreszta ja spie z stoperami to mi to obojetne, co tam za oknem sie dzieje.
Pieluchy flanelowe super sprawa, jestem tak bardzo z nich zadowolona, takie mieciutkie i superowe. -
paradise wrote:theagnes masz już coś na oku? Ja od tygodnia szukam i nie potrafię się zdecydować.
Mam upatrzony, zamówię z allegro...Wiem że ma być zwykły, prosty, biały z szufladą pod spodem.
Coś jak ten model:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/lozeczko-andrzej-z-szuflada-5-kolorow-e-meblus-i4146678205.html
A materac to chce kokos-pianka-kokos (bez gryki) -
No wlasnie, oswieccie mnie z tymi pieluchami bo jestem kompletnie zielona. Jaka jest roznica miedzy tetrowymi i flanelowymi? I po co zamawiac dwa rodzaje? U nas wszedzie tylko pielszki ze 100% bawelny : do wycierania buzi, karmienia, na materacyk itp. wiec nie mam kogo sie tu zapytac.
-
no ja w biurze, przed komputerkiem i w papierkach wiec niby nic meczacego.. poza tym ze od siedzenia boli dupa a od upalow wytrzmac sie nie da w pomieszczeni ubo mega nagrzane ebz klimy... ale w srode mam wizyte u gina i poprosze o zwolnienie, mam termin na 16 pazdziernika, ok 10 dni przed bedzie cc wiec no przyjmuje ten 6 pazdziernika a wiec od srody zostanie mi do porodu rowno 2 m-ce i mysle ze nikt juz nei powinien miec zali i pretensji ze odchodze, a dla mnie ebdzie to czas rpzygotowan psychicznych, odpoczynku fizycznego i zakupy trzeba ogarnac, wozek, lozeczko...
ale poprosze o zwolnienie od poneidzialku, do konca tyg popracuje, pozamykam wsyztskie sprawy by ktos po mnei nei musial dokanczac
Aniqa wrote:scescie ja ci wspolczuje tej pracy, moze ciebie tak nie meczy ale jak ja sobie pomysle ze jeszcze bym musiala w pracy siedziec to juz masakra totalna, padlabym jak jakis ustrzelony dzik pod lasemKajaoli, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:No wlasnie, oswieccie mnie z tymi pieluchami bo jestem kompletnie zielona. Jaka jest roznica miedzy tetrowymi i flanelowymi? I po co zamawiac dwa rodzaje? U nas wszedzie tylko pielszki ze 100% bawelny : do wycierania buzi, karmienia, na materacyk itp. wiec nie mam kogo sie tu zapytac.
A flanelowe to sa grubsze, mieciutkie raczej nie do uzytku typu ulewanie itp, tylko np do przykrycia nozek w wozku, czy w lozeczku, sa jak cieniutki mieciutki polarek.Kajaoli lubi tę wiadomość