X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paradise Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, super brzusio :)

Aniqa, mnie jeszcze nie dopadły ale wiem, że całkiem niedawno był poruszany ten temat, jeśli dobrze pamiętam wypowiadała się Szcescie.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqua ja mialam na poczatku ciazy szczeline odbytu i mi ja zamrazali ale co przezylam to masakra wszystko swedzialo i pieklo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Do dziewczyn kòre zamawiały z apteki gemini: jaki jest okres realizacji zamówienia i koszt przest?

Zamówienie robiłam w sobotę wieczorem, realizowali zlecenie w pn, wysłali we wtorek a w środę dostałam przesyłkę (kurier). Za przesyłkę z pobraniem płaciłam 17 albo 18zł. Z płatnością z góry było chyba 12 albo 13zł. Nie pamiętam dokładnie.

relg3e5eyc9mcvbi.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana. Pytam bo u nas w aptece witaminy ktòre biorę pregna plus 30 kaps. Kosztuje 46zł a na gemini 60szt. Kosztuje za.48 zł. Także jest różnica.

mad8 wrote:
    Zamówienie robiłam w sobotę wieczorem, realizowali zlecenie w pn, wysłali we wtorek a w środę dostałam przesyłkę (kurier). Za przesyłkę z pobraniem płaciłam 17 albo 18zł. Z płatnością z góry było chyba 12 albo 13zł. Nie pamiętam dokładnie.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Sylwusia śliczny brzusio.
    Apartamencik 30 tydzien[/QUOTE]

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 70 dni. Kolejny tydzień leci :p

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Jeszcze 70 dni. Kolejny tydzień leci :p
    Już powoli zbliżamy sie do końca :) oby w dniu naszych porodów było chłodno, bo nie wyobrażam sobie że mam rodzić w takie upały,a klimy na szpitalu napewno niema, musze spakować wachlarzyk żeby moje chłopisko miało co robić.

• mitaka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E no w październiku to upałów nie ma no chyba że któraś się we wrześniu pospieszy, ale pod koniec to też już jakieś 20 parę stopni góra więc pod tym względem będzie dobrze :) Z drugiej strony przecież parę lat temu pod koniec października śnieg spadł i to dopiero by było :P

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitaka,atke w tamtym roku śnieg spadł dopiero na początku roku, to właściwie już ten rok.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia sliczny brzunio :-)

Aniqa o hemoroidach pisala kiedys Scescie ze ja dopadly ale nie wiem czy wyleczyla

My dzis troszke zaszalelismy z zakupami dla malej :-)

Aniqa lubi tę wiadomość

age.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super brzusio :)
    My właśnie wróciliśmy z mężem z wycieczki-zabrał mnie nad morze do Vlissingen, było fajnie pospacerowaliśmy sobie trochę,miło spędziliśmy czas :)
    Byłam "atrakcją turystyczną" każdy się patrzył na mnie hehe ;) śmialiśmy się z mężem

Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Sylwia sliczny brzunio :-)

Aniqa o hemoroidach pisala kiedys Scescie ze ja dopadly ale nie wiem czy wyleczyla

My dzis troszke zaszalelismy z zakupami dla malej :-)

Pochwal się zakupami :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede miala usg w 32tc czyli miedzy 31w0d a 31w6d :)
    Moj gin mowil ze robi sie miedzy 30-34 tc takze zalezy jak liczysz 34 tc trwa do 33w6d :)
    A o paciorkowca nie pytslam nie wiem czy w ogole bede miala ..
    mitaka wrote:
    Kiedy macie 3 usg (nfztowe)? Ja mam wyznaczone na 34 tydzień (inaczej zaczęty 35 - zależy jak kto tam mówi) znowu jakoś późno mi się wydaje... i paciorkowca też na ten sam tydzień (tu mi się znowu wydaje, że za wcześnie). Dziwny ten mój lekarz z tymi terminami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 18:34

• Scęście Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy od opcji jaka wybierzesz. Pakowanie i wysylka w 48h. Ja majac zamowienie za 422zl przesylke msm gratis , ale nie wiem od jakiej kwoty jest gratis. Zamowilam w piatek a jeszcze nie doszlo. Pewnie jutro. Stan zamówienia rano byl "zafakturowane"
    moni28 wrote:
    Witaj Aniga!!! U mnie też skwar. My z Juleczką wybieramy się na twarożek z pomidorkiem i szczypiorkiem bo już w brzusiu burczy.

Do dziewczyn kòre zamawiały z apteki gemini: jaki jest okres realizacji zamówienia i koszt przest?

• Scęście Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:36

• Scęście Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety mam tez ten problem....
    U mnie nie ma krwi ni nic tylko same niefajne wypuklosci. Ale w aptece dano mi posterisan bo tylko na nim nie ma zakazu dla ciezarnych jak np przy hemorectalu prokto hemolanie i innych. Jednak szkoda faszerowania bi zniwelowalam je do zero a za 4 dni byly z powrotem. Dopoki nie krwawia to zostawilam je takie jakie sa. Rusze je jak zaczne je czuc narazie tylko wiem ze sa.
    Aniqa wrote:
    Dziewczyny, stało sie! Dopadły mnie! Hemoroidy, aż sie przestraszyłam,bo duż tej krwi było, i nie tylko na papierku, eh ma któraś z was ten problem? I zna jakieś zalecenia?

• Scęście Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy mialyscie wczoraj gorszy dzien a ja mam dzis!!! Jestem wsciekla ze przelezalam cala niedziele w domu. Niby goraco wiec moze nie chcialam na plaze na to slonce ale gdzies pod drzewko w cien na piknik, do tesciow na taras czy do kogos w odwiedziny bym poszla. No ale coz moj maz jest malo spostrzegawczy i nie rozumie czemu od 12 ja leze w sypialni patrzac w sufit a on w salonie oglada tv. Niby zapytal kilka razy czy chce cos porobic ale z wscieklosci mowilam nie wiec jak to facet nie zorientowal sie ze to celowa odpowiedz bo ma sam sie zorientowac wymyslic i mnie zabrac!! Wrrrrrrrr..
    Tez czuje sie jak slon. Sapie a niestety do domu mam 3 pietra :( plus 10kg i sama nie wiem czego chce :/

• Smutas Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewuszki ja to ostatnio mam straszne humory, a te siedzenie w domu mnie dobija. Na dodatek orawie ciagle sama bo moj maz jak nie w pracy to ciagle cos musi robic.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście, przeczytaj siebie jutro i zastanów się jak Ty byś odebrała swoje zachowanie. :)Oj, hormony szaleją.
    Bo ja jakbym widziała ze mój mąż leży w sypialni już bardzo długo i patrzy w sufit, a na moje pytania czy nie chciałby gdzieś wyjść albo czegoś porobić odpowiada że nie, to uznałabym że jest chory albo smutny i dałabym mu spokój.

Ja dziś ledwo żyję przez upał :( Ale za to wpadła moja mama z siostrą, przywiozła ze sobą pyszny obiad i łóżeczko które odmalowała dla Witusia więc dzień raczej pozytywny. Czekam już tylko na materac :)

Anoolka, Kajaoli, Monica lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaa
    Nie no ja nadal uwazam ze to jego wina hahaha ze ja siedze w domu :P
    Powinien zachowac sie jak chlop z jajami przyjsc i powiedziec wstawaj kochanie, koniec zali jedziemy tu i tu bo niedziela ucieka..
    A nie zapyta wszystko ok ja powiem tak to on ok i dalej na tv a ty se tu lez i sie wkurwiaj. Moglby chociazby powiedziec ze to on tu polezy bym mogla sobie tv poogladac no ilez mozna w sypialni ale to przeciez tylko chlop. A jesli o mnie vhodzi yo ja bym mu nigdy nie pozwolila tyle tu lezec i sie wkurwiac bo by mi sie serce krajalo ze tu sa tylko scuany lozko komoda. Albo bym polozyla sie obok i lezala razem z nim!!!!
    poczwarkah wrote:
    Scęście, przeczytaj siebie jutro i zastanów się jak Ty byś odebrała swoje zachowanie. :)Oj, hormony szaleją.
    Bo ja jakbym widziała ze mój mąż leży w sypialni już bardzo długo i patrzy w sufit, a na moje pytania czy nie chciałby gdzieś wyjść albo czegoś porobić odpowiada że nie, to uznałabym że jest chory albo smutny i dałabym mu spokój.

Ja dziś ledwo żyję przez upał :( Ale za to wpadła moja mama z siostrą, przywiozła ze sobą pyszny obiad i łóżeczko które odmalowała dla Witusia więc dzień raczej pozytywny. Czekam już tylko na materac :)

lubek lubi tę wiadomość

‹‹ 500 501 502 503 504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ