Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
moni28 wrote:Do dziewczyn kòre zamawiały z apteki gemini: jaki jest okres realizacji zamówienia i koszt przest?
Zamówienie robiłam w sobotę wieczorem, realizowali zlecenie w pn, wysłali we wtorek a w środę dostałam przesyłkę (kurier). Za przesyłkę z pobraniem płaciłam 17 albo 18zł. Z płatnością z góry było chyba 12 albo 13zł. Nie pamiętam dokładnie. -
Dziękuję kochana. Pytam bo u nas w aptece witaminy ktòre biorę pregna plus 30 kaps. Kosztuje 46zł a na gemini 60szt. Kosztuje za.48 zł. Także jest różnica.
mad8 wrote:Zamówienie robiłam w sobotę wieczorem, realizowali zlecenie w pn, wysłali we wtorek a w środę dostałam przesyłkę (kurier). Za przesyłkę z pobraniem płaciłam 17 albo 18zł. Z płatnością z góry było chyba 12 albo 13zł. Nie pamiętam dokładnie. -
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Jeszcze 70 dni. Kolejny tydzień leci :p
oby w dniu naszych porodów było chłodno, bo nie wyobrażam sobie że mam rodzić w takie upały,a klimy na szpitalu napewno niema, musze spakować wachlarzyk żeby moje chłopisko miało co robić.
-
E no w październiku to upałów nie ma no chyba że któraś się we wrześniu pospieszy, ale pod koniec to też już jakieś 20 parę stopni góra więc pod tym względem będzie dobrze
Z drugiej strony przecież parę lat temu pod koniec października śnieg spadł i to dopiero by było
-
nick nieaktualny
-
Sylwia super brzusio
My właśnie wróciliśmy z mężem z wycieczki-zabrał mnie nad morze do Vlissingen, było fajnie pospacerowaliśmy sobie trochę,miło spędziliśmy czas
Byłam "atrakcją turystyczną" każdy się patrzył na mnie heheśmialiśmy się z mężem
Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Ja bede miala usg w 32tc czyli miedzy 31w0d a 31w6d
Moj gin mowil ze robi sie miedzy 30-34 tc takze zalezy jak liczysz 34 tc trwa do 33w6d
A o paciorkowca nie pytslam nie wiem czy w ogole bede miala ..mitaka wrote:Kiedy macie 3 usg (nfztowe)? Ja mam wyznaczone na 34 tydzień (inaczej zaczęty 35 - zależy jak kto tam mówi) znowu jakoś późno mi się wydaje... i paciorkowca też na ten sam tydzień (tu mi się znowu wydaje, że za wcześnie). Dziwny ten mój lekarz z tymi terminami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 18:34
-
Zalezy od opcji jaka wybierzesz. Pakowanie i wysylka w 48h. Ja majac zamowienie za 422zl przesylke msm gratis , ale nie wiem od jakiej kwoty jest gratis. Zamowilam w piatek a jeszcze nie doszlo. Pewnie jutro. Stan zamówienia rano byl "zafakturowane"moni28 wrote:Witaj Aniga!!! U mnie też skwar. My z Juleczką wybieramy się na twarożek z pomidorkiem i szczypiorkiem bo już w brzusiu burczy.
Do dziewczyn kòre zamawiały z apteki gemini: jaki jest okres realizacji zamówienia i koszt przest? -
Niestety mam tez ten problem....
U mnie nie ma krwi ni nic tylko same niefajne wypuklosci. Ale w aptece dano mi posterisan bo tylko na nim nie ma zakazu dla ciezarnych jak np przy hemorectalu prokto hemolanie i innych. Jednak szkoda faszerowania bi zniwelowalam je do zero a za 4 dni byly z powrotem. Dopoki nie krwawia to zostawilam je takie jakie sa. Rusze je jak zaczne je czuc narazie tylko wiem ze sa.Aniqa wrote:Dziewczyny, stało sie! Dopadły mnie! Hemoroidy, aż sie przestraszyłam,bo duż tej krwi było, i nie tylko na papierku, eh ma któraś z was ten problem? I zna jakieś zalecenia? -
Wy mialyscie wczoraj gorszy dzien a ja mam dzis!!! Jestem wsciekla ze przelezalam cala niedziele w domu. Niby goraco wiec moze nie chcialam na plaze na to slonce ale gdzies pod drzewko w cien na piknik, do tesciow na taras czy do kogos w odwiedziny bym poszla. No ale coz moj maz jest malo spostrzegawczy i nie rozumie czemu od 12 ja leze w sypialni patrzac w sufit a on w salonie oglada tv. Niby zapytal kilka razy czy chce cos porobic ale z wscieklosci mowilam nie wiec jak to facet nie zorientowal sie ze to celowa odpowiedz bo ma sam sie zorientowac wymyslic i mnie zabrac!! Wrrrrrrrr..
Tez czuje sie jak slon. Sapie a niestety do domu mam 3 pietraplus 10kg i sama nie wiem czego chce
-
Scęście, przeczytaj siebie jutro i zastanów się jak Ty byś odebrała swoje zachowanie. :)Oj, hormony szaleją.
Bo ja jakbym widziała ze mój mąż leży w sypialni już bardzo długo i patrzy w sufit, a na moje pytania czy nie chciałby gdzieś wyjść albo czegoś porobić odpowiada że nie, to uznałabym że jest chory albo smutny i dałabym mu spokój.
Ja dziś ledwo żyję przez upałAle za to wpadła moja mama z siostrą, przywiozła ze sobą pyszny obiad i łóżeczko które odmalowała dla Witusia więc dzień raczej pozytywny. Czekam już tylko na materac
Anoolka, Kajaoli, Monica lubią tę wiadomość
-
Hahaa
Nie no ja nadal uwazam ze to jego wina hahaha ze ja siedze w domu
Powinien zachowac sie jak chlop z jajami przyjsc i powiedziec wstawaj kochanie, koniec zali jedziemy tu i tu bo niedziela ucieka..
A nie zapyta wszystko ok ja powiem tak to on ok i dalej na tv a ty se tu lez i sie wkurwiaj. Moglby chociazby powiedziec ze to on tu polezy bym mogla sobie tv poogladac no ilez mozna w sypialni ale to przeciez tylko chlop. A jesli o mnie vhodzi yo ja bym mu nigdy nie pozwolila tyle tu lezec i sie wkurwiac bo by mi sie serce krajalo ze tu sa tylko scuany lozko komoda. Albo bym polozyla sie obok i lezala razem z nim!!!!poczwarkah wrote:Scęście, przeczytaj siebie jutro i zastanów się jak Ty byś odebrała swoje zachowanie. :)Oj, hormony szaleją.
Bo ja jakbym widziała ze mój mąż leży w sypialni już bardzo długo i patrzy w sufit, a na moje pytania czy nie chciałby gdzieś wyjść albo czegoś porobić odpowiada że nie, to uznałabym że jest chory albo smutny i dałabym mu spokój.
Ja dziś ledwo żyję przez upałAle za to wpadła moja mama z siostrą, przywiozła ze sobą pyszny obiad i łóżeczko które odmalowała dla Witusia więc dzień raczej pozytywny. Czekam już tylko na materac
lubek lubi tę wiadomość