Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa, u mnie beczenie tez pomaga w takich sytuacjach:) Dość często mi się to zdarza. Jak się jednego dnia porządnie nie wybeczę to i tak dopadnie mnie to na drugi dzień i wtedy nie ma zmiłuj
Jak się pokłócę z mężem albo nazbiera mi się kilka takich wkurzających spraw. Z moim mężem znamy się już trochę i jeszcze się do tego nie przyzwyczaił, że ja jak się zdenerwuję (tzn. skumuluje mi się trochę takich spraw)to od razu płaczę. I za każdym razem muszę mu tłumaczyć, że jak on się zdenerwuje to krzyczy a ja muszę się wypłakać
Mi się wydaje, że faceci myślą, że płakać można tylko jak coś boli fizycznie a nie psychicznie
Też mam problem z goleniemTak jak piszecie ja też powoli czuje się jak słoń, wieloryb, orka itp. Ale biorę lusterko pod prysznic i jazda, jak wyjdzie tak będzie
Mój m mówi, że nie mam się golić ale ja nie wyobrażam sobie tego zwłaszcza w takie upały
Sylwia, ja nie czytam takich historii, wolę o tym nie myśleć i sobie głowy nie zawracaćSzkoda nerwów
A po chodzeniu po schodach też mam zadyszkę
Przekonałam się o tym wczoraj jak szłam do szwarga na 2 piętro i jak jestem u moich rodziców (mieszkają w domu). Bogu dziękuję, że sami mieszkamy na parterze- teraz jest mi łatwiej i później z wózkiem też tak będzie
-
Z tym goleniem to totalna masakra, niby lusterko ale to zawsze gdzieś pominę i potem jeszcze raz i jeszcze coś, a golić trzeba bo nie lubię jak włosy przez majtki wyłażą zwłaszcza teraz jak się kieckę zawija ile wlezie co by wietrzenie było
Powiem Wam, że jak w pierwszych miesiącach odrzuciło od seksu z powodu zmęczenia i mdłości tak teraz znowu mnie odrzuciło... Przy ostatniej próbie mówię wyłaź bo mi jakoś dziwnie i nie chce. Ciekawe, coś z szyjką się dzieje czy jak? Bo mokro to było, że ho ho... Czyli znowu post -
Hej kochane i ja dołączam do depresyjnego dnia...nawet sobie łezkę uroniłam,ale już wszystko w porządeczku zwłaszcza po przeczytaniu waszych postów z dzisiejszego dnia hehe
Byłam wczoraj u mojego gin i dołączył mi no-spe ze względu na twardnienie brzucha bo sam magnez nie wyrabia. Podobno dlatego mam to twardnienie tak nasilone bo Julcia dalej pośladkowo ułożona:-(Oczywiście już drań mnie nastraszył,że jak się nie obróci to cesarka buuuu
Miłej nocki kochane i oby jutrzejszy dzionek upływał nam w zajebistych humorkach....tylko bez upałów proszę!!!
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja po nieprzespanej nocy.
Aniqa czasem tak jest ze skumuluje sie kilka spraw i lzy same leca ale dobrze ze juz jest lepiej
Odnosnie golenia u mnie tez jest problem narazie daje jakos rade ale chyba niedlugo lusterko bedzie niezbedne bo nie lubie byc tam zarosnieta bo zaraz cos swedzi itp.
Ja nie czytam ani nie ogladam takich rzeczy bo bym tylko sie przejmowala.
Ja w gemini nie zamawialam ale slyszalam ze nieraz jest szybka przesylka a nieraz dluzej sie czeka, pewnie jak maja mniej zamowien to idzie szybciej
-
hej kobietki :*
witam Was i jajuż od rana skwar niesamowity, nie wiem już jak funkcjonować w te upały...wczoraj miałam gorszy dzień, zaczął się mega zmęczeniem, bo sobie wymyśliłam sprzątanie całego mieszkania no i skończyło się to płaczem, bo musiałam się oczywiście z mężem pokłócić.. znaczy to on od 3 dni już był nie do zniesienia, ciągle coś i właściwie takiego doła miałam już od czwartku i łzy same leciały, echh, jeszcze pewnie to wszystko hormony wyolbrzymiają
no w każdym razie widze ze nie tylko ja miałam wczoraj gorszy dzień...mam nadzieje że dziś będzie już u Was lepiej
my doszliśmy do porozumienia, ale generalnie irytuje mnie to jak czasem z facetami jest ciężko się dogadać i jak różne spojrzenie mamy na różne rzeczy..
Idę robić sobie sama śniadanko, bo ten mój jeszcze śpi, a maleńki się domaga w brzuszku już jedzonkassie mnie w żołądku aż..
Czy któraś z Was robi sobie może sok z buraków? Bo szukam najlepszego i jak najmniej skomplikowanego sposobu na togin mi kazał pić, a ja do tej pory piłam tylko takie kupione "jednodniowe" soki, ale z kasą nie wyrobię w końcu na nie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 09:25
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:dziewczyny jak sie dodawalo zdjecia ?
Musisz wejść na stronę z hostingiem zdjęć, np. tinypic.pl, albo np. ifotos.pl i jak już załadujesz tam zdjęcie, to potem tu na forum kopiujesz kod w nawiasie kwadratowym z url. Mam nadzieje że wytłumaczyłam to w miare zrozumiale -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nie było mnie dwa dni więc miałam trochę do nadrobienia. Widzę, że nie tylko ja ostatnio mam gorsze dni. Też czasami troszkę sobie popłaczę o jakąś głupotę, która mnie zirytuję i wydaję się, że to koniec świata a za kilkanaście minut wszystko wraca do normy. Ah hormony, jakoś musimy to przetrwać! Teraz pod koniec gdy czujemy się coraz bardziej zmęczone niestety będzie się to nasilać.
Jeśli chodzi o golenie, też powoli zaczynam mieć problemy, pomagam sobie lusterkiem.
Co do soczków z buraków. Piję takie soki pół na pół z sokiem z jabłek. Należy pamiętać, że soku z buraków nie należy pić od razu po zrobieniu, najlepiej poczekać ok 30 minut.
A napiszę Wam jeszcze na co wczoraj trafiłam. Byliśmy w smyku i znaleźliśmy śpiworek za 10zł! Wcześniejsza cena - 70zł. Skorzystaliśmy z okazji i mój poszedł do kasy zapłacić. Jednak po skasowaniu okazało się, że jednak koszt tego śpiworka to 40zł i przez pomyłkę znalazła się na nim cena z kwotą 10zł. Mój na to, że według prawa powinni sprzedać nam ten produkt za cene jaka podana jest na metce, więc zaoszczędziliśmy 30zł. Później sprawdziłam i faktycznie na każdym innym śpiworku wisiała cena 40złWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 11:09
Kajaoli lubi tę wiadomość