X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila czytalam historie kobiet ktore byly w ciazy zawansowanej i odkleilo im sie lozysko i maluszow nie dalo sie uratowac- masakra !!! i znowu mam dola !!!! czytacie tez takie historie czy wolicie ich unikac ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa, u mnie beczenie tez pomaga w takich sytuacjach:) Dość często mi się to zdarza. Jak się jednego dnia porządnie nie wybeczę to i tak dopadnie mnie to na drugi dzień i wtedy nie ma zmiłuj ;) Jak się pokłócę z mężem albo nazbiera mi się kilka takich wkurzających spraw. Z moim mężem znamy się już trochę i jeszcze się do tego nie przyzwyczaił, że ja jak się zdenerwuję (tzn. skumuluje mi się trochę takich spraw)to od razu płaczę. I za każdym razem muszę mu tłumaczyć, że jak on się zdenerwuje to krzyczy a ja muszę się wypłakać ;) Mi się wydaje, że faceci myślą, że płakać można tylko jak coś boli fizycznie a nie psychicznie :)

Też mam problem z goleniem :) Tak jak piszecie ja też powoli czuje się jak słoń, wieloryb, orka itp. Ale biorę lusterko pod prysznic i jazda, jak wyjdzie tak będzie :) Mój m mówi, że nie mam się golić ale ja nie wyobrażam sobie tego zwłaszcza w takie upały ;)

Sylwia, ja nie czytam takich historii, wolę o tym nie myśleć i sobie głowy nie zawracać :) Szkoda nerwów :) A po chodzeniu po schodach też mam zadyszkę :) Przekonałam się o tym wczoraj jak szłam do szwarga na 2 piętro i jak jestem u moich rodziców (mieszkają w domu). Bogu dziękuję, że sami mieszkamy na parterze- teraz jest mi łatwiej i później z wózkiem też tak będzie :)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czytam bo potem sie strasznie martwie.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym goleniem to totalna masakra, niby lusterko ale to zawsze gdzieś pominę i potem jeszcze raz i jeszcze coś, a golić trzeba bo nie lubię jak włosy przez majtki wyłażą zwłaszcza teraz jak się kieckę zawija ile wlezie co by wietrzenie było :P

Powiem Wam, że jak w pierwszych miesiącach odrzuciło od seksu z powodu zmęczenia i mdłości tak teraz znowu mnie odrzuciło... Przy ostatniej próbie mówię wyłaź bo mi jakoś dziwnie i nie chce. Ciekawe, coś z szyjką się dzieje czy jak? Bo mokro to było, że ho ho... Czyli znowu post :P

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane i ja dołączam do depresyjnego dnia...nawet sobie łezkę uroniłam,ale już wszystko w porządeczku zwłaszcza po przeczytaniu waszych postów z dzisiejszego dnia hehe

Byłam wczoraj u mojego gin i dołączył mi no-spe ze względu na twardnienie brzucha bo sam magnez nie wyrabia. Podobno dlatego mam to twardnienie tak nasilone bo Julcia dalej pośladkowo ułożona:-(Oczywiście już drań mnie nastraszył,że jak się nie obróci to cesarka buuuu

Miłej nocki kochane i oby jutrzejszy dzionek upływał nam w zajebistych humorkach....tylko bez upałów proszę!!!

so22pqr.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gdzie teraz szukać winnych?
    Współczuje mamusi tego dziecka.
    Maluszek ledwo przyszedł na świat a już cierpi;[

http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140802%2FREGION%2F140809929

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam sie z rana, oczywiście w skwar na polku, ale w 32 skończonym tygodniu :)
    Idziemy z małą na jajeczniczke z pomidorkiem.

lubek lubi tę wiadomość

• moni28 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aniga!!! U mnie też skwar. My z Juleczką wybieramy się na twarożek z pomidorkiem i szczypiorkiem bo już w brzusiu burczy.

Do dziewczyn kòre zamawiały z apteki gemini: jaki jest okres realizacji zamówienia i koszt przest?

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja po nieprzespanej nocy.

Aniqa czasem tak jest ze skumuluje sie kilka spraw i lzy same leca ale dobrze ze juz jest lepiej :-)

Odnosnie golenia u mnie tez jest problem narazie daje jakos rade ale chyba niedlugo lusterko bedzie niezbedne bo nie lubie byc tam zarosnieta bo zaraz cos swedzi itp.

Ja nie czytam ani nie ogladam takich rzeczy bo bym tylko sie przejmowala.

Ja w gemini nie zamawialam ale slyszalam ze nieraz jest szybka przesylka a nieraz dluzej sie czeka, pewnie jak maja mniej zamowien to idzie szybciej

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa gratuluje kolejnego tygodnia :-)

Aniqa lubi tę wiadomość

age.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewuszki w niedziele- kolejna ciezka noc u mnie byla- wogole sie nie wysypiam :( kurcze zdalam sobie sprawe ze nie mamy jeszcze imienia dla syncia - hmmm o ile to rzeczywiscie synek - bo jesli nie to zostaje Nina :)

milego dzionka

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :*

witam Was i ja :) już od rana skwar niesamowity, nie wiem już jak funkcjonować w te upały...wczoraj miałam gorszy dzień, zaczął się mega zmęczeniem, bo sobie wymyśliłam sprzątanie całego mieszkania no i skończyło się to płaczem, bo musiałam się oczywiście z mężem pokłócić.. znaczy to on od 3 dni już był nie do zniesienia, ciągle coś i właściwie takiego doła miałam już od czwartku i łzy same leciały, echh, jeszcze pewnie to wszystko hormony wyolbrzymiają :/ no w każdym razie widze ze nie tylko ja miałam wczoraj gorszy dzień...mam nadzieje że dziś będzie już u Was lepiej :) my doszliśmy do porozumienia, ale generalnie irytuje mnie to jak czasem z facetami jest ciężko się dogadać i jak różne spojrzenie mamy na różne rzeczy..

Idę robić sobie sama śniadanko, bo ten mój jeszcze śpi, a maleńki się domaga w brzuszku już jedzonka ;) ssie mnie w żołądku aż..

Czy któraś z Was robi sobie może sok z buraków? Bo szukam najlepszego i jak najmniej skomplikowanego sposobu na to ;) gin mi kazał pić, a ja do tej pory piłam tylko takie kupione "jednodniowe" soki, ale z kasą nie wyrobię w końcu na nie.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 09:25

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak sie dodawalo zdjecia ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Np na zapodaj.pl albo tynypic.com

• paaolka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny jak sie dodawalo zdjecia ?

Musisz wejść na stronę z hostingiem zdjęć, np. tinypic.pl, albo np. ifotos.pl i jak już załadujesz tam zdjęcie, to potem tu na forum kopiujesz kod w nawiasie kwadratowym z url. Mam nadzieje że wytłumaczyłam to w miare zrozumiale ;)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q67lu9xsmetn_t.jpg

Apartamencik 30 tydzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 10:31

paaolka, Aniqa, Zielono mi:-))))), renatkach, lubek, paradise, Anoolka, Kasiula09, ao12., MOI, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i udało Ci się wrzucić fote :D
    Super brzusio :)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super apartamencik :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    No i udało Ci się wrzucić fote :D
    Super brzusio :)
    udalo !!! :)

paaolka lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie było mnie dwa dni więc miałam trochę do nadrobienia. Widzę, że nie tylko ja ostatnio mam gorsze dni. Też czasami troszkę sobie popłaczę o jakąś głupotę, która mnie zirytuję i wydaję się, że to koniec świata a za kilkanaście minut wszystko wraca do normy. Ah hormony, jakoś musimy to przetrwać! Teraz pod koniec gdy czujemy się coraz bardziej zmęczone niestety będzie się to nasilać.

Jeśli chodzi o golenie, też powoli zaczynam mieć problemy, pomagam sobie lusterkiem.

Co do soczków z buraków. Piję takie soki pół na pół z sokiem z jabłek. Należy pamiętać, że soku z buraków nie należy pić od razu po zrobieniu, najlepiej poczekać ok 30 minut.

A napiszę Wam jeszcze na co wczoraj trafiłam. Byliśmy w smyku i znaleźliśmy śpiworek za 10zł! Wcześniejsza cena - 70zł. Skorzystaliśmy z okazji i mój poszedł do kasy zapłacić. Jednak po skasowaniu okazało się, że jednak koszt tego śpiworka to 40zł i przez pomyłkę znalazła się na nim cena z kwotą 10zł. Mój na to, że według prawa powinni sprzedać nam ten produkt za cene jaka podana jest na metce, więc zaoszczędziliśmy 30zł. Później sprawdziłam i faktycznie na każdym innym śpiworku wisiała cena 40zł ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 11:09

Kajaoli lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ