Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle fajna jest opcja z dekoltem takim wiekszym, albo takim wycieciem jak sukienka, albo sa takie luzne t shirty, tuniki co opadaja na jedno ramie te z luzniejszych , a najlepiej to ja wypatrze cos takiego luznego w lumpeksie i po porodzie wywale.
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ostatnio mi polozna mowila ze jak bede czuc mniej ruchow albo zdecydowanie wiecej to mam od razu zadzwonic do niej to przyjedzie i zmierzy tetno dziecka czy jest ok
A tak serio to stwierdziłam że jeśli takie coś będzie trwało ponad 12 godzin to wtedy pojadę na ip.
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Ja kupiłam takie koszule
http://allegro.pl/wyprzedaz-topowy-model-koszula-do-karmienia-l-xl-i4436402729.html
I jak na tą cenę są naprawdę ok
Też ją będę zamawiać, ale nie wiem czy nie jedną sztukę bo drugą wolałabym trochę krótszą chyba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTemat pizam dal mi troche do myslenia, i w sumie musze jeszcze dokupic jakas luzna tunike na ten porod, kiedys juz kupilam 2 wyjsciowe pizamy do szpitala, a do domu mi nie bedzie potrzebne bo mam takie swoje niewyjsciowe albo podkoszulki, i nie bede chodzic duzo w pizamach.
-
Aniqa wrote:Ja maslo chcialam wyzucic do kosza zamiast do lodowki wlozyc, a skorupki od jajek zamiast do kosza to dalam do lodowki, tak to jest robic jajecznice z rana
Ha, wczoraj po zjedzeniu danio opakowanie wrzuciłam do zlewu a łyżeczkę do koszaAniqa, pestka, Scęście lubią tę wiadomość