Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:jak macie juz kupione wozeczki godne polecenia to wyslijcie linka
Ja mam taki zestaw i jesteśmy z mężem zadowoleni z wyborusylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia,ja adamexy widziałam w sklepie i jest super, mój styl i jeden z moich typów. Ale kobieta w sklepie pokazywała mi identyczne modele w ciut niższej cenie.
Też witam nową koleżankę,
Co do samopoczucia,to dziś wyrwałam sie na miasto i czuje sie super,brakowało mi tego, bo ostatnio jak zalęgłam w domu to same wiecie bo beczałam prawie do was jak to mi źle, leżałam jak stary dziad i zamartwiałam sie, a dziś odżyłam. Ale do wizyty to już odpoczywambo od poniedziałku czeka mnie remoncik.
-
nick nieaktualnyMagdzialenka wrote:
Dziewczyny mam pytanie: Czy Wy też czujecie się takie zniedołężniałe???
Od miesiąca siedzę w domu i w zasadzie nigdzie nie chodzę, poszłam dzisiaj z mężęm do sklepu i po kilkudziesięciu metrach miałam zadyszkę jak stara baba i na nic siły ;/Magdzialenka lubi tę wiadomość
-
Witamy Cię w naszym gronie ataga4
Ja jakiś mam dziś gorszy dzień znów...ledwo mąż przyszedł z pracy a ja mu ryczeć zaczęłam, cokolwiek powiedział jeszcze większe łzy mi płynęły...masakra z tymi hormonami
Pocieszyłam się lodami...ale zjadłam większość litrowego opakowania i teraz mam wyrzuty sumienia..heh
Byłam dziś zrobić morfologię rano, była mega kolejka do zabiegowego, zapytałam kto jest ostatni i taka babeczka która podniosła do góry rękę powiedziała że powinnam wejść bez kolejki, ale patrze na innych ludzi i wszyscy udają że jej nie słyszą, tylko jeden facet powiedział że on już długo czeka i mnie nie przepuści... zaraz otworzyły się drzwi i weszła kolejna osoba, potem kolejne i generalnie przepuściła mnie tylko ta babeczka która była przede mną...prawie godzine czekałam, ech. -
ao12. wrote:Dziewczyny zastanawiałyście się już jaki kupić kombinezon na zimę (rozmiar) dla maluszków?
no coz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 20:22
ao12. lubi tę wiadomość
-
ao12. wrote:Dziewczyny zastanawiałyście się już jaki kupić kombinezon na zimę (rozmiar) dla maluszków?
-
Ja kupiłam już dość dawno kombinezonik na rozmiar 62, potem okazało się ze dostaniemy tez od męża siostry i tez ma rozmiar 62, wiec mam 2 w takim samym rozmiarze...choć ten co sama wybrałam będzie używany głównie, bo zwyczajnie bardziej i się podobaao12., sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Chyba trzeba celować w 68, ale pewności nie mam... A tak się zastanawiam, w co się ubiera dziecko na spacer w zimie i czy potrzebna jest jakaś specjalna kołderka do wózka???
Własnie zastanawiam się czy nie dokupię jeszcze później większego na 68...ale tak jak patrze po dzieciach w rodzinie to większość 68 zaczynała nosic po ok 4 mcach, wiec u nas to juz końcówka zimy by była...ao12. lubi tę wiadomość
-
Ja mam 4 kombinezony (dostałam) 56 62 68 i 74 haha dwa niebieskie różowy i biały :p coś na pewno będzie dobre
A odnośnie paznokci, to trzeba zapytać w szpitalu. Tam gdzie będę rodzić, nie trzeba zdejmować, tylko wtedy paznokcie w stopach czyste tzn. Bez lakieruWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 20:30
ao12., Scęście lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Własnie zastanawiam się czy nie dokupię jeszcze później większego na 68...ale tak jak patrze po dzieciach w rodzinie to większość 68 zaczynała nosic po ok 4 mcach, wiec u nas to juz końcówka zimy by była...
-
Moi, a czy kolderka potrzebna, pojęcia nie mam, ale może wystarczy kombinezon, gruby kocyk, wozkowa oslona na nóżki? Ew spiworek. Przecież nie będziemy spacerowaly przy temp -10 stopni. No właśnie, jaka najniższa temperatura jest "bezpieczna" dla malucha?