Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ao12, gratulacje dla siostry
podejrzewam, ze odkad bylyscie razem w ciazy, wymienialyscie sie cennymi informacjami. Super jest miec kogos takiego w najblizszym otoczeniu, na dodatek siostre
Moja jest mlodsza ode mnie ale ma juz trojke wiec sie troche wymadrzaao12., pestka lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:ao12, gratulacje dla siostry
podejrzewam, ze odkad bylyscie razem w ciazy, wymienialyscie sie cennymi informacjami. Super jest miec kogos takiego w najblizszym otoczeniu, na dodatek siostre
Moja jest mlodsza ode mnie ale ma juz trojke wiec sie troche wymadrzama dwóch chłopców.
Szkoda tylko, że mieszkamy daleko od siebiedzieli nas 1000km
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Moj mezuś wraca w niedziele z 4 tygodniowej delegacji i tez muszę przygotować pyszny obiadek i deserek. Jestem na etapie wymyślania. Ciasto to chyba będzie biszkopt z kremem galaretką i truskaweczki. A co na obiad... hmmm .... myślę. ...
QUOTE=Aniqa]W sobote zrobie tort na powrót meza, tylko niewiem z jaką masą, wlasnie przegladm neta w poszukiwaniu czegos fajnego.[/QUOTEsylwia1985, ao12., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wreszcie zmobilizowałam się i zrobiłam ostatnie zamówienie w gemini. Chyba mam wszystko czego potrzebuję. Wolałam to załatwić raz a porządnie
Jeszcze pod koniec miesiąca zamówię łóżeczko, pościel, przewijak i jestem ready
no i pampersy i chusteczki bo w gemini nie było niczego co mnie interesuje.
Aniqa super, że dostaniesz laktator, zawsze to jakieś pieniążki w kieszeni i można poświecić je na coś innego
ao12, również gratulacje dla siostry, fajnie, że ma już swoje maleństwo przy sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:19
Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Ja musze od nowa znow zlozyc zamowienie ale to juz zrobie w niedziele, w poniedzialek mam wizyte u lekarza to od razu podjade do banku z męzem. Juz tylko pare dni i sie zobaczymy. Ehhhh niech juz bedzie niedziela.
i mężuś będzie przy Tobie, wytrzymasz
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Ja pierdziele koniec zakupów z chłopem! Wyciągnęłam go żeby poprowadzać sobie wózki- zdecydowałam się na camarelo carerę i chciałam go od razu kupić bo różnica z internetem wychodzi 30 zł (miałabym jedno z głowy) no to ten, że jeszcze nie będziemy dzisiaj kupować on zamówi przez internet, bo ja się napalam i chce mieć już i teraz iiiii doszło do wymiany zdań wyszłam ze sklepu z płaczem o! (Potem mnie przepraszał na kolanach oczywiście). Wiem, że za emocjonalnie teraz wszystko się odbiera no ale kuuurde człowiek by się ucieszył że coś już ma a ta to dupa dalej odwlekanie. A, a o zabawkach i akcesoriach nie wspomnę - odnośnie wszystkiego - ja się wychowałem bez tego, ja się nauczyłem bez tego... WRrrrrrrrrrrr od dziś zakupy przez internet i to bez wiedzy Pana i kurna władcy o!
Dziękuję za uwagę, przepraszam za żale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:34
Strokrotka lubi tę wiadomość
-
Mitaka, mój mąż na szczęście polega na mnie w kwestiach tego co jest niezbędne a co nie, ale też odwleka wszystko. W końcu się wkurzyłam, zrobiłam listę co jeszcze trzeba kupić, dopisałam orientacyjne ceny, pięknie zsumowałam i dopisałam deadline na kupno wszystkiego - miesiąc przed porodem. Jak zobaczył ile to jeszcze będzie kosztować to zaczął od razu planować i kupować, bo zrobienie tego na raz byłoby raczej bolesne dla portfela.
ANIQA nie wolno mieć hybryd na poród, mam nadzieję, że zamierzasz zdjąć przed terminem. Kolor płytki paznokcia to ważny pierwszy objaw różnych poważnych stanów. Np. wstrząs spowodowany krwawieniem wewnętrznym (może się zdarzyć zaraz po porodzie), najszybciej właśnie można poznać po białych paznokciach. Dla swojego bezpieczeństwa powinnaś zrezygnować z tego na razie -
Mitaka, ja pewnie zareagowałabym w tej sytuacji tak samo jak Ty. Ostatnio tak mi hormony buzują, że jak nie postawie na swoim to jestem taka zła, że z nerwów reaguję płaczem. Wydaję mi się, że zakupy przez internet to dobra opcja. Ja na spokojnie wybieram sobie produkty i dopiero po fakcie informuje mojego co zamówiłam a jak paczka dojdzie to razem oglądamy. No chyba, ze chodzi o większe rzeczy typu wózek tutaj wybieraliśmy razem. Opanuj nerwy i się nie stresuj
Aniqa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny co sadzicie o tym wozku
http://allegro.pl/adamex-wozek-3w1-jogger-sport-alu-gratisy-okazja-i4456410215.html
i tym
http://allegro.pl/raf-pol-wozek-margaret-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i4466828633.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 19:24
-
Sylwia, oglądałam adamexa w sklepie, ale sprzedawca mówił, że one mają bardzo małą spacerówkę, ale wiadomo każdy sprzedawca gada coś innego ;/
Dziewczyny mam pytanie: Czy Wy też czujecie się takie zniedołężniałe???
Od miesiąca siedzę w domu i w zasadzie nigdzie nie chodzę, poszłam dzisiaj z mężęm do sklepu i po kilkudziesięciu metrach miałam zadyszkę jak stara baba i na nic siły ;/
-
Magdzialenka wrote:Sylwia, oglądałam adamexa w sklepie, ale sprzedawca mówił, że one mają bardzo małą spacerówkę, ale wiadomo każdy sprzedawca gada coś innego ;/
Dziewczyny mam pytanie: Czy Wy też czujecie się takie zniedołężniałe???
Od miesiąca siedzę w domu i w zasadzie nigdzie nie chodzę, poszłam dzisiaj z mężęm do sklepu i po kilkudziesięciu metrach miałam zadyszkę jak stara baba i na nic siły ;/ -
Witam nową mamusie
Sylwia, wózki wizualnie ładne ale co do funkcjonalności nie mam pojęcia. Poszukaj może jakiś opinii w internecie, no i najlepiej zmacać je na żywo przed zakupem.
Magdzialenka, też się tak czuję. Po domowych obowiązkach czasami brakuje mi siły na przyjemności (spacer, czy jakieś wyjście na miasto) bo jestem już tak zmęczona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 19:32