Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Monica poczekaj do następnej wizyte, wiesz że to różne pomiary lekarzom wychodzą....może się okazać na nastepnej wizycie, że wcale az taki duże jednak nie jest:)
A ja sie załamałam..znalazłam pierwsze rozstępy na boczkach....malutkie, ale są. Eh....genetyka to genetyka, pomimo namiętnego smarowania wyszły dziady:( mam tylko nadzieję, że przystopują, bo normalnie załamkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:07
-
A propo wymiarów....kupowalyscie już biustonosz do karmienia? Czy czekacie na samą końcówkę ciąży? Jak dobieracie rozmiar, to miseczka taka jak pasuje czy ciut wieksza żeby potem "pomiescila" piersi z pokarmem? Ja mam mały biust, ale od początku ciąży "podrosl" mi o 1 rozmiar, i nie wiem jak się zachowa po porodzie
-
pestka wrote:A ja sie załamałam..znalazłam pierwsze rozstępy na boczkach....malutkie, ale są. Eh....genetyka to genetyka, pomimo namiętnego smarowania wyszły dziady:( mam tylko nadzieję, że przystopują, bo normalnie załamka
no niestety skóra nie zawsze równomiernie się rozciąga...ja tez wczoraj zauważyłam pierwszy mały rozstęp obok pępka...a moja mama w 3 ciążach ani jednego nie miała. Oby nie zrobiło ich się więcej, na razie mam też na bokach kilka pajączków..
Ale i tak nasze dzieciaczki nam to wszystko wynagrodzą, to one są najważniejsze, a dla nich i tak zawsze będziemy najpiękniejszeataga4, pestka, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
ataga4 wrote:A propo wymiarów....kupowalyscie już biustonosz do karmienia? Czy czekacie na samą końcówkę ciąży? Jak dobieracie rozmiar, to miseczka taka jak pasuje czy ciut wieksza żeby potem "pomiescila" piersi z pokarmem? Ja mam mały biust, ale od początku ciąży "podrosl" mi o 1 rozmiar, i nie wiem jak się zachowa po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:57
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja tez wymusze w poniedzialek na lekarzu zeby podal wage dziecka,
Ja niestety znow zaczelam plamic, bardzo delikatnie ale napewno sluz jest zmieniony, ale kilka razy mi sie to zdarzalo ostatnio, wydawalo mi sie ze pewnie zle widze ale jednak to plamienie, dobrze ze wizyta w poniedzialek to powie co dalej, pewnie zeby lezec i odpoczywac, ale w sumie caly czas teraz odpoczywam. -
Aniga a może to już czop płodowy zaczyna powoli odchodzić?
Aniqa wrote:Czesc dziewczyny, ja tez wymusze w poniedzialek na lekarzu zeby podal wage dziecka,
Ja niestety znow zaczelam plamic, bardzo delikatnie ale napewno sluz jest zmieniony, ale kilka razy mi sie to zdarzalo ostatnio, wydawalo mi sie ze pewnie zle widze ale jednak to plamienie, dobrze ze wizyta w poniedzialek to powie co dalej, pewnie zeby lezec i odpoczywac, ale w sumie caly czas teraz odpoczywam.