Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nie, patrzylam jak to wyglada ale moje nie przypomina tego wcale.moj to po prostu sluz taki codzienny bardzo delikatnie podbarwiony krwia, nawet nie widac tam koloru czerwonego tylko bardzo leciutkie bordowe, ale na prawde delikatnie do moich poprzednich plamien.
A ten czop wyglada na necie taki zbity, gesty, a moj to taki normalny, i ten zabarwiony pojawia sie w godzinach rannych raczej juz w ciagu dnia jest juz calkiem bialy tz no taki kremowy jak sluz. -
Aniga kochana nie czekaj do poniedziałku i w szkole rodzenia i jak byłam teraz w szpitalu powiedzieli że każde plamienie jest wskazaniem do pokazania się w szpitalu tak na wszelki wypadek.Jak już pisałam jak leżałam w szpitalu teraz dziewczyny miały plamienia własnie w 7,8 miesiącu nawet delikatne ale już były na luteinie i leżenie. Może MONI28 ma rację ja się nie znam ale błagam nie czekaj do poniedziałku teraz 15go świeto to będą sobie długie weekendy robić NIE STRASZĘ CIE BROŃ BOŻE ale chociaż zadzwoń do tego lekarzyny zapytaj co robić? TRZYMAMY KCIUKI ZA CIEBIE I HANUSIE nie denerwuj się i już tyle nie rób bo ca czytam to Ty a to powidła a to inne smarowidła, a to coś tam jeszcze ODPOCZYWAJ KOBIETKO:)
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonica dzieki za rady ale poczekam do poniedzialku, juz tyle razy mialam plamienia ze znam schemat postepowania na pamiec, mam zawsze leki przy sobie i jak bedzie krwawienie to mam zazyc, ale to jeszcze nie jest krwawienie, teraz jak mnie nastraszyl skracaniem szyjki, co potem wrocila do normy to praktycznie 80% czasu spedzam lezaco, wczoraj bylam na miescie tylko. W poniedzialek z samego rana mam wizyte takze juz blisko poniedzialku.
Mam nadzieje ze wiesc beda dobre bo po wizycie jedziemy kupic farby i materialy i maz rusza z remontem. -
nick nieaktualnyKosmetyki w gemini sa tanie , i proszki itp, ja wypatrzylam tam proszek z dzidziusia 3 kg za 22 zl,, jakos tak, kazalam siostrze sprawdzic ile kosztuje u nas na hurtowni i cena jest taka sama ale w gemini jest gratis plyn do kapieli dla dzieciątka.
-
nick nieaktualny
-
paradise moja mala tez nie jest za duza ale ginka powiedziala ze waga w normie wiec sie nie martwie kazde dziecko rosnie w swoim tempie.
Aniqa lez i duzo wypoczywaj, bardzo mozliwe tak jak dziewczyny mowia ze to moze byc juz czop
ja stanikow jeszcze nie kupowalam zostawiam to na wrzesien -
Ja nie znam wymiarów mojej. Jakoś nigdy mi babeczka nie mówiła, może to gdzieś u siebie zapisuje;)
Ale moja zawsze twarda i zamknięta i mówi, że wszystko jak najbardziej ok
Co do staników ja mam plan kupić we wrześniu własnie te z h&m dwa, i na razie tyle:) pojadę tylko przymierzyć, żeby mnie czasem gdzieś nie uwierały.
Ja własnie wróciłam z miasta, bo byłam kupić prezent na panieński. Powiem Wam, prędkość mojego chodu jest oszałamiająca! Ostatnio jak szłam po schodach w sklepie to mnie starsza Pani wyprzedziłaMonica, anka_a lubią tę wiadomość