Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do koszul to któraś tu podawała fajny link z tanimi koszulami do 20 zł, rozpinanymi do karmienia.
znalazłam
http://allegro.pl/koszula-do-porodu-karmienia-100-bawelna-rozm-s-m-i4479099360.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:24
-
Aniga czy to Ty podawałaś link do napisów z imionami . kurcze szukam i znaleźć nie mogę.
A czy koleżanka zadowolona była z lovi?
Aniqa wrote:Moni28,ja miałam kupować laktator z babyono,ale w końcu koleżanka da mi z lovi i niezamawiam już z babyono. -
nick nieaktualnymoni28 wrote:Aniga czy to Ty podawałaś link do napisów z imionami . kurcze szukam i znaleźć nie mogę.
A czy koleżanka zadowolona była z lovi?
Co do literek to wpisywałam chyba literki z drewna w allegro. Poszukam. -
nick nieaktualny
-
Ja teżjeszcze koszuli nie kupiłam, ale podobają mi się te: http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i4457668313.html
A czy któraś brała pod uwagę zakup koszuli z długim rekawem? W końcu to przed nami cała zima karmienia.. -
Dlatego nie inwestuję w drogi laktator. Poprzednim razem bardzo mało go uzywałam, a tak naprawdę to najbardziej mi się przydał w szpitalu, bo już w pierwszej dobie miałam nawał pokarmu. kupię albo z baby ono lub lovi później podeślę link
sylwia1985 wrote:ja tez sie zastanawiam czy kupic laktator czy nie - ale co bedzie jak nie bede miala mleka albo malo to bedzie mi niepotrzebny -
nick nieaktualnymoni28 wrote:Dlatego nie inwestuję w drogi laktator. Poprzednim razem bardzo mało go uzywałam, a tak naprawdę to najbardziej mi się przydał w szpitalu, bo już w pierwszej dobie miałam nawał pokarmu. kupię albo z baby ono lub lovi później podeślę link
Kuzynka mówi że laktatory pobudzają laktacje i im wiecej sie ściąga to więcej sie produkuje, a ona odciągała tylko troche żeby cycki nie bolały,a reszte dopijało dziecko.
Kurcze nie ciekawi was jak smakuje takie mleko? Ja spróbuje. -
nick nieaktualny
-
Ja jestem zasmucona faktem ze poszerzyly mi sie kostki i obraczka ledwo przez nia przechodzi
nienawidze bez niej byc. Od tygodnia kazde jej zdjecie odbywa sie pod woda i z mydlem.. zastanawiam sie tylko czy po ciazy kostki wroca do normy?!
poczwarkah wrote:Hej dziewczyny, ledwo wróciły upały, a ja znowu spuchłamZaczynam się bać czy zdejmę obrączkę. A na wadze w jeden dzień +700g.
Co prawda, jak było kilka chłodniejszych dni to zaraz gubiłam tę wodę i waga szła w dół, ale boję się że jak to potrwa to nabiorę z 5 kilo i zrobią mi się momentalnie rozstępy... -
scęście nie martw się wszystko wróci do normy;;]]
Scęście wrote:Ja jestem zasmucona faktem ze poszerzyly mi sie kostki i obraczka ledwo przez nia przechodzinienawidze bez niej byc. Od tygodnia kazde jej zdjecie odbywa sie pod woda i z mydlem.. zastanawiam sie tylko czy po ciazy kostki wroca do normy?!
-
Moim zdaniem zle wykonanie. Za daleko maluje i potem tak jest.
Co do robienia paznokci przed porodem odradzam.. pozrywaja vi wszystkie nie patrzac czy gi niszcza paznokcie. Nie mozna miec paznokci zrobionych sni umalowanych rodzac. Bo oni ponplytce paznokcia vos tam patrza czy nie dinieje itd i wiedza czy nic zlego sie nie dziejeAniqa wrote:Sylwia mam do ciebie pytanie, alw niewiem czy dobrze kojarze ze to ty pisalas ze jestes kosmetyczką?
Chodzi o pazurki hybrydowe, otóz taka znajoma kilka razy mi robila, ona prowadzi salon, i ten lakier powinien sie trzymac ok 3 tyg, a mi juz sie odrywal tu blizej skórek na drugi dzien albo po paru dniach, tak jakby podchodzilo powietrze i sie rozwalało, nie mowilam jej bo jakos mi glupio bylo, ale czy to moze byc od zlego wykonania, albo zlego tego lakieru? Czy po prostu tak sie dzieje, bo chcialabym sobie zrobic przed porodem ale jak ma mi sie tak dziac to podziekuje. -
co do laktatorow to bierzecie te elektryczne cxzy reczne...?Ja sie nastawiam na elektryczny, ale albo Canpol easystart albo medele electric...
ale chyba z zakupem poczekam do porodu....bo zakup takiego laktatora to dosc duzy koszt i nie wiem czy mi bedzie potrzebny -
koszuli nocnej na dlugi rekaw nie zamierzam kupowac bo pod moja koldra bym sie w niej ugotowala a jak bede wstawac do malej to najwyzej szlafrok bede zakladac.
ja laktator kupuje z Canpola elektryczny i kupie go przed porodem bo jak w razie w szpitalu okaze sie ze bedzie potrzebny to przez internet mi nie przyjdzie z dnia na dzien a w sklepie jak by M musial kupic to u mnie ponad 300 zl kosztuje a tyle nie zamierzam wydac -
moni28 wrote:a co powiecie o tym komplecie?
http://allegro.pl/komplet-muzzy-koszula-do-karmienia-szlafrok-m-i4467098122.html
ja kupilam jedna koszule z dlugim rekawkiem i 2 z krotkimWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 20:04