X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni ja już podawałam linki, poszukam i wkleję jeszcze raz :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pościel i kocyki: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16590556
    pozostałe rzeczy: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20864633

polecam wam śliniaki z tą gąbka z tommee tippee, są rewelacyjne, nic się dzidziusiowi nie dostanie pod ubranko, bo gąbeczka wszystko wchłonie, kupiłam też u niego dwie ceratki, fajna sprawa, wiadomo różni ludzie będą chcieli potrzymać maluszka, a gdyby się coś ulał, to ceratka nie przemoknie i jest ładnie wyprofilowana.

A tam gdzie Pościel i Kocyk to kupiłam 15 el. Zestaw, bo się opłaca i Kocyk za 14,9 a powiem, że przemiły :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni28 ja u tego zamawiałam
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20864633

age.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też całą noc lało. Jest chłodno ale mi to pasuje. Właśnie smaże naleśniki a potem wybieram się na trochę do babci bo już niepamietam kiedy byłam.
    Dzisiaj w nocy takie glupoty mi się śniły że aż się przestraszyłam.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do głupot w snach, oj też je miewam. Dzisiaj np; byłam w Zakopanym z obcym facetem z którym zdradzałam swojego męża, ale gdzieś w podświadomości wiedziałam że jestem w ciąży, no i spożywałam alkohol gdy już mówiłam to już ostatnia lampka szampana, bo przecież jestem w ciąży;]. No do tych dwóch snów morał taki GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI;;]]

Anoolka lubi tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jestescie. Wielkie dzięki;]

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamusie...siedzę w kolejce do lekarza i usg i jakoś tak chyba z tych nie świadomych stresów dostałam zgagi bardzo jestem ciekawa tej mojej córeczki czy nadal Nią jest i ogólnie.

Od rana leje i leje trochę można odetchnąć,
    I stwierdzam że już chyba nie powinnam prowadzić jestem bardzo rozkojarzona i wszyscy trabią...:-)

sylwia1985, ao12., Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jak tylko się da, to do lekarza z mężem już jeżdżę, po co mam się dodatkowo denerwować za kółkiem:-)
    MartaR daj znac jak po wizycie:-)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez burza byla w nocy i dzis fajny chlodek - az chcialo sie dzis isc do pracy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Hej Mamusie...siedzę w kolejce do lekarza i usg i jakoś tak chyba z tych nie świadomych stresów dostałam zgagi bardzo jestem ciekawa tej mojej córeczki czy nadal Nią jest i ogólnie.

Od rana leje i leje trochę można odetchnąć,
    I stwierdzam że już chyba nie powinnam prowadzić jestem bardzo rozkojarzona i wszyscy trabią...:-)
    daj znac jak po wizycie.Ja ide w srode i juz powoli sie stresuje

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec jestem juz po kolejna za 2 tygodnie bo teraz już tak co dwa chodzę Polcia waży dokładnie 2,100kg mam mało wód plodowych ale w granicach normy Pani dr się śmiała ze juz musze szybko rodzic bo karta mi się kończy :-) ale jeszcze troszkę :-)

Anoolka, renatkach, Aniqa, lubek, sylwia1985, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Aga W.A Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrze że jesteście. Ja ostatnie noce mam jakieś nie spokojne ale wchodzę na forum i czytam że nie tylko ja nie śpię :-) Mam coraz to dziwniejsze obawy dotyczące brzucha kiedy śpię. Powiedźcie czy wy też tak macie że w nocy cały czas skupiacie się żeby tylko dziecka nie przycisnąć? Ja już nie wiem jak mam spać bo mam wrażenie że malutkiej cały czas niewygodnie. Jak tylko wstanę do łazienki i kładę się z powrotem to zaczyna się wiercić i od kilku dni czuję trochę bardziej żwawe ruchy. Tak jakby i rękami i nogami kopała, z dwóch stron. Jak leżę na boku to tam na dole gdzie brzuch dotyka materaca czuję jakby nogi pchała, może powinnam jakoś inaczej spać? Najlepiej to bym spała na prosto ale juz nie powinnam, wtedy dzidziuś ma mało miejsca prawda?

1o4ue0bru3app3kv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mam tak samo, ale ja w wiekszosci spie na plecach bo mi najwygodniej, jak po powrocie z lazienki leze na boku to od razu sie wierci i kopie nogami bo jej sie pozycja zmienila, do tego jej " poduszka" zostala spuszczona w kibelku, i chwile trwa zanim obie sie dostosujemy jak mam lezec, bo albo musze troche nadrzucic brzuch albo troszke inaczej sie ulozyc, ona sie tez wierci i rozpycha bo sie dostosowuje, w koncu dochodzimy do zgody.

ao12., ataga4, Aga W.A lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tz ja sie nie skupiam zeby jej nie przygniotla tylko jak mnie szturcha nogami i rekami to musze jej ustapic i zmienic pozycje bo królowa chce miec wygodnie:-) :-) :-)

ao12., ao12., ataga4, Kasiula09, Eva0507, anka_a lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze spie na lewym boku bo na plecach ciezko sie oddycha

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/jackie-sheaks-z-ohio-zrobila-zdjecia-wnuczce-w-brytfance/eghwq?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_onet&utm_campaign=onetsg_fb

Widzialyscie ???? Durny babsztyl!!!!

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Wiec jestem juz po kolejna za 2 tygodnie bo teraz już tak co dwa chodzę Polcia waży dokładnie 2,100kg mam mało wód plodowych ale w granicach normy Pani dr się śmiała ze juz musze szybko rodzic bo karta mi się kończy :-) ale jeszcze troszkę :-)

Czyli polozna dobrze obstawiła wagę Polusi:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Czyli polozna dobrze obstawiła wagę Polusi:-)
    A no wlasnie, mądrą ma polożną :-) :-) :-) :-) kurde bo moja to szkoda mowic, ale i tak ja przycisne z infornacjami przed porodem. Ale wczesniej lekarza w poniedzialek, skonczyly sie zarty!
    Jeszcze sobie przypomnialam ze mialam robic cytologie po 30 tygodniu bo jeszcze niemialam w ciazy.

• Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    ostatnio nic innego nie robię tylko na allegro siedzę. Zostało mi parę dupereli do kupienia i tak szukam aby było od jednego sprzedawcy, a szukam mianowicie butelki, pieluchy tetrowe i flanelowe, smoczki, itp.

Moni ja kupowałam dużo rzeczy m.in zestaw butelek,smoczek,pieluchy,wkładki laktacyjne,suszarke na butelki itd u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930 I też jestem zadowolona z zakupów u niego:-)

so22pqr.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę kochane ,że nie tylko ja miałam dziś nie przespaną noc....burza straszna była i padał deszcz a na dodatek miałam taki potworny ból głowy,że nawet zimne okłady nie pomagały:-(

Teraz szukam na allegro pościeli i nie mogę się zdecydować którą kupić a no i jeszcze materac:-(Już mnie głowa boli...

so22pqr.png
‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ