Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pościel i kocyki: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16590556
pozostałe rzeczy: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20864633
polecam wam śliniaki z tą gąbka z tommee tippee, są rewelacyjne, nic się dzidziusiowi nie dostanie pod ubranko, bo gąbeczka wszystko wchłonie, kupiłam też u niego dwie ceratki, fajna sprawa, wiadomo różni ludzie będą chcieli potrzymać maluszka, a gdyby się coś ulał, to ceratka nie przemoknie i jest ładnie wyprofilowana.
A tam gdzie Pościel i Kocyk to kupiłam 15 el. Zestaw, bo się opłaca i Kocyk za 14,9 a powiem, że przemiły -
Co do głupot w snach, oj też je miewam. Dzisiaj np; byłam w Zakopanym z obcym facetem z którym zdradzałam swojego męża, ale gdzieś w podświadomości wiedziałam że jestem w ciąży, no i spożywałam alkohol gdy już mówiłam to już ostatnia lampka szampana, bo przecież jestem w ciąży;]. No do tych dwóch snów morał taki GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI;;]]
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie...siedzę w kolejce do lekarza i usg i jakoś tak chyba z tych nie świadomych stresów dostałam zgagi bardzo jestem ciekawa tej mojej córeczki czy nadal Nią jest i ogólnie.
Od rana leje i leje trochę można odetchnąć,
I stwierdzam że już chyba nie powinnam prowadzić jestem bardzo rozkojarzona i wszyscy trabią...sylwia1985, ao12., Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Hej Mamusie...siedzę w kolejce do lekarza i usg i jakoś tak chyba z tych nie świadomych stresów dostałam zgagi bardzo jestem ciekawa tej mojej córeczki czy nadal Nią jest i ogólnie.
Od rana leje i leje trochę można odetchnąć,
I stwierdzam że już chyba nie powinnam prowadzić jestem bardzo rozkojarzona i wszyscy trabią... -
Wiec jestem juz po kolejna za 2 tygodnie bo teraz już tak co dwa chodzę Polcia waży dokładnie 2,100kg mam mało wód plodowych ale w granicach normy Pani dr się śmiała ze juz musze szybko rodzic bo karta mi się kończy
ale jeszcze troszkę
Anoolka, renatkach, Aniqa, lubek, sylwia1985, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dobrze że jesteście. Ja ostatnie noce mam jakieś nie spokojne ale wchodzę na forum i czytam że nie tylko ja nie śpię
Mam coraz to dziwniejsze obawy dotyczące brzucha kiedy śpię. Powiedźcie czy wy też tak macie że w nocy cały czas skupiacie się żeby tylko dziecka nie przycisnąć? Ja już nie wiem jak mam spać bo mam wrażenie że malutkiej cały czas niewygodnie. Jak tylko wstanę do łazienki i kładę się z powrotem to zaczyna się wiercić i od kilku dni czuję trochę bardziej żwawe ruchy. Tak jakby i rękami i nogami kopała, z dwóch stron. Jak leżę na boku to tam na dole gdzie brzuch dotyka materaca czuję jakby nogi pchała, może powinnam jakoś inaczej spać? Najlepiej to bym spała na prosto ale juz nie powinnam, wtedy dzidziuś ma mało miejsca prawda?
-
nick nieaktualnyAga mam tak samo, ale ja w wiekszosci spie na plecach bo mi najwygodniej, jak po powrocie z lazienki leze na boku to od razu sie wierci i kopie nogami bo jej sie pozycja zmienila, do tego jej " poduszka" zostala spuszczona w kibelku, i chwile trwa zanim obie sie dostosujemy jak mam lezec, bo albo musze troche nadrzucic brzuch albo troszke inaczej sie ulozyc, ona sie tez wierci i rozpycha bo sie dostosowuje, w koncu dochodzimy do zgody.
ao12., ataga4, Aga W.A lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaR.. wrote:Wiec jestem juz po kolejna za 2 tygodnie bo teraz już tak co dwa chodzę Polcia waży dokładnie 2,100kg mam mało wód plodowych ale w granicach normy Pani dr się śmiała ze juz musze szybko rodzic bo karta mi się kończy
ale jeszcze troszkę
Czyli polozna dobrze obstawiła wagę Polusi:-)MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyataga4 wrote:Czyli polozna dobrze obstawiła wagę Polusi:-)
kurde bo moja to szkoda mowic, ale i tak ja przycisne z infornacjami przed porodem. Ale wczesniej lekarza w poniedzialek, skonczyly sie zarty!
Jeszcze sobie przypomnialam ze mialam robic cytologie po 30 tygodniu bo jeszcze niemialam w ciazy.MartaR.. lubi tę wiadomość
-
moni28 wrote:ostatnio nic innego nie robię tylko na allegro siedzę. Zostało mi parę dupereli do kupienia i tak szukam aby było od jednego sprzedawcy, a szukam mianowicie butelki, pieluchy tetrowe i flanelowe, smoczki, itp.
Moni ja kupowałam dużo rzeczy m.in zestaw butelek,smoczek,pieluchy,wkładki laktacyjne,suszarke na butelki itd u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930 I też jestem zadowolona z zakupów u niego:-) -
Widzę kochane ,że nie tylko ja miałam dziś nie przespaną noc....burza straszna była i padał deszcz a na dodatek miałam taki potworny ból głowy,że nawet zimne okłady nie pomagały:-(
Teraz szukam na allegro pościeli i nie mogę się zdecydować którą kupić a no i jeszcze materac:-(Już mnie głowa boli...