X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    a co powiecie o tym komplecie?
    http://allegro.pl/komplet-muzzy-koszula-do-karmienia-szlafrok-m-i4467098122.html

Ładna ta koszulka i szlafroczek idealnie do niej pasuje,tylko drogawy taki komplecik...

• Smutas Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli chodzi o koszule to mam 3 do karmienia takie po porodzie, a na poród to wezme chyba męza koszulkę żeby nie była mocno długa, a w razie jakby mi kazali chodzić to żeby zasłaniała tyłek. Potem juz nie bede prała tylko wyrzuce.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    WŁAŚNIE się zastanawiam nad tą piżamką;

http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i4498535780.html
    albo ta ;
    http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-rozm-m-producent-i4492271738.html

Mi te z serduszkami tez się podobają, ale jeszcze nie zamówiłam:)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    theagnes87 wrote:
    co do laktatorow to bierzecie te elektryczne cxzy reczne...?Ja sie nastawiam na elektryczny, ale albo Canpol easystart albo medele electric...
    ale chyba z zakupem poczekam do porodu....bo zakup takiego laktatora to dosc duzy koszt i nie wiem czy mi bedzie potrzebny

MI koleżanki polecały elektryczne. Ja zakupiłam medele mini electric. Chcę sobie czasami pokarm ściagnąc i mieć na weekend, jakbym chciała gdzieś wyjść i maluszka zostawić z mężem czy rodzicami. Tak mi przyjaciółka doradzała, jak do nas przychodziła pare miesięcy po porodzie, mówiła że dzięki temu może 'odpocząć' i sie odprężyć:) jakby to nie brzmiało, rozumiem jej pobudki :)

Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no serio? Opierdzielila bym rowno takiego doktorka. Co to ma byc ze maz nie moze wlasnego dziecka zobaczyc????
    sylwia1985 wrote:
    Moj gin tez nigdy mi zdjec nie daje bo dziwny jest nawet z mezem wejsc nie moge zeby popatrzyl na dzieciaczka- no ale coz

Kajaoli lubi tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupie blizej rozwiazania i wezme idealny rozmiar na dzien kupowania :) no i taki miekki chce z odpinana klapka :)
    ataga4 wrote:
    A propo wymiarów....kupowalyscie już biustonosz do karmienia? Czy czekacie na samą końcówkę ciąży? Jak dobieracie rozmiar, to miseczka taka jak pasuje czy ciut wieksza żeby potem "pomiescila" piersi z pokarmem? Ja mam mały biust, ale od początku ciąży "podrosl" mi o 1 rozmiar, i nie wiem jak się zachowa po porodzie :-D

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu slodziutki zestawik i tani

http://allegro.pl/komplet-szlafrok-koszula-do-szpitala-na-ciaze-s-m-i4489270505.html

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tez fajne

http://allegro.pl/85c-2szt-b-cz-biustonosz-stanik-do-karmienia-i4503111224.html

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    Ej no serio? Opierdzielila bym rowno takiego doktorka. Co to ma byc ze maz nie moze wlasnego dziecka zobaczyc????
    tak dokladnie- mowi ze nie robi pokazowek :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    Ja jestem zasmucona faktem ze poszerzyly mi sie kostki i obraczka ledwo przez nia przechodzi :( nienawidze bez niej byc. Od tygodnia kazde jej zdjecie odbywa sie pod woda i z mydlem.. zastanawiam sie tylko czy po ciazy kostki wroca do normy?!
    Kochana, nie przejmuj się ponoć po porodzie wszystko wróci do normy ;) ja już obrączki nie noszę od miesiąca-bo mam spuchnięte paluchy a o nogach nie wspomnę ehh
    Zawsze możesz sobie obrączkę nosić na łańcuszku :)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszul do karmienia nie kupowalam. Wezme dwie na krotki rekaw ale to nlizej pazdxiernika zamowie ;) jestem na telegonie wiec nie moge zlookac l i nkow ktore podsylacie :)

• moni28 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio nic innego nie robię tylko na allegro siedzę. Zostało mi parę dupereli do kupienia i tak szukam aby było od jednego sprzedawcy, a szukam mianowicie butelki, pieluchy tetrowe i flanelowe, smoczki, itp.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    ostatnio nic innego nie robię tylko na allegro siedzę. Zostało mi parę dupereli do kupienia i tak szukam aby było od jednego sprzedawcy, a szukam mianowicie butelki, pieluchy tetrowe i flanelowe, smoczki, itp.

Moni, ja pieluszki i kilka innych dupereli kupowałam od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20864633
    i jestem zadowolona :)
    Ten sprzedawca też ma dużo i tanio: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11612773

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:49

Kajaoli, ao12., lubek, sylwia1985, anka_a lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :) dzis zarwalam noc i nie spie od 3h rano. Nie mam pojecia dlaczego ;) Ciesze sie bo moj mezczyzna ma od dzisiaj kilkudniowy urlop wiec moze skoczymy na chwilke nad morze - jak nie bedzie padac ;)
    Poczytalam sobie wpisy sierpniowek i oczywiscie ich swieze relacje z porodow. Kazdy jest kompletnie inny wiec nie ma co sie nakrecac bo i tak pewnie bedzie inaczej niz sobie to wyobrazalysmy :)
    Czuje, ze wreszcie nachodzi mnie sen, milego dzionka :) ide sie zdrzemnac..

lubek, ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak straszliwa burza była w nocy, nawet przez stopery ją słyszałam,a jak lało,masakra, potem doszła moja bezsenność i tak jestem niewyspana, będe dosypiać w dzień.

ao12. lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka super wiesci :-)
    u mnie w nocy tez byla burza ale jakos udalo mi sie zasnac :-)
    Ja pieluszki zamawialam u sprzedawcy gapa kids pozniej moge wrzucic linka bo teraz podczytuje z tel, i on ma duzo rzeczy ja bylam zadowolona :-)

Anoolka lubi tę wiadomość

age.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z ranka. Lało u mnie całą noc i zapowiada się również deszczowy dzień. Moja Julia upodobała sobie prawą stronę. Brzusio krzywy:)
    Oj Filipuś duży chłopina nam się szykuje:) niech rośnie zdrowy.
    kasiula09 bsrdzo bym prosiła o link do tego sprzedawcy.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni ja zamawialam od uzytkownika twojedziecko24 z allegro, tez ma tanie pieluchy i inne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    A ja byłam dziś na usg. Filip dalej jest Filipkiem i pani dr stwierdziła że już nim zostanie :) Znowu usłyszałam że mój maluszek jest duuży bo ma 2120. Ogólnie wszystko jest ok i to moje ostatnie usg uff :)

Super ze z Filipkiem ok, e tam duzy, fajniutki wagowo, i znow mnie naszyly mysli, ile ra moja Hania wazy, ehhhh

‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ