Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
moni28 wrote:WŁAŚNIE się zastanawiam nad tą piżamką;
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i4498535780.html
albo ta ;
http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-rozm-m-producent-i4492271738.html
Mi te z serduszkami tez się podobają, ale jeszcze nie zamówiłam:) -
theagnes87 wrote:co do laktatorow to bierzecie te elektryczne cxzy reczne...?Ja sie nastawiam na elektryczny, ale albo Canpol easystart albo medele electric...
ale chyba z zakupem poczekam do porodu....bo zakup takiego laktatora to dosc duzy koszt i nie wiem czy mi bedzie potrzebny
MI koleżanki polecały elektryczne. Ja zakupiłam medele mini electric. Chcę sobie czasami pokarm ściagnąc i mieć na weekend, jakbym chciała gdzieś wyjść i maluszka zostawić z mężem czy rodzicami. Tak mi przyjaciółka doradzała, jak do nas przychodziła pare miesięcy po porodzie, mówiła że dzięki temu może 'odpocząć' i sie odprężyćjakby to nie brzmiało, rozumiem jej pobudki
Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Ej no serio? Opierdzielila bym rowno takiego doktorka. Co to ma byc ze maz nie moze wlasnego dziecka zobaczyc????sylwia1985 wrote:Moj gin tez nigdy mi zdjec nie daje bo dziwny jest nawet z mezem wejsc nie moge zeby popatrzyl na dzieciaczka- no ale coz
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ja kupie blizej rozwiazania i wezme idealny rozmiar na dzien kupowania
no i taki miekki chce z odpinana klapka
ataga4 wrote:A propo wymiarów....kupowalyscie już biustonosz do karmienia? Czy czekacie na samą końcówkę ciąży? Jak dobieracie rozmiar, to miseczka taka jak pasuje czy ciut wieksza żeby potem "pomiescila" piersi z pokarmem? Ja mam mały biust, ale od początku ciąży "podrosl" mi o 1 rozmiar, i nie wiem jak się zachowa po porodzie -
Scęście wrote:Ja jestem zasmucona faktem ze poszerzyly mi sie kostki i obraczka ledwo przez nia przechodzi
nienawidze bez niej byc. Od tygodnia kazde jej zdjecie odbywa sie pod woda i z mydlem.. zastanawiam sie tylko czy po ciazy kostki wroca do normy?!
ja już obrączki nie noszę od miesiąca-bo mam spuchnięte paluchy a o nogach nie wspomnę ehh
Zawsze możesz sobie obrączkę nosić na łańcuszku -
moni28 wrote:ostatnio nic innego nie robię tylko na allegro siedzę. Zostało mi parę dupereli do kupienia i tak szukam aby było od jednego sprzedawcy, a szukam mianowicie butelki, pieluchy tetrowe i flanelowe, smoczki, itp.
Moni, ja pieluszki i kilka innych dupereli kupowałam od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20864633
i jestem zadowolona
Ten sprzedawca też ma dużo i tanio: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11612773 -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
dzis zarwalam noc i nie spie od 3h rano. Nie mam pojecia dlaczego
Ciesze sie bo moj mezczyzna ma od dzisiaj kilkudniowy urlop wiec moze skoczymy na chwilke nad morze - jak nie bedzie padac
Poczytalam sobie wpisy sierpniowek i oczywiscie ich swieze relacje z porodow. Kazdy jest kompletnie inny wiec nie ma co sie nakrecac bo i tak pewnie bedzie inaczej niz sobie to wyobrazalysmy
Czuje, ze wreszcie nachodzi mnie sen, milego dzionkaide sie zdrzemnac..
lubek, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anoolka super wiesci
u mnie w nocy tez byla burza ale jakos udalo mi sie zasnac
Ja pieluszki zamawialam u sprzedawcy gapa kids pozniej moge wrzucic linka bo teraz podczytuje z tel, i on ma duzo rzeczy ja bylam zadowolonaAnoolka lubi tę wiadomość
-
Witam się z ranka. Lało u mnie całą noc i zapowiada się również deszczowy dzień. Moja Julia upodobała sobie prawą stronę. Brzusio krzywy:)
Oj Filipuś duży chłopina nam się szykuje:) niech rośnie zdrowy.
kasiula09 bsrdzo bym prosiła o link do tego sprzedawcy.Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:A ja byłam dziś na usg. Filip dalej jest Filipkiem i pani dr stwierdziła że już nim zostanie
Znowu usłyszałam że mój maluszek jest duuży bo ma 2120. Ogólnie wszystko jest ok i to moje ostatnie usg uff
Super ze z Filipkiem ok, e tam duzy, fajniutki wagowo, i znow mnie naszyly mysli, ile ra moja Hania wazy, ehhhh
Anoolka lubi tę wiadomość