Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam już mnóstwo ciuszków i zaczęłam prać. Wydawało mi się, że może za wcześnie, ale jak się okazuje ile tego jest to głowa boli! A przede wszsytkim kręgosłup boli jak za długo prasuję
Dlatego już to zaczęłam ogarniać. Potem mi zostanie sprzątanie pokoju po malowaniu i będzie trochę roboty. A już coraz mnie zgrabnie się poruszam, niewygodnie mi. Pewne rzeczy jednak lubię zrobić sama i po swojemu, zamiast wzywać mamę na pomoc
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle juz jestes duzo do przodu
mi ubranka siedza w kartonach, czekaja na pranie, z rzeczami do szpitala paczka mi przyjdzie w nastepnym tygodniu, rozek, pieluchy, i butelke jedna mam, i lozeczko do zlozenia i malowania, zreszta teraz czeka nas remont od poniedzialku i to musimy szybko skonczyc a potem bedzie akcja " wyprawka Hani".
-
Hej! Ja dziś byłam na kontroli i szyja nie skróciła się w ogóle przez te dwa tygodnie. Jupi!
Mam jeszcze odpoczywać 3 tygodnie i jest spora szansa, że wytrzyma do października
Aniqa, MartaR.., Kajaoli, lubek, sylwia1985, pestka, anka_a lubią tę wiadomość
-
tofirus wrote:Hej! Ja dziś byłam na kontroli i szyja nie skróciła się w ogóle przez te dwa tygodnie. Jupi!
Mam jeszcze odpoczywać 3 tygodnie i jest spora szansa, że wytrzyma do października
Szczęściara!!!! Też bym tak chciała....A wiesz ile teraz ma?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam wizyte w poniedziałek i nie mogę sie doczekać.
Dla maluszka mam juz wszystko oprócz laktatora i podkładow do przewijania. Przedwczoraj przyszły mi 2 wielkie paki z francji od rodziców wiec to mi zostało do wyprania i poprasowania i zaczne segregować w komodzie bo na razie to tylko tak wkładałam jedno na drugie.
Dużo tego a z każdym dniem bedzie coraz cięzej więc chce być przygotowana. A jakoś na początku wrzesnia spakuję torbę do szpitala żeby stała sobie i czekała. Wtedy tez przygotuję już kołyskę żeby mnie nic nie zaskoczyło.Kajaoli, MartaR.., ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ataga4 wrote:Szczęściara!!!! Też bym tak chciała....
A wiesz ile teraz ma?
Wydaje mi się, że to nagłe skrócenie u mnie było spowodowane tym, że póki chodziłam do pracy, ciągle gdzieś biegałam, coś załatwiałam itd. Teraz jak przystopowałam, to po prostu ta szyjka też się uspokoiła. Mimo to, lekarka mi powiedziała, że do 36 tygodnia lepiej się oszczędzać, bo jeśli szyjka ma tendencje do skracania się to może się jeszcze nagle niebezpiecznie skrócić.ataga4 lubi tę wiadomość
-
tofirus wrote:31,5 mm, więc skróciła się o całe 0,5 mm w ciągu 2 tyg.
Wydaje mi się, że to nagłe skrócenie u mnie było spowodowane tym, że póki chodziłam do pracy, ciągle gdzieś biegałam, coś załatwiałam itd. Teraz jak przystopowałam, to po prostu ta szyjka też się uspokoiła. Mimo to, lekarka mi powiedziała, że do 36 tygodnia lepiej się oszczędzać, bo jeśli szyjka ma tendencje do skracania się to może się jeszcze nagle niebezpiecznie skrócić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:07