Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Anoolka to jak dojemta paczke to kupie ten co ty stosujesz, moze masz racje, przeciez kurde ile tych tabletek dziennie mozna brac, bez przesady!!!
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Szyjka sprawdzona ręcznie i na usg. Wszystko z nią w jak najlepszym porządku. Zwarta i zamknięta. Ale faktycznie ma 1,5 cm. Podobno taka moja uroda. W każdym razie pozwolenie na brykanie z małżem nadal jest
Usg mam zrobić w przyszłym tygodniu, zapisałam się 5 września. Mam już pobrany wymaz na paciorkowce ze względu na to że poprzednio urodziłam w 35tyg+0. Bóle jak na @ typowo przepowiadające ale na razie tylko straszą bo nic nie zapowiada wcześniejszego porodu.
Biustonosze do karmienia kupiłam w h&m. Bardzo ładny dwupak, ciemno szary i jaśniejszy w kropeczki. Mięciutkie i bez fiszbin. Wzięłam rozmiar ten co zwykle B 80 bo i ani cyc ani obwód pod nie urosły. A biustonosze są takie fajne że spokojnie jak będzie pokarm i wkładka też się wszystko pomieści.Matka fantastycznej 4 -
A ze stanikami też mam problem. Przed ciążą miałam ledwo 75 B, teraz 80C już na mnie za małe.. I nie wiem czy kupić D, które teraz byłyby w sam raz, a może jeszcze większe, bo mi cycki się jeszcze rozrosną po porodzie? Zglupialam..💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki myslicie juz o porodzie? boicie sie go?
Ja jestem przerazona po tym wszystkim co slyszalam i czytalam - boje sie cholernie ze cos pojdzie nie tak
Ja na razie nie myślę, tzn myślę sobie że jakoś to będzie i będzie dobrze, może to naiwność, ale nastawiam się pozytywnieNie oglądam programów typu Porodowka i nie slucham historii rodem z horrorów, im mniej "strasznych"rzeczy wiem, tym lepiej dla mojej psychiki:-) Osttanio 2 koleżanki rodzily, i chwalą sobie
tzn miały lekkie porody więc tego sie trzymam.
Anoolka, ao12. lubią tę wiadomość
-
mitaka wrote:Dzięki dziewczyny jutro sobie zakupię bo to samo nie przejdzie, a dzisiaj zastosuję wodę utlenioną.
O porodzie nie myślę, wypieram myśli, nie chce się stresować, stres podobno wszystko opóźnia. Wszyscy dookoła mnie radzą cesarkę, a ja słucham i się nie odzywam
A czemu radza ci cesarke? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Aniqa, a bierzesz jakieś wspomagacze? Współczuję.
Paulina, ja bym zmieniła lekarza nawet na ostatnie tygodnie. -
Ja o porodzie narazie nie myśle wychodze z założenia że kobiety rodza dzieci i żyją więc dlaczego u mnie miałao by być inaczej, jedynie czego sie obawiam to że coś pójdzie nie tak.
Ze stanikiem to mam problem bo moje piersi praktycznie nie urosły jedynie troche sie zaokrągliły i nie wiem czy kupić rozmiar taki jak nosze czy większy w razie jak by urósł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Z doppel herz teraz biore, myslalam ze to dobry magnez, firma dobra, ale jednak mi sie tak nie wchlania, kupie potem ten co anoolka.
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Doppelherz Aktiv Magnez-B6 Forte 400 ? Jak spojrzałam się w skład to jest tam tlenek magnezu a on się faktycznie kiepsko wchłania.