Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paulina.b.1991 wrote:witam, po Spasmolina czuję się fatalnie a mam to brać codziennie wieczorem.
Coś nowego, darmowa paczuszka - www.pzu.pl/paczka
Może powinnaś skontaktować się z lekarzem i powiedzieć, że źle się czujesz po tym leku.renatkach lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku, już po 18 nie wiem kiedy uciekł mi prawie cały dzień. Od rana tylko pakuję rzeczy, jem albo zaglądam tutaj ale jutro na szczęście wyjeżdżamy.
Paczka bardzo fajna. Byłam chętna ale doczytałam, że trzeba być uczestnikiem klubu PZU.Aniqa lubi tę wiadomość
-
paradise wrote:Pytałaś jej dlaczego nie dostałaś skierowania na glukozę?
Ostatnio nie miała czasu na pytania. Zrobiła co swoje i następna.
Wróciłam do domu, telefon dzwoni z przychodni - że jakaś kobieta widziała że zabrałam parasolkę (nie swoją). Ja w szoku - po co mi czyjaś parasolka. Przez parę minut tłumaczyłam babce z rejestracji że to nie ja. Na koniec się skubana rozłączyła - bez żadnego pożegnania ani przeprosin.
-
nick nieaktualny
-
paulina.b.1991 wrote:Ostatnio nie miała czasu na pytania. Zrobiła co swoje i następna.
Wróciłam do domu, telefon dzwoni z przychodni - że jakaś kobieta widziała że zabrałam parasolkę (nie swoją). Ja w szoku - po co mi czyjaś parasolka. Przez parę minut tłumaczyłam babce z rejestracji że to nie ja. Na koniec się skubana rozłączyła - bez żadnego pożegnania ani przeprosin.
Skoro nie ma czasu na pytania to wcale się nie dziwie dlaczego chcesz zmienić lekarkę..
-
paradise wrote:Skoro nie ma czasu na pytania to wcale się nie dziwie dlaczego chcesz zmienić lekarkę..
Trochę jak w fabryce. Na wcześniejszej mojej wizycie wlazł listonosz i się konsultowała z prawnikiem przez telefon czy może ten list odebrać. Gdyby to było 5 min to ok ale całą moją wizytę miała telefon przy uchu.
-
paulina.b.1991 wrote:Trochę jak w fabryce. Na wcześniejszej mojej wizycie wlazł listonosz i się konsultowała z prawnikiem przez telefon czy może ten list odebrać. Gdyby to było 5 min to ok ale całą moją wizytę miała telefon przy uchu.
to faktycznie nie dziwie się że chcesz zmienić, na Twoim miejscu zrobiłabym to samo