Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:dzis w nocy bolal mnie brzuch i jak wracalam z pracy takze ale wzielam cieply prysznic i przeszlo- chyba tak juz teraz bedzie
-
A ja się Wam pochwalę
Poprałam i poprasowałam wszystkie ubranka dla Franka, ułożyłam w szafce (z szafki RTV zrobiliśmy komodę na Frankowe ciuchy, bo telewizora i tak nie mamy i nie planujemy mieć). Wszystko rozmiarami od najmniejszego - w ogóle nie sugerowałam się tym, co na metce, bo okazuje się, że niektóre 62-68 potrafią być mniejsze od 56
Dlatego musiałam wszystko "ręcznie" pomierzyć :p Ale dla mnie to sama frajda
Jak znajdę jutro chwilę czasu to wrzucę zdjęcia Frankowego kącika u nas w pokoju.
Co do porodu - mąż planuje być i "aktywnie" uczestniczyć. Wybierzemy jedną z pozycji wertykalnych, więc jego wsparcie się przydaao12., sylwia1985, Anoolka, lubek, pestka, Kajaoli lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyJezu dziewczyny ale mialam dzien !!!
Nie spalam juz od 2 w nocy! Potem po 6 poszlam na badania, zrobilam i od razu okolo 9 pojechalismy kupic ten wozek, superowy jest, niestety nie dodam narazie fotek bo zlozony czeka w worku na koniec remontu. Domawialismy jeszcze meble.
Bylam w tym superpharmie na tych promocjach, kupilam pampersy z pampers za 35 zl, termometr itd.
Potem poszlam na mieszkanie porobic cos tam, bo pobojowisko straszliwe, tak jak sie zostawi chlopa samego, pelno smieci i mozna sie zabic idac. Troche ogarnelam,
Na szybko cos zjadlam, i pojechalam odebrac wyniki, i tu fuck!!! Morfologia ok, a magnez 0.69 a norma jest od 0.8 , jem i jem i g.... z tego dalej niski. Do tego bialko w moczu, bakterie , sluzy i leukocyty, czyli stan zapalny jak nic!!!
Teraz dopiero leze na wyrku i was nadrabiam, na szczescie jeszcze nie urodzilam, ale musze troche wypoczac.
ao12. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz nie pamietam ktora o czym pisala ale :
My seksu 0 od poczatku, zakaz bezwzgledny! Badania jak juz pisalam troche nieciekawe,
Boze, padam z nog, bedzie mi sie dobrze spalo. Plamien nie mialam dzis i malo twardnien twu twu, ale w pt ide do poloznej na ktg. -
Aniqa wrote:Juz nie pamietam ktora o czym pisala ale :
My seksu 0 od poczatku, zakaz bezwzgledny! Badania jak juz pisalam troche nieciekawe,
Boze, padam z nog, bedzie mi sie dobrze spalo. Plamien nie mialam dzis i malo twardnien twu twu, ale w pt ide do poloznej na ktg.[/QUOT
dobrze ze sie odezwalas bo my zastanawialismy sie czemu cie nie maAniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ha juz wiem, moja chlopina bedzie przy porodzie, cieszy sie tym, ma odciac pepowine , przynajmniej tak jest w planach, a co tam, niech patrzy zeby widzie i potem byc dobrym dla mnie jak bede chciaoa wypoczac po takiej męce.
Anoolka, ao12. lubią tę wiadomość
-
U Aniqa zaszalałaś
Paulina faktycznie beznadziejna ta Twoja lekarka, ale już zaraz będzie po wszystkimmimo to może jednak warto się skonsultować z kimś innym.
A ja mam problem z dziąsłamispuchły i bolą w okolicy górnych piątek, pomaga trochę masowanie przez policzki. Ale nie mogę jeść no i właśnie wepchałam palucha i mam poduchy opuchnięte i krew. Fuck a do tej pory jako tako z dolegliwościami było. Można to płukać wodą utlenioną? Bo nic innego nie mam, nawet szałwii.
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzieki za pamiec i troske, na szczescie nie rodze i niemam skurczy poki co, jestem tylko troszke przemeczona.
Ale dopakowalam torbe do porodu, i mam juz wszystko.
I kurcze niewiem jak u was ale troche juz mam wyciekow z piersi, pizame mam poplamiona po nocy,nie jest to mleko tylko taka woda.
Ktoras z was pisala o bolach takich jak na okres, ja takie mialam w ostatnich dniach, pobolewanie w dole brzucha, a najwiecej bolalo jak lezalam, jak chodzilam to nie. Nospa mi nie pomagala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do seksu to u nas nastalo jakieś odrodzenie
Całe pół ciąży wymiotowalam, potem ciągle mnie bolał kręgosłup, więc teraz nadrabiamy zaległości
Oczywiście tylko pozycja od tyłu wchodzi w rachubę, ale to mojemu mężowi akurat bardzo odpowiada
A Franuś zawsze wtedy śpi i nie podgląda
Jakoś to na niego uspokajająco działa
Odnośnie porodu - ja staram się jak najwięcej przemyśleć i otrzymywać się psychologicznie. Może mi być trochę łatwiej, bo z racji zawodu dużo porodów już widziałam, ale wiadomo, że swego zachowania w takiej sytuacji nigdy się nie przewidzi. teraz jestem w trakcie pisania planu porodu i ciągle się zastanawiam, co jeszcze tam uwzględnić.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Co do seksu to u nas nastalo jakieś odrodzenie
Całe pół ciąży wymiotowalam, potem ciągle mnie bolał kręgosłup, więc teraz nadrabiamy zaległości
Oczywiście tylko pozycja od tyłu wchodzi w rachubę, ale to mojemu mężowi akurat bardzo odpowiada
A Franuś zawsze wtedy śpi i nie podgląda
Jakoś to na niego uspokajająco działa
Odnośnie porodu - ja staram się jak najwięcej przemyśleć i otrzymywać się psychologicznie. Może mi być trochę łatwiej, bo z racji zawodu dużo porodów już widziałam, ale wiadomo, że swego zachowania w takiej sytuacji nigdy się nie przewidzi. teraz jestem w trakcie pisania planu porodu i ciągle się zastanawiam, co jeszcze tam uwzględnić. -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny jutro sobie zakupię bo to samo nie przejdzie, a dzisiaj zastosuję wodę utlenioną.
O porodzie nie myślę, wypieram myśli, nie chce się stresować, stres podobno wszystko opóźnia. Wszyscy dookoła mnie radzą cesarkę, a ja słucham i się nie odzywam -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewuszki myslicie juz o porodzie? boicie sie go?
Ja jestem przerazona po tym wszystkim co slyszalam i czytalam - boje sie cholernie ze cos pojdzie nie tak