Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja do endokrynologa chodzę dopiero od ponad 2 miesięcy i poprzednia lekarka kazała przychodzić raz w miesiącu z świeżymi wynikami.
Dzisiaj już na wstępnie byłam lekko zniesmaczona bo pyta się mnie czy to pierwsza ciąża. Odpowiedziałam, że druga ale pierwszą poroniłam w 9 tygodniu. Zapisał coś a za sekundę drugie pytanie "Ma Pani dzieci?"+ 10 pkt za słuchanie ze zrozumieniem. No chyba, że pytał o adopotowane dzieci.
-
Anoolka mam pytanie
Co sądzisz o Malarkiewiczu? Jako o szpitalu oczywiście nie o lekarzu pytam bo moja pani dr jest z tego szpitala i usilnie mnie do niego namawia. Wiem ze tam sale jedno osobowe ale nie wiem jak z łazienkami czy na sali czy wspólne jakieś i nie mogę w necie znaleźć strony tego szpitala może masz jakąś wiedzę
-
nick nieaktualnyparadise wrote:
Dzisiaj już na wstępnie byłam lekko zniesmaczona bo pyta się mnie czy to pierwsza ciąża. Odpowiedziałam, że druga ale pierwszą poroniłam w 9 tygodniu. Zapisał coś a za sekundę drugie pytanie "Ma Pani dzieci?"+ 10 pkt za słuchanie ze zrozumieniem. No chyba, że pytał o adopotowane dzieci.
i jak do niej dzwonie żeby się umówić na wizytę to też wie z kim rozmawia. Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona. Ale ile trzeba się naszukać żeby znaleźć takiego lekarza...
-
paradise wrote:Zamawiała może któraś na allegro przewijak na łóżeczko i jest wstanie polecić?
o taki: http://allegro.pl/przewijak-dino-sztywny-70x50x9-cm-marki-berber-i4493080785.htmlparadise, Nelly lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pozazdrościć! Właśnie takiego lekarza szukam. Bardzo dobry kontakt miałam z poprzednim ginekologiem tak bardzo mi szkoda, że nie może prowadzić mojej ciąży do końca. No ale cóż.. Szukam dalej. Dobrze, ze mam pakiet zdrowotny to trochę po tych placówkach mogę pojeździć
-
nick nieaktualnyParadise ja zawsze szukam opinii o lekarzach w internecie. Z reguły wszystko się sprawdza co ludzie piszą. Jeśli 1 osoba napisze coś złego to przymykam oko ale jeśli 10 pisze że lekarz to konował to daje sobie spokój z takim doktorkiem
paradise lubi tę wiadomość
-
Płakać mi się chce...
Każdy ruch dzisiaj kończy się porażką..
Poczawszy od tego, ze malarz nie dotarł, po problemach w dwoch urzedach, a na koniec okazało się, ze nie ma farby do malowania, która w ogole to miała byc na rano i jak dzwoniłam o 7 rano to mówiono, ze bez problemu od reki mieszają, zeby przyjechać, ale, ze malarz nie dojechał pojechałam tam o 15 i sie okazało, ze nie mają takiego pigmentu!!!! Ku*** mać! Miesiąc temu wybrałam kolor. A w urzędach to szlag mnie trafił
jeszcze Pola była taka niedobra i płakała, kładła się na podłodze, a czekałam dwie godziny
Mam dość wszystkiego... Normalnie siedze i rycze
Co to podmywania się po porodzie to zakupiłam tamtum rosa wraz z irygatorem.
Co do endo to sie nie wypowiem, bo na szczescie nie mam problemów z tarczycą.
A co do baldachimu to mam po Poli, ale nie wiem czy będę go zakładała, bo to fakt, ze sie kurzy i nie jest funkcjonalny - ale ładnie wygląda..
-
Anoolka wrote:Paradise ja zawsze szukam opinii o lekarzach w internecie. Z reguły wszystko się sprawdza co ludzie piszą. Jeśli 1 osoba napisze coś złego to przymykam oko ale jeśli 10 pisze że lekarz to konował to daje sobie spokój z takim doktorkiem
Też zazwyczaj czytam opinie na znanym lekarzuale akurat opinii na temat tego lekarza nie przeczytałam bo chciałam iść jak najszybciej, żeby dostać skierowanie na badanie a on przyjmował na następny dzień.
Eh.. Stokrotka, wcale się nie dziwie, że się zdenerwowałaś. Też czasami miewam takie dni gdzie wszystko się kumuluje i mam po prostu dosyć do tego wszystkiego dochodzą nasze buzujące hormony. Głowa do góry!
Ja też na początku byłam napalona na baldachim ale w ostateczności z niego zrezygnowałam. Znalazłam fajny zestaw pościeli (kiedyś wklejałam link) i z baldachimem wydaje mi się, że byłoby już za syto.
theagnes. DziękiWłaśnie zastanawiałam się nad tym przewijakiem. Widziałam ostatnio w sklepie podobne za 80-90 zł (tylko z innym nadrukiem) i zastanawiam się w czym ta różnica w cenie i bałam się, że te z allegro są gorzej wykonane czy coś.
Jestem po odwiedzinach teściowej - przeżyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:32
Anoolka, Strokrotka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kupiłam w Realu Pampersy 1 newborn zielone 43szt za 19,88zl (wychodzi 0,46 zł/szt), i to jest najniższa regularna cena jaką spotkałam. Chyba nawet w necie nie ma takiej ceny. Akurat ten rozmiar wychodzi taniej niż Dady 1 (0,54 zł/szt) więc po co przeplacac
paradise, pestka lubią tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Dziewczyny, kupiłam w Realu Pampersy 1 newborn zielone 43szt za 19,88zl (wychodzi 0,46 zł/szt), i to jest najniższa regularna cena jaką spotkałam. Chyba nawet w necie nie ma takiej ceny. Akurat ten rozmiar wychodzi taniej niż Dady 1 (0,54 zł/szt) więc po co przeplacac
Rzeczywiście fajna cena
-
paradise wrote:Zamawiała może któraś na allegro przewijak na łóżeczko i jest wstanie polecić?
Moje łóżeczko będzie stało przy ścianie i myślę, że taki będzie lepszy, żeby dzieciaczek nie uderzył głową o ścianę jak już będzie bardziej ruchliwy
Coś takiego: http://allegro.pl/ceba-przewijak-profilowany-z-zaglowkiem-i4495656834.html
paradise lubi tę wiadomość
-
Magdzialenka wrote:Dziewczyny a do wózka kupujecie pościel czy taki śpiwór?
http://www.hm.com/pl/product/99677?article=99677-C#article=99677-BWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:05
lubek lubi tę wiadomość