Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ataga4 wrote:Dziewczyny, kupiłam w Realu Pampersy 1 newborn zielone 43szt za 19,88zl (wychodzi 0,46 zł/szt), i to jest najniższa regularna cena jaką spotkałam. Chyba nawet w necie nie ma takiej ceny. Akurat ten rozmiar wychodzi taniej niż Dady 1 (0,54 zł/szt) więc po co przeplacacMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyA u mnie mleko już jest w piersiach i moge nakarmic mala, jestem spokojniejsza jak wiem ze sobie poje, jest przez to spokojniejsza i ja o wiele tez.
Jutro ma miec usg i ekg bo to standard u wczesniakow.ao12., ania.g, ataga4, agatas, Strokrotka, Anoolka, lubek, paradise, Kajaoli, Kasiula09, Nelly, paaolka, sylwia1985, pestka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:A u mnie mleko już jest w piersiach i moge nakarmic mala, jestem spokojniejsza jak wiem ze sobie poje, jest przez to spokojniejsza i ja o wiele tez.
Jutro ma miec usg i ekg bo to standard u wczesniakow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:15
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Ja mam 3 kombinezony 3 koce i sie różnią grubością wiec na jesień i zimę jestem przygotowana
Do łóżka mam pościel z ochraniaczami z tych baldachimow i innym pierdolek zrezygnowalam bo zbierają kurz a ja mały alergik jestem No i już całkiem bym zagracila nam sypialnie
-
ataga4 wrote:To ile kosztuje paczka tych Dadow u Ciebie? Sadzilam,że ceny sa takie same we wszystkich Biedronkach.
-
nick nieaktualnyJa mam dla hani dady newborn i kosztowaly ok 15 zl za 28 szt.
Dziewczyny mieszkanie gotowe, maz i rodzina sie spiela i jest gotowe, ale na kilka dni pojdziemy do mamy bo chce zeby wywietrzyl sie zapach nowych mebli. Najlepsze jest to ze ja zobacze efekty na koncu.
Pisalyscie o pizamach, duzo dziewczyn tu ma od razu te do karmienia odpinane, z nadrukami w slonie,misie itd smiesznie to wyglada,mi sie takie niepodobaly,
Pozatym na poczatku ubrudza sie od krwi, wiec ja mialam taka swoja z domu na szelkach,i sie sprawdzila na poczatek.ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Obstawiam, że nawet te na 50, bo jak mierzą dzieci to wszystkie fałdy skórne tez się liczą do długości. Moja siostra urodziła córkę 61 cm, a ubranka 56 były luźne
choć jak wiemy, rozmiar rozmiarowi nie jest równyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 21:54
-
No wlasnie zauwazylam, ze te francuskie na 56 sa maciupkie, ostatnio rodzinka przywiozla dwie pizamki z Niemiec na 56 to bardzo sie zdziwilam - rownaja sie wielkoscia z francuskimi 68 - bardzo to wszystko skomplikowane
-
Ja planuje w zime ubierac kombinezonik, kocykiem otulic i gondolowa "zakrywka"
te spiworki sa do wiekszosci wozkow za duze bo maja ponad 80cm a gondole do 80 wiekszosc.
Super Aniqa ze mleczko sie zebraloa jak ogolnie sie czujesz? Dochodzisz do siebie szybko? A Hanusia grzeczna? Duzo z Toba lezy?
-
A z tymi rozmiarami to faktycznie smiech na sali.. ubierajac dziecko w jednym sklepie bylo by ok ale ubierajac w kilku to nie ma co patrzec na metki tylko na oko bo to tak jak Kajaoli pisze jedno 56 jest 56 a drugie 56 jest jak 50 czy 62
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Kurcza, znowu nie spie
Zlapaly mnie trzy nocne skurcze w nodze, jeden po drugim. Obudzilam mezczyzne, dziecko w brzuszku i psa, ktory przybiegl do sypialni i wskoczyl na lozko, zeby sprawdzic co sie dzieje.
Teraz wszyscy na nowo zasneli a ja niestety nie -
nick nieaktualnyMam juz mleko to ja karmie,ale jak kupke ma robic to widac ze sie spina,i gazy ja mecza bo az placze, musze jej kupic cos na wzdecia,bo niemoze mi spokojnie zasnac. Dzis w nocy tez malo spalysmy bo sie meczyla z tym brzuszkiem.
Ubranka niewiem jakie pasuja,jest malutka wiec pewnie najmniejsze, przy wypisie dopiero w swoje mam je ubierac to zobacze.
Dzis ma miec ekg i usg ,jak bedzie ok to idziemy do domu.
Zaczelam stosowac krem na brodawki bo juz pobolewaja sutki od karmienia,