Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
poczwarkah wrote:Ech, właśnie widzę że coś robię źle. Ale nie mam pojęcia co
Jak powinnam to zrobić?
Nie ten link skopiowalas, jesli oczywiście chcesz wkleic zdjęcie na forum zamiast linka do niego
Ja sobie wkleilam w przeglądarkę to co wyslalas, i lozeczko cudneJa właśnie dzis jeszcze zamowilam ten przybornik na drobiazgi, tylko wzór w kolorowe kropki zeby do pościeli pasował
pestka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Mi niestety cukry nie spadaja po porodzie,dalej mam diete jak w ciazy, tez bym chrupła ciastko albo czekolade a tu d...!
Ja po poprzedniej ciąży pierwszy tydzień czy dwa miałam kiepskie, później się unormowało. Po kilku tygodniach zrobiłam test obciążenia i było ok. Tylko oczywiście wróciło w drugiej ciąży, ale na szczęście nie od początku (sprawdzałam ok. 10 tyg - test obciążenia był w porządku). A jakich norm po posiłkach masz się teraz trzymać? Jakie masz zalecenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:11
Aniqa lubi tę wiadomość
-
uff nadrobiłam
ja dziś caly dzień na nogach i na internecie mnie mało.
Co do odwiedzin to u mnie jest tak jak u renatkach że jest osobna sala i sie wychodzi, z jednej strony dobrze bo nikt obcy odwiedzający inną pacjentkę nie patrzy sie na ciebie i w ogóle ale z drugiej strony na początku lepiej jak mąż byłby w sali i nawet zajął się troche dzieckiem jak sie jest zmęczonym po porodzie. U mnie raczej z odwiedzających to będzie mój mąż, mama i może brat, od męża strony to raczej nie spodziewam sie odwiedzin taka rodzina. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez wlasnie zagladam czy kajaoli cos napisze, albo fotke przesle, ale pewnie teraz wpatrzona w swoje maleństwo odpoczywa sobie, najwazniejsze zeby bylo wszystko w porządku,i zeby poród ja nie wymęczył zbytnio.
misiulka2000, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Kaszulator, niewiem jakie normy powinnam miec,bo w poradni cukrzycowej bylam tylko raz w ciazy, mam jeszcze paski,ale jak bede widziec ze utrzymuja sie cukry dalej wysoko to bede musiala sie wybrac tam,zapytac co dalej.
Aniqa, w czwartek wieczorem mam wizytę u diabetologa-ginekologa, mam nadzieję, że zdążę bo wcześniej mam ktg w szpitalu. Jak wszystko pójdzie ok, spróbuję się dowiedzieć jakie są aktualne wytyczne po porodzie i dam znać. -
Piękny kącik
Mi nic nie wycieka i nie wyciekało, w ogóle dopiero od wczoraj mam wrażenie ciut pełniejszych mleczarni, ale może to złudzenie
Też co jakiś czas wyglądam wieści od nowej mamusi
Dziewczyny czy macie robione jakieś badania na stopień czystości pochwy albo podobne? Bo ja przez całą ciążę żadnego takiego nie miałam, a że nic się bardzo nie działo... ale nie wiem czy tak powinno być? -
mitaka wrote:
Dziewczyny czy macie robione jakieś badania na stopień czystości pochwy albo podobne? Bo ja przez całą ciążę żadnego takiego nie miałam, a że nic się bardzo nie działo... ale nie wiem czy tak powinno być?
Hmm...mi sie wydaje że nic takiego tez nie miałam...
-
nick nieaktualny