Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Scęście wrote:Tak jak myslalam. Nie zrobil usg gupek. Cc mialo byc w 39tc i tez nagle zmienil zdanie i mowi ze bedzie w teminie
wiec kolejna wizyta 8.10 a na niej skierowanie na ktg i ustalenie terminu cc.
I weź tu się nie wkurzaj na lekarzy TY się martwisz o syna a on ma czas. Zupełnie jak mój jestem zagrożona przedwczesnym porodem co już mi na początku powiedział ale jak chce pogadać o porodzie i w ogóle to jeszcze tyle czasu do porodu porozmawiamy jak będzie bliżej konowały nie lekarze. W internecie tak pięknie piszą pytaj o wszystko swojego lekarza cholera jak??jak mój albo zaspany albo nie ma czasu:(
Mi dzięki Bogu skurcze łydek przeszły ale nie zachwalam bo znowu dadzą o sobie znać -
Kajaoli wrote:Dzis o 18.48h po 16 godzinach porodu zakonczonym cesarskim cieciem przyszedl na swiat nasz synek Charlie
waga 3298g
Jestesmy przeszczesliwi i nie mozemy sie na niego napatrzecpozdrawiamy wszystkie ciocie z forum
Kochana gratulacje z całego serducha....dzielnie się spisałaśCałuski dla maluszka i rodziców!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:24
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Kajaoli - gratulacje
Ile kupujecie "pampersów" do szpitala? Ja narazie mam wrzuconą 1 paczkę (28szt) Dada i 1 paczkę nawilżanych chusteczek (też z Dada, 72szt).
Moja szwagierka,która urodziła prawie 4 mies.temu mówiła,że dziennie na początku schodziło jej 8-10 pampersów...teraz już trochę mniejTakże powinna Ci wystarczyć taka paczka...ja też tyle zabieram,najwyżej mąż dowiezie jak zabraknie:-)
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje kochana i życzę dużo spokoju i wypoczynku po długim porodzie. Czekamy na fotki CharliegoKajaoli wrote:Dzis o 18.48h po 16 godzinach porodu zakonczonym cesarskim cieciem przyszedl na swiat nasz synek Charlie
waga 3298g
Jestesmy przeszczesliwi i nie mozemy sie na niego napatrzecpozdrawiamy wszystkie ciocie z forum
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
ja tez biore mala paczke pampersow z dada i kupilam male chusteczki nawilzajace w rossmanie 30 sztuk wiec powinno wystarczyc- nie chce wygladac jakbym jechala na wakacje - obladowana niepotrzebnie- najwyzej maz bedzie dowozil bo od szpitala mamy 20 minut samochodem w tym samym miescie tylko ze na koncu
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajaoli gratulacje
Ależ Ci zazdroszczę
Dziś zaczynam 38 tydzień ciąży i belly mi mówi że ciąża jest donoszona. W ogóle to w nocy miałam pierwszy bolesny skurcz więc już chyba bliżej niż dalej
Marta pewnie będziesz następna
Sylwia trzymam kciuki za wizytę
Aha jeśli chodzi o magnez to ja cały czas biorę no ale ja ze względu na kołatania serducha więc wolę nie odstawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 11:02
sylwia1985, lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale jestem chora. Z nosa mi cieknie, wszystkie mięśnie mnie bolą a w nocy to mokra byłam. Lecze sie domowymi sposobami, ale nie pomaga jak do piatku nie przejdzie to pójdę do lekarza. W poniedziałek mam fryzjera i chciałabym pójść bo mam tragedie na głowie.
Dziewczynki Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznic ślubu. -
Ulcio wrote:ja biorę jedną paczkę dada
jakby co to w domu mam 140 pampersów to mąż dowiezie
co do magnezu to mam wizytę w pt i też jestem ciekawa czy lekarz każe mi odstawić ja łykam 6 tabletek dziennie po 100 mg każda
Moja jedna tabletka ma 500mg magnezu