X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Ja biorę bephanten ale cena powala i jak mi się skończy to zamierzam wypróbować krem babydream bo ma fajne opinie.

Ja właśnie mam babydream :) Zdam relację czy się sprawdza :p

Anoolka lubi tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,prezentuje Wam naszego Kruszynka :)

2m2jdxu.jpg

Urodzil sie z waga 3298gr i wzrostem 49cm - kawal chlopa :)

Dzis pracowalismy nad karmieniem caly dzieni wreszcie sie udalo :):)

Ciekawostka, dziecko teraz nie spi i jest aktywne o tej samej godzinie co w brzuszku - to niesamowite - moge teraz na zywo obserowac wszystkie jego ruchy, ktore wykonywal w srodku. Nie placze, jest najedzony i tylko rusza od czau do czasu raczka albo kopie nozia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 00:16

tofirus, ao12., misiulka2000, pestka, ataga4, caterinka, lubek, renatkach, paaolka, anka_a, Strokrotka, Kasiula09, Kaszulator, Zielono mi:-))))), Nelly, Monica, MOI, paradise, ania.g, poczwarkah, Anoolka, DeLaCruz, sylwia1985, K4lina, mitaka, agatas, JusWik, Eva0507 lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli jeszcze raz Wam gratulujemy :) śliczny chłopczyk, dużo zdrówka dla Was :)

Kajaoli lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze troche was nadrobic bo ostatnio tylko troszke podczytywalam. No i jak tam? Jakies nowe konkrety sie szykuja? ;)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli piękny synuś!
    Konkretów brak, ale Kaszulator wróży niedługo poród:)
    My wózka nie kupowaliśmy bo dostaliśmy od znajomych..ale ten Berbetto Luca ciemnoszary piękny!
    Co do Coli to bardzo rzadko sobie pozwalam, ale czasami jak mnie nosi to czemu nie;)
    A teraz własnie wmusiłam siebie kolacje, bo już głodna, a rano idę krew oddać to na pewno bym padła z głodu:P
    I idę leżakować...mały się rozpycha, że nie wiem;)
    W ogóle ciężko mi uwierzyć, ze takie dzieciątko ja ma Kajaoli, mamy podobne wielkościowo w brzuchach! Jak one się tam mieszczą?! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 23:05

iabql8x.png
    x8msush.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli Twój synek jest prześliczny :) jak ciasteczko do schrupania :)

Gratulacje raz jeszcze :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka, masz racje, jak patrze sie na Charliego to dziwie sie jak on sie u mnie miescil. Musial byc niezle skulony.
    Mam dobra wiadomosc, moj wielgachny brzuch szybko sie zmniejsza :)

Acha czyli Kaszulator jest juz w gotowosci, musze zajrzec do poprzednich postow zeby zobaczyc co konkretnie sie dzieje.

pestka, anka_a, ao12., lubek lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli maleństwo słodziutkie!!!

a ja nie moge spac :/ wrrr

• mama86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli śliczny ten twoj synuś :-) Jaki ma rozmiar ciuszkow ubrany? Bo jestem ciekawa jak rozmiar ma się do rzeczywistości :-)

Ja juz się obudzilam, mąż do pracy wstał i buszuje :-)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wstałam z mężem, a z nami nasza mała (pokręciła się i poszła dalej spać) :)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie jeszcze z lozka :-)

Kajaoli sliczny twoj syneczek :-) juz sie nie moge doczekac kiedy moja Zuzia bedzie juz po tej stronie brzuszka :-)

age.png
  • Kaszulator Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli,gratulacje raz jeszcze,słodziak niesamowity:-)
    He, he...wróży to dobre słowo, bo przewidzieć tak naprawdę się nie da.A...jeszcze do moich objawów dochodzi skrócona szyjka, przepuszczająca jeden palec. Ale te badania są teraz bolesne, ja za każdym razem mam przed ktg :-/...Jeśli chodzi o termin i tak nie przenoszę, bo z cukrzyca ciążowa nie mogę.

atdc82c3zv5r778l.png
    relg3e5echnxgpnz.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli! Jakie masz cudowne szczescie obok siebie! Charlie jest przesłodziachny :)))

My wczoraj bylismy jeszcze w cyrku i wyobrazcie sobie, ze normalnie po powrocie do domu myslałam, ze urodze. Az bałam sie zasnać. Maiałam wrazenie, ze mam juz Iganasia "miedzy nogami" :/ Nie umiem tego opisać. Takie jakby napieranie tam na dole i pulsowanie zarazem jak szłam.. Ale w nocy sie uspokoiło.. Dziwne to było :/

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli cudny chłopczyk. Strasznie mnie rozczulają takie szkraby.

relg3e5eyc9mcvbi.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli ale on iczny! Jak slodko ubrany! Taka malizna a juz spodenki i nluzeczka oddzielnie :)

Ja tez biore bephanten do szpitala. Mam krem 100g i masc 30g. Zamawialam krem w gemini i dali mi masc gratis ale nie wiem ile zaplacilam bo nie zwracalam uwagi przy takim zamowieniu :P

• paradise Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli, masz przesłodkiego synka :) a Ty jak się czujesz?

No właśnie, też miałam zabrać Bepanthen, ale teraz czytam i na opakowaniu jest napisane, ze to maść. Nie za bardzo wiem jaka jest różnica między kremem a maścią i czego lepiej używać.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strokrotka wrote:
    Kajaoli! Jakie masz cudowne szczescie obok siebie! Charlie jest przesłodziachny :)))

My wczoraj bylismy jeszcze w cyrku i wyobrazcie sobie, ze normalnie po powrocie do domu myslałam, ze urodze. Az bałam sie zasnać. Maiałam wrazenie, ze mam juz Iganasia "miedzy nogami" :/ Nie umiem tego opisać. Takie jakby napieranie tam na dole i pulsowanie zarazem jak szłam.. Ale w nocy sie uspokoiło.. Dziwne to było :/

Jej, ale ja dawno nie byłam w cyrku! Skoro przeszło to był to fałszywy alarm, ale pewnie powoli coś się u Ciebie szykuje ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    W ogóle ciężko mi uwierzyć, ze takie dzieciątko ja ma Kajaoli, mamy podobne wielkościowo w brzuchach! Jak one się tam mieszczą?! :)

Ja się nad tym zastanawiam bardzo często. Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Co prawda moja jest pewnie mniejsza ale i tak jakoś nie chcę mi się wierzyć, że mieści się tam ponad 2 kilogramowy maluszek ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • bajaderka Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Aż wstyd, nigdy nie udzielałam się tu na wątku a przecież październikowa mama ze mnie :) Tak jak Wy czekam na maluszka- mam już synka a tym razem ma być córa :)

Anoolka, paradise, paaolka, Nelly, Kasiula09, Strokrotka, lubek, margarita, K4lina, pestka, renatkach, Monica, anka_a lubią tę wiadomość

52yfp1.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy bajaderka i zapraszamy :-)

a ja takie mam pytanie czy pralyscie swoje koszule do szpitala w proszku dla dzieci czy nie trzeba?

age.png
‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ