Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anoolka wrote:Ja biorę bephanten ale cena powala i jak mi się skończy to zamierzam wypróbować krem babydream bo ma fajne opinie.
Ja właśnie mam babydreamZdam relację czy się sprawdza :p
Anoolka lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Kochane,prezentuje Wam naszego Kruszynka
Urodzil sie z waga 3298gr i wzrostem 49cm - kawal chlopa
Dzis pracowalismy nad karmieniem caly dzieni wreszcie sie udalo
Ciekawostka, dziecko teraz nie spi i jest aktywne o tej samej godzinie co w brzuszku - to niesamowite - moge teraz na zywo obserowac wszystkie jego ruchy, ktore wykonywal w srodku. Nie placze, jest najedzony i tylko rusza od czau do czasu raczka albo kopie noziaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 00:16
tofirus, ao12., misiulka2000, pestka, ataga4, caterinka, lubek, renatkach, paaolka, anka_a, Strokrotka, Kasiula09, Kaszulator, Zielono mi:-))))), Nelly, Monica, MOI, paradise, ania.g, poczwarkah, Anoolka, DeLaCruz, sylwia1985, K4lina, mitaka, agatas, JusWik, Eva0507 lubią tę wiadomość
-
Kajaoli piękny synuś!
Konkretów brak, ale Kaszulator wróży niedługo poród:)
My wózka nie kupowaliśmy bo dostaliśmy od znajomych..ale ten Berbetto Luca ciemnoszary piękny!
Co do Coli to bardzo rzadko sobie pozwalam, ale czasami jak mnie nosi to czemu nie;)
A teraz własnie wmusiłam siebie kolacje, bo już głodna, a rano idę krew oddać to na pewno bym padła z głodu:P
I idę leżakować...mały się rozpycha, że nie wiem;)
W ogóle ciężko mi uwierzyć, ze takie dzieciątko ja ma Kajaoli, mamy podobne wielkościowo w brzuchach! Jak one się tam mieszczą?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 23:05
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Pestka, masz racje, jak patrze sie na Charliego to dziwie sie jak on sie u mnie miescil. Musial byc niezle skulony.
Mam dobra wiadomosc, moj wielgachny brzuch szybko sie zmniejsza
Acha czyli Kaszulator jest juz w gotowosci, musze zajrzec do poprzednich postow zeby zobaczyc co konkretnie sie dzieje.
pestka, anka_a, ao12., lubek lubią tę wiadomość
-
Kajaoli śliczny ten twoj synuś
Jaki ma rozmiar ciuszkow ubrany? Bo jestem ciekawa jak rozmiar ma się do rzeczywistości
Ja juz się obudzilam, mąż do pracy wstał i buszuje -
Kajaoli,gratulacje raz jeszcze,słodziak niesamowity:-)
He, he...wróży to dobre słowo, bo przewidzieć tak naprawdę się nie da.A...jeszcze do moich objawów dochodzi skrócona szyjka, przepuszczająca jeden palec. Ale te badania są teraz bolesne, ja za każdym razem mam przed ktg...Jeśli chodzi o termin i tak nie przenoszę, bo z cukrzyca ciążowa nie mogę.
-
Kajaoli! Jakie masz cudowne szczescie obok siebie! Charlie jest przesłodziachny
))
My wczoraj bylismy jeszcze w cyrku i wyobrazcie sobie, ze normalnie po powrocie do domu myslałam, ze urodze. Az bałam sie zasnać. Maiałam wrazenie, ze mam juz Iganasia "miedzy nogami"Nie umiem tego opisać. Takie jakby napieranie tam na dole i pulsowanie zarazem jak szłam.. Ale w nocy sie uspokoiło.. Dziwne to było
-
Kajaoli cudny chłopczyk. Strasznie mnie rozczulają takie szkraby.
-
Kajaoli ale on iczny! Jak slodko ubrany! Taka malizna a juz spodenki i nluzeczka oddzielnie
Ja tez biore bephanten do szpitala. Mam krem 100g i masc 30g. Zamawialam krem w gemini i dali mi masc gratis ale nie wiem ile zaplacilam bo nie zwracalam uwagi przy takim zamowieniu -
Strokrotka wrote:Kajaoli! Jakie masz cudowne szczescie obok siebie! Charlie jest przesłodziachny
))
My wczoraj bylismy jeszcze w cyrku i wyobrazcie sobie, ze normalnie po powrocie do domu myslałam, ze urodze. Az bałam sie zasnać. Maiałam wrazenie, ze mam juz Iganasia "miedzy nogami"Nie umiem tego opisać. Takie jakby napieranie tam na dole i pulsowanie zarazem jak szłam.. Ale w nocy sie uspokoiło.. Dziwne to było
Jej, ale ja dawno nie byłam w cyrku! Skoro przeszło to był to fałszywy alarm, ale pewnie powoli coś się u Ciebie szykuje
-
pestka wrote:W ogóle ciężko mi uwierzyć, ze takie dzieciątko ja ma Kajaoli, mamy podobne wielkościowo w brzuchach! Jak one się tam mieszczą?!
Ja się nad tym zastanawiam bardzo często. Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Co prawda moja jest pewnie mniejsza ale i tak jakoś nie chcę mi się wierzyć, że mieści się tam ponad 2 kilogramowy maluszek
-
Cześć dziewczyny
Aż wstyd, nigdy nie udzielałam się tu na wątku a przecież październikowa mama ze mnie
Tak jak Wy czekam na maluszka- mam już synka a tym razem ma być córa
Anoolka, paradise, paaolka, Nelly, Kasiula09, Strokrotka, lubek, margarita, K4lina, pestka, renatkach, Monica, anka_a lubią tę wiadomość