Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj to dzisiaj chyba jakaś czarna chmura nad ciezarnymi wisi. Ja tez się pokłóciłam z moim małżonem
Aż szkoda pisać o co poszło
-
A dziewczyny któraś z was pisała ostatnio ze ja biodro boli. Mnie boli juz od tygodnia. I normalnie juz nie daje rady :'( Boli tylko z lewej strony i promieniuje na cala nogę, nie mogę stanąć na tej nodze. Jak chodzę to musze ciągnąć za sobą nogę i czuje takie kłucie i czasami strzelanie. Ale najgorzej jest po spaniu, z łóżka nie mogę wstać, żeby przewrócić się na drugi bok to nie ma mowy
Obkładam się w nocy poduszkami jedna pod plecami, druga między nogami a nadal boli. Może któraś z was też ma takie boleści i znalazła na nie jakiś sposób?
Czuję się jak stara baba. Moja babcia po operacji biodra tak chodziła jak ja terazWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:14
-
dziewczyny masujecie krocze przed porodem ? ja chyba zaczne wlasnie poczytalam ze mozna przygotowac swoje krocze od 34 tc robiac masaz za pomoca witaminy E w plynie lub olejku migdalowego lub olejku z jojoba- pojde jutro do apteki i sobie kupie a co mi szkodzi i delikatnie palcami sie masuje i rozciaga krocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:50
-
sylwia1985 wrote:dziewczyny masujecie krocze przed porodem ? ja chyba zaczne wlasnie poczytalam ze mozna przygotowac swoje krocze od 34 tc robiac masaz za pomoca witaminy E w plynie lub olejku migdalowego lub olejku z jojoba- pojde jutro do apteki i sobie kupie a co mi szkodzi i delikatnie palcami sie masuje i rozciaga krocze
ja nie moge, jakies to jest nieprzyjemne ;/ piecze, wiec odpuscilam
K4lina lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dziewczyny masujecie krocze przed porodem ? ja chyba zaczne wlasnie poczytalam ze mozna przygotowac swoje krocze od 34 tclubek wrote:ja nie moge, jakies to jest nieprzyjemne ;/ piecze, wiec odpuscilam
lubek lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dziewczyny masujecie krocze przed porodem ? ja chyba zaczne wlasnie poczytalam ze mozna przygotowac swoje krocze od 34 tc robiac masaz za pomoca witaminy E w plynie lub olejku migdalowego lub olejku z jojoba- pojde jutro do apteki i sobie kupie a co mi szkodzi i delikatnie palcami sie masuje i rozciaga krocze
lubek lubi tę wiadomość
-
ja jak zobaczyłam jak to sie robi to zrezygnowałam to nie dla mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochanienka niestety ta dolegliwość dopadła mnie. Mało tego ból z bioder i miednicy promieniował mi na dwie nogi, ale bardziej czułam ból w lewej nodze. a i strzelanie w kościach;] Najgorzej jest gdy się położę, to już wstać nie mogę. Mój sposób na taką dolegliwość to obłożenie się poduchami i leżenie na boku.Chyba trzeba to przetrwać nie ma innej opcji,
mama86 wrote:A dziewczyny któraś z was pisała ostatnio ze ja biodro boli. Mnie boli juz od tygodnia. I normalnie juz nie daje rady :'( Boli tylko z lewej strony i promieniuje na cala nogę, nie mogę stanąć na tej nodze. Jak chodzę to musze ciągnąć za sobą nogę i czuje takie kłucie i czasami strzelanie. Ale najgorzej jest po spaniu, z łóżka nie mogę wstać, żeby przewrócić się na drugi bok to nie ma mowyObkładam się w nocy poduszkami jedna pod plecami, druga między nogami a nadal boli. Może któraś z was też ma takie boleści i znalazła na nie jakiś sposób?
Czuję się jak stara baba. Moja babcia po operacji biodra tak chodziła jak ja teraz -
Scęście wrote:ania.g no to trzymamy kciuki bys jednak dotrwala do planowanej daty cc
ja mam termin na 16.10 i tez musze miec cc, tylko nadal daty ustalonej nie mam, a 8.10 jeszcze wizyta normalna i po niej dopiero pierwsze ktg na drugi dzien, i po tym ktg dopiero ustali mi cc, wiec boje sie ze zacznie sie akcja a skoro u mnie cc nieuniknione to po co jechac zestresowana do tego szpitala z odchodzacymi wodami czy tam skurczami jak mozna by sie umowic na ten tydzien przed i bylo by w porzadku
Matka fantastycznej 4 -
theagnes87 wrote:No to super wieści
ja jak dotrzymam do terminu to jeszcze może obie będziemy lezały w jednej sali (jak mnie przyjmą do szpitala) Ty chodzisz do lekarza na Łucką? Bo chyba ten dyr. pracuje na Łuckiej?
Mój lekarz, który pracuje też w św. Zofii mówił że staraja się zawsze przyjmować "swoje" pacjentki i pacjentki kolegów...no ale jak naprawdę nie ma miejsc, to nikt tego nie wyczaruje....Jak wróciliśmy na dół to w gabinecie mówi "już zaczynamy tylko wyjmę insygnia władzy" i wyciągnął swoją pieczątkę. Potem jeszcze pytał przy ustalaniu terminu czy 20.10. mi odpowiada.
lubek, MartaR.. lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
theagnes87 wrote:No to super wieści
ja jak dotrzymam do terminu to jeszcze może obie będziemy lezały w jednej sali (jak mnie przyjmą do szpitala) Ty chodzisz do lekarza na Łucką? Bo chyba ten dyr. pracuje na Łuckiej?
Mój lekarz, który pracuje też w św. Zofii mówił że staraja się zawsze przyjmować "swoje" pacjentki i pacjentki kolegów...no ale jak naprawdę nie ma miejsc, to nikt tego nie wyczaruje....Jak wróciliśmy na dół to w gabinecie mówi "już zaczynamy tylko wyjmę insygnia władzy" i wyciągnął swoją pieczątkę. Potem jeszcze pytał przy ustalaniu terminu czy 20.10. mi odpowiada.
Matka fantastycznej 4 -
mama86 wrote:A dziewczyny któraś z was pisała ostatnio ze ja biodro boli. Mnie boli juz od tygodnia. I normalnie juz nie daje rady :'( Boli tylko z lewej strony i promieniuje na cala nogę, nie mogę stanąć na tej nodze. Jak chodzę to musze ciągnąć za sobą nogę i czuje takie kłucie i czasami strzelanie. Ale najgorzej jest po spaniu, z łóżka nie mogę wstać, żeby przewrócić się na drugi bok to nie ma mowy
Obkładam się w nocy poduszkami jedna pod plecami, druga między nogami a nadal boli. Może któraś z was też ma takie boleści i znalazła na nie jakiś sposób?
Czuję się jak stara baba. Moja babcia po operacji biodra tak chodziła jak ja teraz
Tez tak mialam i tylko osteopata mi pomogl.