Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mitaka wrote:Mąż mi nie pozwala kupić dywanika za 150 zł do pokoju małego bo mówi, że przesadzam, a ja go muszę mieć!!!! I co mam zrobić? Przez neta nie chce zamawiać bo wtedy będzie kosztował 200 coś, a sama nie mam możliwości pojechać kupić (to by było - no po fakcie, kupiłam i już
) bo on mnie do lekarza w tym tygodniu wozi. A JA MUSZĘ MIEĆ TEN DYWAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!
haha a jaki jaki? bo tez chciałam kupic jakiś fajny, żółty..
A dzisiaj zamówiłam takie cottonballe:
http://www.cottonballlights.pl/onze-favorieten/spring-flowers.html
Oczywiscie tez po cichu
paulina.b.1991 wrote:Na ostatnim USG Adaś był ułożony podłużnie miednicowo a było to 14.08.2014r. Czy jest możliwość by się obrócił od tamtej pory?
Moja córka obróciła sie w dół jakos po 36tc. Pamietam, ze jak byłam na USG w 36tc to lekarz powiedział, ze jest poprzecznie ułozona i ze bedzie CC, a na porodówce okazało sie, ze juz była główka w dół. Ale cwiczyłam...Na czworaka na dywanie kleczałam i byjałam biodrami - tak czytałam wtedy w necie
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Moja córka obróciła sie w dół jakos po 36tc. Pamietam, ze jak byłam na USG w 36tc to lekarz powiedział, ze jest poprzecznie ułozona i ze bedzie CC, a na porodówce okazało sie, ze juz była główka w dół. Ale cwiczyłam...
Na czworaka na dywanie kleczałam i byjałam biodrami - tak czytałam wtedy w necie
Hmmmm.. musze spróbować. Na nastepnej wizycie u gin moze sie dowiem czegos mowego
-
Hej mnie też boli głowa cały dzień i o dziwo ciśnienie idealne cukier tez także ten ból to pewnie z pogody...
A teraz Wam powiem ze jutro mam badania moczu i jeżeli wyjdzie dobrze to lekarz powiedział ze idę do domu czyli nie urodze tak szybko sama nie wiem czy się cieszyć czy nie ,szczerze to już mam trochę dość już nawet niech robią cesarke cokolwiek a tu nic -
Dzięki za kciuki:-)u mnie bez zmian, skurcze nieregularne. Poród naturalny posladkowy tylko w kolejnej ciąży, w pierwszej gwarantowane cc.Paaolka-tak odeslali mnie z Piaseczna, nie mieli miejsc, nic nie załatwili, bo jedyna lekarka robiła cc i nie miała czasu dzwonić, położna mówiła ze z takim zapisem ktg szybko szukać na własną rękę.
-
paulina.b.1991 wrote:Na ostatnim USG Adaś był ułożony podłużnie miednicowo a było to 14.08.2014r. Czy jest możliwość by się obrócił od tamtej pory?
Strokrotka wrote:Moja córka obróciła sie w dół jakos po 36tc. Pamietam, ze jak byłam na USG w 36tc to lekarz powiedział, ze jest poprzecznie ułozona i ze bedzie CC, a na porodówce okazało sie, ze juz była główka w dół. Ale cwiczyłam...Na czworaka na dywanie kleczałam i byjałam biodrami - tak czytałam wtedy w necie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa o której kąpiecie Hanie? I po kąpieli długo Wam śpi?
-
Właśnie wróciłam od ginki - jedna wielka katastrofa
Najpierw przeorałam sobie piczkę maszynką do golenia i krew się lała strumieniem, potem u ginki okazało się, że jest mega kolejka i długo czekaliśmy mimo, że byliśmy umówieni na konkretną godzinę, a na końcu ginka powiedziała, że nic się nie dzieje i nie zapowiada porodu. Nawet główka wcale nie jest tak nisko
W dodatku dzidzia ma 3680 g i wygląda jak chomik - takie ma pulchne policzki
Jeśli nie urodzę do poniedziałku, mam się stawić w szpitalu. Jeśli będą podstawy, to dostanę kroplówkę, a jak nie, to po prostu położą mnie na patologii żeby monitorować dzidzię. A tak bardzo nie chcę!!!! Chcę zacząć rodzić w domu, a nie leżeć i kwiczeć w szpitalu
Buuuuuu -
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Moi to musisz męża w nocy pomęczyć, ale tak porządnie
Dla niego to krępujące, bo w końcu ktoś tam mieszka
Totalnie bez sensu, ale co zrobić... zostaje mi kręcenie sutków i mycie okien...
Anoolka lubi tę wiadomość