Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Helo dziewczyny ale się dzisiaj nadrukowalyscie
Nie było mnie kilka godzin a tu tyle do czytania
Goobson gratulacje! Powiem szczerze ze dzisiaj myslalam sobie gdzie ta przyszła mamuska, która miała mieć bliźniętaFaktycznie duże te twoje bobaski
Wiem co nie co o opiece nad bliźniętami, moja mama rodzila jak byłam nastolatką i jeden ważył ok. 2600 a drugi ok. 2700
Właśnie wczoraj z mama na ten temat rozmawialam
Aniqa cieszę się Hania była grzeczna w koscieleCzekamy na zdjecia malego Aniołka
Ty juz po chrzcinach a mi jeszcze nawet czop nie zaczął odchodzić
A dziewczyny co do płaczu dziecka, położna na sr mówiła ze dziecko może tez płakać z przejedzenia. Nie wiedzialam , ze tak tez może być. I mówiła, ze właśnie wtedy jest taki przerazliwy placz, wręcz wrzask :-!
Ja dzisiaj byłam na zakupach z moim malzonem, bo w lodowce przeciag. Zrobiliśmy zapasy a razie gdyby mnie nagle wzięłoByliśmy w dwóch supermarketach i jestem padnieta. Małżon w trakcie zakupów przypominał mi, ze robimy duże zapasy to ja tam ledwo co z tym moim biodrem ale latalam od polki do polki.
Dokupilam sobie do torby biszkopty, herbatniki i trzy wody z dziubkiem
Anoolka, ao12., paaolka lubią tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Widziałam na żywo w sklepie. Tylko czy będzie mi się chciało tak schylać do prawie samej podłogi.
Mama86- dobrze że zapasy zrobioneJa planuję w przyszłym tygodniu zrobić, takie suche rzeczy i do zamrażarki- żeby potem nie latać za każdym warzywem i mięsem
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
Myśmy mieli kojec i nasz Kubuś tam spał jak był u mojej Mamy na noc, ale to starszy był już...czasem ciężko wyjąć z dołu ale da się
często będziecie u rodziców? Bo jeśli tak to chyba warto zainwestować w używane drewniane łóżeczko- kręgosłupów nie ponadwyrężacieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:55
-
bajaderka wrote:Myśmy mieli kojec i nasz Kubuś tam spał jak był u mojej Mamy na noc, ale to starszy był już...czasem ciężko wyjąć z dołu ale da się
często będziecie u rodziców? Bo jeśli tak to chyba warto zainwestować w używane drewniane łóżeczko- kręgosłupów nie ponadwyrężacie
Możliwe że za jakiś czas się tam przeprowadzimy bo drugi budynek stoi pusty.
-
bajaderka wrote:A nie ma możliwości zmiany położenia materacyka? Są takie na allegro chyba
Mama86- dobrze że zapasy zrobioneJa planuję w przyszłym tygodniu zrobić, takie suche rzeczy i do zamrażarki- żeby potem nie latać za każdym warzywem i mięsem
Za mięsem do zamrazalki w przyszłym tygodniu pojade. Jakiegoś indyczka dla mnie i schaboszczaka dla małzona (będzie przeszczesliwy)I to spore zapasy
-
O! w mielone tez trzeba się zaopatrzyć
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
paulina ja mam po siostrze cos takiego jezeli chodzi o turystyczne
https://www.mall.pl/podrozne-lozeczka/caretero-lozeczko-tur?gclid=CIGojvLM_8ACFQrjwgodAJ4AAw
jest podwieszana górna i nawet mozna chyba płozy do bujania załozyć. Ten jest akurat dość drogi, ale mozna znleźć tansze. A na jakieś wyjazdu łóżeczko turystyczne sie przydapaulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś wymiękam. Złapałam przypływ energii co od razu wykorzystałam na ogarnięcie domu, dwie tarty i godzinny spacer z ojcem. Przed tym zaliczyłam codzienne wożenie dzieci do szkoły i zakupy... Teraz mi nogi z tyłka odpadają.Matka fantastycznej 4
-
Gobsoon GRATULACJE!!!!
Dziewczyny awatarki macie super.
Aniqa masz aniołka w domuTyle wrażeni mało maleństwo, że musiała odreagować.
Ataga sto lat i szybkiego, bezbolesnego rozwiązania!
Ja dziś czuję się jak stara baba- dosłownieChodzić nie umie bo mnie napie%$#la miednica i biodra
M się śmieje, że chodze jak Godzilla. Podejrzewam, że to przez mój "bieg" na autobus albo mały się zniżył do poziomu mega dokuczania matce... pożaliłam się to mogę teraz iść spać
Kolorowych!!!!ataga4 lubi tę wiadomość