X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Hania jest słodziutka <3

Ja wczoraj ustaliłam z Liliana, że rodzimy w moje urodziny 10go października, wszystko zostało potwierdzone kopniakiem :P zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ja tez wczoraj wymysliłam sobie 10 październik na rodzenie bo do tego dnia mam witaminy :)

ao12. lubi tę wiadomość

age.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wymyśliłam sobie 2 października :D
    Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia knedle... Mniam, narobiłas mi smaka.

Aniqa cudna jest Hania! :) Słodziaczek

A ja własnie się zbieram na wizytę - ide pieszo, a moje krocze tak boli, jakby mi sie kość łonowa rozeszła..

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 29 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Powoli zaczynają się bardziej bolesne skurcze - zaczynam się krzywic :-P trwają koło 1,5.min, ale nieregularne

Trzymaj się kochana...Dasz radę! Myślami jesteśmy z Tobą i dziękujemy za relację :-)

so22pqr.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ktore jeszcze nie urodzily czy macie poscielane juz wszsytko w lozeczku czy jeszcze nie . Ja sie zastanawiam czy to robic ale nie chce zeby sie zakurzylo bo niewiadomo kiedy Nikus bedzie chcial wyjsc i narazie wszystko mam ladnie zapakowane

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Sylwia coś czuję że nie zdążysz zrobić tych knedli ;)
    nie czuje zebym miala dzisiaj urodzic wiec zrobie knedelki :)

Anoolka lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny ktore jeszcze nie urodzily czy macie poscielane juz wszsytko w lozeczku czy jeszcze nie . Ja sie zastanawiam czy to robic ale nie chce zeby sie zakurzylo bo niewiadomo kiedy Nikus bedzie chcial wyjsc i narazie wszystko mam ladnie zapakowane

Ja właśnie dzisiaj założyłam prześcieradełko i uzupełnię organizer przy łóżeczku :)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Powoli zaczynają się bardziej bolesne skurcze - zaczynam się krzywic :-P trwają koło 1,5.min, ale nieregularne
    trzymaj sie kochana- jestesmy z Toba :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze dziewczyny jutro jest Dzien chlopaka a ja nie mam pomyslu co tu zrobic - zapomnialam calkowicie :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Ja tez wczoraj wymysliłam sobie 10 październik na rodzenie bo do tego dnia mam witaminy :)

To Kasiula rodzimy 10go razem :)

DeLaCruz, trzymaj się dzielnie! :)

Ja łóżeczko mam już gotowe.

Kasiula09 lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja jeszcze nie mam nawet łóżeczka rozstawionego :P
    Ale jak będę w szpitalu to myślę że mężuś nie będzie miał z tym problemu ;)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Ja póki co mam tylko łóżeczko rozłożone od dnia kiedy go zakupiliśmy jeszcze nie ubieraliśmy ale mąż juz chce ubierać bo stwierdził że jak pojade rodzić to on nie ogarnie tego :/
    Właśnie też nie mam pomysłu co by tu kupić na dzień chłopaka

age.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Ja mam lozeczko złożone a w nim moja torba i wanienka. Poscieli mi mój małżonek jak będę w szpitalu. Taki dostał przykaz i nawet mu to pasuje :-D Wszystko mam wyprane i wyprasowane i leży sobie w szafie. Dużo roboty z tym nie będzie bo tylko zalozyc prześcieradło, organizer i ew. ochraniacz. Baldachimu nie mam. A i musi jeszcze w przewijaku kołki od spodu przykrecić. Poduszki maluch nie będzie miał zamiast kołdry będzie w rożku albo kocyku. Także bedzie to chwila moment :-D Nie robie tego wczesniej tez ze wzgledu na kota, na razie nie wskakuje do lozeczka a nie chciałabym mieć wszystkiego od futra. A mam manie na punkcie futra, nie cierpie jak jest gdziekolwiek. Non stop latam z rolka na futro i czyszcze :O

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • pestka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Coz za wiadomości z rana! Caterinka gratuluję, delacruz trzymam kciuki i zazdraszczam!;)
    Ją jeszcze dziś miałam badania krwii i moczu, pewnie przez to cisnienie.Budzilam sie tysiąc w nocy razy..no ale coz. No i zmęczona jestem, że mogłabym spać cały dzien:)
    Nasze lozeczko gotowe czeka,jak bedsie babel i tak sie będzie trochę kurzyc;)
    Ją dzis na KTG idę, trzymajcie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:19

anka_a, Kakabaka lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    o kurcze dziewczyny jutro jest Dzien chlopaka a ja nie mam pomyslu co tu zrobic - zapomnialam calkowicie :(

Dzien chlopaka? Na serio? :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas lozeczko scielil Tatus jak my bylismy w szpitalu - i byl z tego powodu bardzo dumny :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, łóżeczko mam złożone ale wyprasowana pościel czeka w szafie małego. Pościelę dopiero jak wrócimy ze szpitala.

Matka fantastycznej 4 :)
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mnie nieźle brało, a teraz znowu ucichły skurcze.. :-(

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Już mnie nieźle brało, a teraz znowu ucichły skurcze.. :-(
    Może zaraz coś ruszy, bo długo jakoś to idzie. Ale jest pewne że dziś napewno urodzisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do łóżeczka to aż wstyd sie przyznac bo tyle tu sie rozpisywałam o nim,o rożku i materacyku,ale Hania śpi z nami,a lózeczko z całym ekwipunkiem jest nieużywane.
    Zaczeło sie od tego że wydawało mi sie że jej tam zimno i wstawałam ją okrywac albo patrzec czy sie nie rozkopuje,do tego pokwikiwała co chwile, wierciła,i wydawała inne odgłosy i musiałam wstawac patrzec co jej jest,albo podnosic głowe i patrzec czy ok, meczyło mnie to,a teraz mam ją obok i napewno jej ciepło, a ona śpi spokojniej.

Nelly, Vilenka, Anoolka lubią tę wiadomość

‹‹ 779 780 781 782 783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ