Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyScęście wrote:myslalam ze tylko chlopcy robia fontanne
oj biedulko, domyslam sie ze moze sie to frustrowac! ten placz napewno jest nieznosny, ty zdenerwowana i tym ze nie mozesz pomoc, i tym ze ona placze i nie masz czasu dla siebie bo krotko spi iwgl iwgl.. ale radzilas sie kogos? lekarza? podajesz jej cos?
Ona niema wzdec caly czas,ale takie ataki, a najbardziej akurat wieczorem, czasem wcale niema, dawalam jej esputikon, sab simplex, testowalam specialne pozycje noszenia, kąpiele, teraz testuje termoforek, oczywiscie niby dieta co g... daje. -
widocznie swoje musi wycierpiec...
u mnie kubus od 2 dni jak robi kupke to sie prezy i kwili troszke, i dziwi mnie to bo robi rzadkie kupki, predzej przy twardych powinien bolec brzus i dupka a on rzadkie robi i poplakuje w trakcie....Aniqa wrote:Zmęczyła sie i spi uff
Ona niema wzdec caly czas,ale takie ataki, a najbardziej akurat wieczorem, czasem wcale niema, dawalam jej esputikon, sab simplex, testowalam specialne pozycje noszenia, kąpiele, teraz testuje termoforek, oczywiscie niby dieta co g... daje. -
poczwarkah wrote:No tak szczerze mówiąc to jeśli ktoś ma zwolnienie czyli niezdolność do pracy to się w tym czasie powinien kurować, a nie jeździć na wczasy, bo to niewłaściwe wykorzystanie zwolnienia i podlega karze.
A na L4 chodzonym, owszem, można chodzić ale po to by załatwiać podstawowe sprawy typu zakupy i apteka, a nie latać po sklepach
Takie niestety jest prawo
-
Lubek a propo chusteczek. Czytałam analizę srokao i byłam ostatnio w netto i kupiłam z tamtad chusteczki. Zobaczymy czy rzeczywiście są takie dobre
lubek lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Hania tez wali w co dopiero zmienionego pampersa,albo sika akurat wtedy jak go wymieniam.
Mam mega kryzys, mała chyba ma kolki, nic niepomaga,a ja mam dosc tego ryku co az uszy zatyka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:25
-
nick nieaktualnyScęście wrote:W mojej okolicy dziewcxyna przez cc urodzila 2 dni temu 6200 i 64cm ;O
My mamy karmienie,pierwsze odkad zasnela czyli od ok22, robi postępy albo te krzyki ją tak zmęczyły,
Lubek, wlasnie czytalam o masazu po jedzeniu.trzeba robic go po kazdym jedzeniu zeby mial sens, musze wypróbowac.lubek lubi tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilę: dzisiejsza a właściwie wczorajsza indukcja przyniosła efekty: 2.10. o 22:50 przyszła na świat nasza córeczka, 54 cm, 3050 g i 10 pkt Apgar. Obie jesteśmy wyczerpane, ale szczęśliwe
. Dobranoc!
Aniqa, Strokrotka, Kajaoli, anka_a, MartaR.., Monica, MOI, sylwia1985, misiulka2000, lubek, Kasiula09, paradise, ao12., ataga4, ania.g, poczwarkah, paaolka, caterinka, agatas, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelly wrote:Ja tylko na chwilę: dzisiejsza a właściwie wczorajsza indukcja przyniosła efekty: 2.10. o 22:50 przyszła na świat nasza córeczka, 54 cm, 3050 g i 10 pkt Apgar. Obie jesteśmy wyczerpane, ale szczęśliwe
. Dobranoc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 02:24
Nelly lubi tę wiadomość
-
Kochana nasza wymordowalas sie ale teraz juz wszystko pojdzie w zapomnienie!!! Ogromne gratulacje! Odpiczywaj teraz patrzac na swojego aniolkaNelly wrote:Ja tylko na chwilę: dzisiejsza a właściwie wczorajsza indukcja przyniosła efekty: 2.10. o 22:50 przyszła na świat nasza córeczka, 54 cm, 3050 g i 10 pkt Apgar. Obie jesteśmy wyczerpane, ale szczęśliwe
. Dobranoc!
Nelly lubi tę wiadomość
-
Scęście wrote:wytlumaczcie mi czemu Kuba wali zawsze minute po zmianie pampka
? na zlosc mi robi czy cooo
lubek rozbawilas mniez tymi nogami haha
Charlie tez tak robipediatra mi zalecil zeby zmieniac pieluszke przed karmieniem i nawet jesli cos za chwile narobi podczas karmienia to nie przewijac od razu tylko dac mu pospac po karmieniu az sie sam obudzi i dopiero wtedy przewinac.
Jak narazie to dobrze funkcjonuje i dziecko mi sie nie odparza.
-
Nelly wrote:Ja tylko na chwilę: dzisiejsza a właściwie wczorajsza indukcja przyniosła efekty: 2.10. o 22:50 przyszła na świat nasza córeczka, 54 cm, 3050 g i 10 pkt Apgar. Obie jesteśmy wyczerpane, ale szczęśliwe
. Dobranoc!
Nelly gratuluje!Zasluzylas sobie na wypoczynek
Nelly lubi tę wiadomość
-
Scescie, Charlie jest bardzo kochany i grzeczniutki
A ja juz dawno doszlam do siebie i funkcjonuje normalnie. Tzn. normalnie sie czuje ale wiadomo, ze teraz moim planingiem rzadzi Charlie, ktory nadal nie zdecydowal co ile czasu bedzie jadl
Na poczatku, przez kilka dni jadl co 3 - 4 godziny. Dwa dni temu cos mu sie odwidzialo i je teraz co 1 - 2 godziny w nocy i co 4 godziny w dzien. Zobaczymy co bedzie dalej
Wczoraj pierwszy spacerek do sklepu z Charlim w chusce i musze przyznac, ze bardzo mi se podobalo, Charliemu tez bo rozkosznie zasnal
A ty widze, ze tez szybciutko wrocilas do obowiazkow i dzialasz pelna para - to dobrze. U nas tatus zostanie z synkiem sam na sam w nastepnym tygodniu bo jestem umowiona do fryzjera. Chyba odciagne pokarm dla synka i tatus bedzie musial sobie poradzic z butelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 06:37
lubek, ao12., Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Nelly gratulacje dobrze ze oksy się rozkręciła :-* mam nadzieje ze u mnie dzis oksy tez rozkręci poród...
Myślałam że się wyśpię w nocy bo ciężki dzień czeka mnie a tu Igoś dostał jakiejś biegunki i wymiotów usną dopiero o 3 w nocy trochę go przebudziłam to kiwną głową ze się lepiej czuje uff
Na 9mam się stawić w szpitalu żeby poszło sprawnie i szybkoMOI, Nelly, sylwia1985, lubek, ao12., Kajaoli lubią tę wiadomość