Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelly gratulacje!!!
MartaR 3mamy kciuki!!!
A ja cały czas w dwupakuNa popoludniowym ktg miałam skurcze dochodzące do 100% ale były bezbolesne, teraz wszystko przycichlo i znając życie za chwilę na ktg będzie tylko piękna równa linia
Nelly, MartaR.., ao12., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Nelly wrote:Ja tylko na chwilę: dzisiejsza a właściwie wczorajsza indukcja przyniosła efekty: 2.10. o 22:50 przyszła na świat nasza córeczka, 54 cm, 3050 g i 10 pkt Apgar. Obie jesteśmy wyczerpane, ale szczęśliwe
. Dobranoc!
gratulacjesuper:) zdrowka dla was
Nelly lubi tę wiadomość
-
Nelly wrote:Ja tylko na chwilę: dzisiejsza a właściwie wczorajsza indukcja przyniosła efekty: 2.10. o 22:50 przyszła na świat nasza córeczka, 54 cm, 3050 g i 10 pkt Apgar. Obie jesteśmy wyczerpane, ale szczęśliwe
. Dobranoc!
Nelly kochana nareszcie ❤ Teraz odpoczywajcie i cieszcie się sobą dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:25
Nelly lubi tę wiadomość
-
. Dobranoc!
Gratulacje!!
Nelly lubi tę wiadomość
-
Nelly gratulacje.
Zarqz też zbieram się na szpital. Mam nadzieję że mnie zostawią i coś zadziałają. Chociaż czytałam że przy takiej ilości woď ro wywołuje się poród. Wod mam afi 4.9 i do tego III stopień dojrzałości łożyska. Także kobitki trzymajcie za mnie kciukasy abym jeszcze dzisiaj tuliła Julię♥♥
Strokrotka, Zielono mi:-))))), sylwia1985, anka_a, ao12., Kajaoli, Nelly, Kakabaka, MOI lubią tę wiadomość
-
dziewczyny tez macie takie odczucia ze czujecie ze cos was mocno napiera na szyjke. Ja mam w srodku wszystko obolale jakbym cala noc serduchowala a tak nie bylo. Mam tak juz od kilku dni- moze dzidzia sie wstawia w kanal rodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:45
-
Zapomniałam się pochwalić, ze umówilam się dzisiaj na sesję zdjęciową brzuszek + córa + mąż
Woałabym zeby twarzy mi nie ujeła na zdjeciach, bo jestem mega spuchnieta na buzi (gruuuba)ataga4, sylwia1985, anka_a, paradise, ao12., Kasiula09, lubek, Zielono mi:-))))), paaolka, Monica lubią tę wiadomość
-
. Dobranoc!
Nelly gratulacje
Nelly lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Zapomniałam się pochwalić, ze umówilam się dzisiaj na sesję zdjęciową brzuszek + córa + mąż
Woałabym zeby twarzy mi nie ujeła na zdjeciach, bo jestem mega spuchnieta na buzi (gruuuba)
Jak jest dobry fotograf to na pewno zrobi zdjecia tak żebyś wyszła najkorzystniej na nich -
sylwia1985 wrote:dobra zbieram sie do fryzjera ale jakos tak nie mam sily - no ale pojde bo potem nie bedzie juz czasu
Ja ide we wtorek
sylwia1985 lubi tę wiadomość