Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
theagnes87 wrote:Jak Ci lekarz wyznaczył że masz iść na iP, to chyba zrobią KTG, i od zapisów ktg będzie zalezało czy Cię położą czy odeślą do domu..
Trochę się boję.
Sylwia - dawaj te muffinkiammmm...
-
paaolka brak slow takim debilom to powinno sie wykastrowac to co potrzeba i moze bylby spokoj.
Paulina a ty masz zalecenie od lekarza zeby w dzien terminu zglosic sie na ip? bo moja ginka powiedziala ze jesli sie do terminu nic nie wydarzy to mam sie klasc na oddzial zeby mnie mieli pod kontrola zwlaszcza ze mam dodatni Gbs -
sylwia1985 wrote:jakos dzisiaj cicho na forum. Jak juz kazda bedzie miala maluszka to pewnie jeszcze ciszej bedzie:(
Będziemy wchodzić tu na forum między karmieniamiale na pewno troszkę ciszej będzie, wiadomo maluchy zajmą większość naszego czasu..
-
Sylwia, ja do muffinek mam taka formę z dołkami. W te dołki wkładam papilotki i potem ciasto i nic się nie wylewa
Chyba w pepco kupowalam za grosze
Faktycznie tu cisza dzisiaj w porównaniu do tego co się działo w weekendCoraz więcej mamusiek ma juz swoje maleństwa i momentami jest tu ciszej
Ja nie mam bóli jak na @, czasami zaboli mnie w krzyżu. Dziwne bo czuje się dużo lepiej niż jeszcze tydzień temu. Cofam się normalnie, jakbym oddalala się od porodu a nie zbliżałaAle może mam takie objawy zbliżającego się porodu czyli brak objawów
Też slyszalam o tym pedofilu, zaraz będą w wydarzeniach na Polsacie o tym mówić. Za jaja takiego powiesić i podpalić. Przepraszam, ale nie mam slow na to. -
Hej dziewczyny, wrzucam wam fotke naszego Kruszynka jak spi i sni mu sie, ze lata jak Superman:
I druga jak kapie sie w wiaderku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:29
lubek, nadzieja!!!, paaolka, paradise, anka_a, Zielono mi:-))))), ao12., renatkach, Strokrotka, Kasiula09, ataga4, Vilenka, Aniqa, Nelly, misiulka2000, ania.g, Monica, sylwia1985, tofirus, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Paulina a ty masz zalecenie od lekarza zeby w dzien terminu zglosic sie na ip? bo moja ginka powiedziala ze jesli sie do terminu nic nie wydarzy to mam sie klasc na oddzial zeby mnie mieli pod kontrola zwlaszcza ze mam dodatni Gbs
Mi powiedziała że jak do terminu nic sie nie ruszy to następnego dnia się zgłosić do szpitala. Hmmm...
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:13
ao12., paaolka, Zielono mi:-))))), agatas, Kajaoli, Strokrotka, anka_a, lubek, nadzieja!!!, Kasiula09, pestka, ataga4, MartaR.., Vilenka, Nelly, paradise, paulina.b.1991, misiulka2000, ania.g, Monica, sylwia1985, Magdzialenka, tofirus, Kakabaka lubią tę wiadomość