Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ostatnio tez robilam, z mega prostego przepisu i byly pyszne!!
a jak twoje?sylwia1985 wrote:ja wlasnie zabralam sie za robienie pierwszy raz muffinek czekoladowych- hmmm ciekawe jak wyjda
Kurcze mam foremki papierowe i ciasto sie delikatnie wylewa ale moze beda dobre -
paaolka wrote:Kajaoli jaki cudny jest Twój Charlie!
normalnie napatrzeć się nie mogę na tego małego Skarbka
i jak się sprawdza wiaderko do kąpieli? widać że mały chyba zadowolony?
Paaolka, wiaderko jest rewelacyjne, Charlie nie lubi zimna a tu zanuza sie po szyje w cieplej wodzie dlatego wyglada na zadowolonego. Nam tez wygodnie jest go trzymac, na poczatku bylismy troche niepewni a teraz juz idzie gladko.
Poza tym zajmuje malo miejsca. Jestesmy bardzo zadowoleni i na pewno juz nie kupimy wanienki
lubek, ao12., paaolka, Nelly, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
mama86 wrote:Sylwia, ja do muffinek mam taka formę z dołkami. W te dołki wkładam papilotki i potem ciasto i nic się nie wylewa
Chyba w pepco kupowalam za grosze
- KAJAOLI ale sliczny jest twoj Charlie!! pieknie wyglada w tym wiadereczku! boski
Anoolka wrote:Dnia 1 października urodził się Filipek, 56 cm i 3600
Więcej napiszę jak trochę odetchnę bo dopiero ze szpitala wróciłamAnoolka lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Dnia 1 października urodził się Filipek, 56 cm i 3600
Więcej napiszę jak trochę odetchnę bo dopiero ze szpitala wróciłam
Anoolka, to supermyslalam dzis o tobie
gratulacje
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Kajaoli ale fajne jest to zdjecie w wiaderku to pierwsze zreszta tez
Anoolka gratulacje Filipek jest slodki
A my dzis sie przestraszylismy siedzimy w kuchni ja, moj maz, moi rodzice i bratowa, moja mama pila kawe na dworze i szklanke wlozyla do miseczki w pewnym momencie szklanka sama strzelila i rozpadla sie w drobny mak mam nadzieje ze nie wrozy to nic zlego.Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
bylam pewna ze maly mi przerwie a on spal 4h i zdarzylam sprzatnac i po tyms przataniu chwilke odpoczac znaim wstal
pozmywalam sterte garow z calego weekendu, ogarnelam lazienke (wanna, umywalka, kibelek), kurze, odkurzanie, podloga na mokro
50m ale sie zmeczylam ci powiem
plecy mnie rozbolaly
Strokrotka, pestka, lubek, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypestka wrote:Franula chyba dziś brzuszek pobolewał..oj biedny nam sie napłakał...ale po kapieli spokojniutki
Dziewczyny jak znosicie płacz maluszków, jak nie wiadomo co im jest..? Ciężko kurcze -
Anoolka gratulacje
Anoolka lubi tę wiadomość