Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki 'Zielono mi' na fb prosiła żeby przekazac info tutaj że urodziła
wklejam co napisała
"Kochane dziś o godzinie 18:15 na świat przez CC przyszło Nasze największe szczęście JULECZKA 47cm i 2970 waga. Jak się ogarne zdam relacje. Całuski cioteczki."
Jutro ma być zdjęcie
Gratulacje 'Zielono mi'!!
ao12., ataga4, Kajaoli, nadzieja!!!, Nelly, Scęście, Kasiula09, agatas, lubek, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Zielono mi urodzila
Info z fb:K"ochane dziś o godzinie 18:15 na świat przez CC przyszło Nasze największe szczęście JULECZKA 47cm i 2970 waga. Jak się ogarne zdam relacje. Całuski cioteczki. Mam prośbę podeślijcie info na bbf......Zielono mi Zdjatko dodam jutro. Całuski"
Gratulacje Zielono mi!!!!paaolka, ao12., Kajaoli, nadzieja!!!, Vilenka, Scęście, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Kakabaka, potwierdzam - to moga byc hormony
teraz wystarczy maly bodziec aby podniesc cisnienie. Fakt faktem, ze maz przyszedl naburmuszony i poszedl ale moze nie chce cie czyms zamartwiac ze wzgledu na to, ze jestes w ciazy.
Jestem pewna, ze za chwilke zapomnicie obydwoje o zmartwieniach bo bedziecie zajeci byciem szczesliwymKakabaka, ao12. lubią tę wiadomość
-
Dwupak, Dwupak, Dwupak.... Taka piękna data dzisiaj
a tu cisza jak makiem zasiał...
Zieloni mi:)))) serdecznie gratuluje!
Paradise super, ze Lilka już na świecieExtra, ze tak dobrze wspominasz poród
Paaolka widzialysmy sie na warsztatach z Atagaale ja tez nic nie wygralam w losowaniu, za to Lidce trafiła sie fajna butelka z Lovi
Ktora dzisiaj rodzi?
U mnie naprawde sie nie zapowiada mimo szczerych checiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 07:34
ataga4, paaolka lubią tę wiadomość
-
Wielkie gratulacje dla nowym Mamuś
My nadal w dwupaku, ale jest już ciężko.
Kakabaka to hormony (mam nadzieję) też beczę bez powodu, powód znajdę oczywiście, ale taki bzdurny, że się w głowie nie mieści. Ostatnim hitem u mnie na tapecie jest zmartwienie, że mojemu mężowi już się nie podobam (bo gruba i niedołężna), że nudna jestem (bo siedzę całymi dniami w domu) itp.
To muszą być hormony
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki a ja mam pytanie. W sumie do dziewczyn po CC czy jak byliście w szpitalu to dokarmiali wasze maleństwa. Bo ja jestem niecałe dwa dni po cc i troszkę mleczka mam ale mała się nie najada i strasznie płacze wiec wole ją to jej dają glukoze.
-
Zielono mi serdeczne gratulacje.
-
Kakabaka, Magdzialenka ti wszystko wina hormonów! Mi co chwilę jest "smutno" , "pfzykro" itp. Wczoraj bedac na warsztatach plakac mi sie chcialo, ze jestem wyrodna mayka, bo nie wzielam Poli ze sobą.. a dzień wczesniej ryczalam przez 40 minut jak opetana, bo krzyknelam na Pole, bo byla baaardzo niegrzeczna
i ogolnie rycze o wszystko - o niezamontowane polki , o to, ze za dużo selera dodalam do obiadu i mi smierdzi itd..
Renatkah przestan tak mowic! Nie kazds kobieta pi CC ma od razu duzo pokarmu! Dostawiaj Małą coraz czesniej i zaraz wszystko sie rozkręci! Nie smutaj sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 08:19
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:Dziewczynki 'Zielono mi' na fb prosiła żeby przekazac info tutaj że urodziła
wklejam co napisała
"Kochane dziś o godzinie 18:15 na świat przez CC przyszło Nasze największe szczęście JULECZKA 47cm i 2970 waga. Jak się ogarne zdam relacje. Całuski cioteczki."