Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Obudziły mnie skurcze. Ale to pieroństwo boli. Rzadko są bo co 20 minut. Myślę że wytrzymam do rana. Tylko że jak byłam w kibelku to jeszcze na papierze zauwazyłam coś różowego. Nie wiem czy mi wody nie przeciekają?
Aniqa, lubek, Kajaoli, Nelly, MOI, Kasiula09, ao12., anka_a, Anoolka, agatas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKakabaka wrote:Obudziły mnie skurcze. Ale to pieroństwo boli. Rzadko są bo co 20 minut. Myślę że wytrzymam do rana. Tylko że jak byłam w kibelku to jeszcze na papierze zauwazyłam coś różowego. Nie wiem czy mi wody nie przeciekają?
-
To dokładnie taki ból, jak opisujesz. U mnie po rozkurczajacym o 3.00 nie było postępu wciąż, a skurcze bolesne bardzo zdarzały się i co minutę
. Lekarka powiedziała, że u pierworodek wchodzenie w poród może tak wyglądać. Ponieważ nie zapowiadało się, ustaliliśmy, że wracam do domu, jeszcze 2 nospy i siedzę w wannie z gorącą wodą. Jak przyjechaliśmy byłam tak zmęczona, że próbowałam spać między skurczami. Powiedzmy, że było to w miarę wykonalne, ale każdy skurcz musiałam odcierpiec. Teraz siedzę w wannie juz pol h, skurcze jakie były takie są, nie widzę postępu i nie wiem jak miałabym tak wytrzymać kolejne kilka albo naście godzin. O 7 mam być znów na izbie, znów ktg i badanie i zobaczymy co dalej.
Nelly, ataga4, Kajaoli, ao12., anka_a, agatas lubią tę wiadomość
-
O dziewczyny! Trzy na raz zaczynają rodzic;-) tego jeszcze u nas nie było
Powodzenia i trzymamy kciuki
Miałam przed chwila ktg i wg położnej piszą się regularne skurcze. Jestem na czczo i mam czekać na obchodCiekawe co dzis wymyśla
Miałam nadzieję że pójdę do domu.
lubek, ataga4, Kakabaka, Nelly, anka_a, Anoolka, agatas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe ktora pierwsza będzie
-
A my dzis swietujemy okragle cztery tygodnie - jak ten czas szybko plynie!
Z tej okazji idziemy na male zakupy. W planach jest zakup jakiejs fajnej, cieplej czapeczki jesienno-zimowej
No i zobaczymy czy moze uda nam sie zorganizowac jakas mala sesje zdjeciowaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 08:27
ataga4, DeLaCruz, Aniqa, ao12., mitaka, Nelly, anka_a, pestka lubią tę wiadomość