Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nelly wrote:Ja miałam balonik. Spowodował bóle miesiączkopodobne oraz skrócenie i rozwarcie szyjki o palec
-
mama86 wrote:Nelly, jak juz miałaś rozwarcie to poród dalej postepowal sam?
Ale wielokrotnie widziałam przeterminowane ciężarówki, które potrzebowały oxy tylko na rozruch, bo zaraz akcja sama postępowała. Więc jest duża szansa, nie będziesz potrzebowała ciągłego wspomagania. -
nick nieaktualnypestka wrote:Aniqa Ty pisałas o termoforku z pestek wiśni? Pomaga? Jaki jest Twój sposób na kolkę(o ile to kolka..?)
Malutka chyba dzisiaj brzuszek boli bo co zaśnie to się budzi i płacze i ma lekko brzuszek napięty..
Nie podaje tego w kolejnosci, po prostu te sposoby u mnie działały.Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Hani na szczescie mija okres kolek, ja przetestowalam chyba wszystko co mozliwe, i najlepsze jest zeby dziecku sie odbilo po jedzeniu, ok 15 min po posiłku masaz brzuszka,albo polozenie na brzuchu (duzo placzu,ale szybciej gazy odchodzą) i termoforek, a jak dalej nic to leki. Hani dobrze sie pierdzialo jak lezala na boczku,a nie na plecach.
Nie podaje tego w kolejnosci, po prostu te sposoby u mnie działały.moze zapobiegne tym sposobem pojawieniem sie typowej rozkreconej na maxa kolki.
ao12. lubi tę wiadomość
-
Nasz dziś coś niespokojny...od kapieli po 19 spał bardzo krótko..a tak to budzi sie i marudzi..baki idą, suszarka pomaga albo zasypianie na mnie albo M. Jak tylko przeniesiemy do lozeczka to sie budzi...normalnie chce nas wykończyć terrorek maly
-
nick nieaktualnyKarmienie nr 2, potem już tylko miedzy 4 a 5 godz. Kurcze wyduldała całego mego wypchanego po brzegi mlekiem cyca, teraz cycuś jest miękki więc jest poduszką. Chyba głośne oddychanie męża ją uspokaja, ale jak zaraz przejdzie w chrapanie to będe musiała go pacnąć.
ao12. lubi tę wiadomość
-
Mam rozwarcie na 7 palców, mąż do mnie już jedzie. Siedzę na piłce, trzymajcie kciuki cioteczki!!!
Aniqa, Nelly, ataga4, Vilenka, ania.g, Kasiula09, poczwarkah, paaolka, anka_a, ao12., agatas, Magdzialenka, sylwia1985, pestka, Kajaoli, Strokrotka, Kakabaka, Anoolka, MOI, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ale ciężko zajrzeć mi tu na forum jak juz nadrabiam to mała się budzi i tak w kółko ale już lepiej jak gorzej jest
Gratulacje dla rozpakowanych mamus a oczekującym juz niedługocieszcie się chwilą wyciszenia jeszcze i przespaną nocą
pozdrowienia i buziaki
Aaaaaa bym zapomniała widziałam ze wreszcie jeden maluch pobił wagowo moją Polcieanka_a, Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość