Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ataga4 wrote:Paaolka, mam nadzieje ze jutro nas wypisza, ale zauwazylam ze maly.ma lekko zazolkniete bialka w oczkach, a wiadomo z czym to sie wiaze, zoltaczka, ale mam cicha nadzieje ze fizjologiczna i poziom tej bilirubiny bedzie w normie. Maz cieszyl sie jak nie wiem co ze wracamy, ciagle powtarza ze takie mieszkanie w pustym mieszkaniu jest beznadziejne , nic czlowieka nie cieszy, i ze juz by chcial zebysmy byli we trojke w domku ale musialam go uprzedzic ze plany moga sie zmienic troche.
Ale trzymaj kciuki zeby bylo dobrze
A pare minut temu Kajtus usmiechnal sie pierwszy raz, bezzebna buzka byla cala rozesmiana, dla takich widokow warto przezyc porodataga4 lubi tę wiadomość
-
Ataga super jak jutro będziecie juz w domku
ale wiadomo że gdyby chcieli Was zatrzymac to lepiej zostać żeby potem nie wracać do szpitala w razie czego... w kazdym razie ja baaaardzo mocno trzymam kciuki,żeby wyniki bilirubiny były w normie!
Jakie to musi byc cudowne uczucie taki uśmiech własnego szkrabatez czekam juz na to niecierpliwie
ataga4 lubi tę wiadomość
-
Poczwarkah powodzenia.
Theagnes ja w swojej przychodni miałam 3 tygodnie temu pierwsze ktg a kolejne 10 dni temu. Jutro na wizycie pewnie będzie następne. Moja siostra po terminie w szpitalu miała co 3 dni ale nie wiem czy się zapisywała czy robili z marszu. -
paaolka wrote:Ataga super jak jutro będziecie juz w domku
ale wiadomo że gdyby chcieli Was zatrzymac to lepiej zostać żeby potem nie wracać do szpitala w razie czego... w kazdym razie ja baaaardzo mocno trzymam kciuki,żeby wyniki bilirubiny były w normie!
Jakie to musi byc cudowne uczucie taki uśmiech własnego szkrabatez czekam juz na to niecierpliwie
w domku byl ejszcze zolty przez tdyzien, i bialka zolte mial, ale juz zbielał
-
Dziewczyny normalnie Was kocham. Dzisiaj już się za płacz brałam że dziecka nakarmić nie mogę a Wy piszecie że to normalne i żeby tylko się nie poddawać bo mleko przyjdzie. Niby to logiczne ale nie dla kogoś kto właśnie przeżywa swój mały dramat. Dziękuje Wam bardzo za te słowa
Poczwarkah trzymaj się dzielnie dziewczyno!!!Kajaoli, Nelly lubią tę wiadomość
-
Co do ktg mialam pierwsze tydzien temu. Czyli 2 tyg przedcterminem. Nastepne we wtorek i w niedziele. Jesli nie urodze wczesnoej.
30 w razie w szpital i chyba indukcja.
Waga malej dzis ok 3300.mama86 lubi tę wiadomość
-
poczwarkah, jutro pewnie się uda przy pełnej dawce oxy.
A propos, w której sali leżysz? Ja leżałam pierwsze 4 tygodnie w 311 i kiedy pierwsze próby indukcji nie wywołały porodu, jedna z położnych mi powiedziała żartem, że leżę na złej sali; powinnam być w 314, bo tam dziewczyny zaraz rodzą. No i akurat było wielkie sprzątanie i przenieśli moją sąsiadkę (z którą dzieliłam pokój ponad 3 tygodnie) i mnie do 314. Nadtępnego ranka dziewczynę zabrali na cc (pewnie do dziś leży gdzieś na II p. z bliźniaczkami), a ja urodziłam wieczorem snlubek lubi tę wiadomość
-
Wooow, ale przybylo nam mamusiek
GRATULACJE!
U mnie eksperyment. Mala spi od 12.15 a ja postanowilam odciagnac pokarm laktatorem. Udalo mi sie zebrac nieco ponad 50 ml, wiec szalu nie ma... Orientujecie sie ile powinien zjadac dzidzius? Czy ta ilosc to nie jest dla niego za malo? Pytam, bo po wczorajszym dniu kiedy tak duzo plakal zaczelam miec watpliwosci czy moj pokarm wystarcza... -
Moi, moj Charlie przewaznie najada sie z jednej piersi a jak odciagam to z jednej wychodzi mi jakies 50-60ml.
Dlaczego myslisz, ze twoje dziecko sie nie najada? Moze ma kolki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 04:14
-
MOI wrote:Orientujecie sie ile powinien zjadac dzidzius? Czy ta ilosc to nie jest dla niego za malo? Pytam, bo po wczorajszym dniu kiedy tak duzo plakal zaczelam miec watpliwosci czy moj pokarm wystarcza...