Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyataga4 wrote:Aniqa, Ty chyba pisalas ze mialas hemoroidy po porodzie? Jak dlugo ci sie "goily" i kiedy przestały boleć? Kurcze ja mam takie że boję sie wyproznic, normalnie d... mnie boli jak nie wiem co, aż się dziś rozplakalam przez to
ataga4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my sie nadal naszego uparciucha doczekać nie możemy. W czwartek rano byliśmy na teście oksy i nic nie ruszyło. Zostawili nas na noc i monitorowali ktg postępu nie było. Rano nas wypisali i mamy sie stawić dzisiaj wieczorem na ktg a jak nic nie ruszy dalej to w poniedziałek na powtórkę z oksy i juz bedą działam agresywniej i jak dalej nie bedzie postępu to niestety czeka nas cesarka..
Dziewczyny mozna prosić o aktualizacje listyPaju lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy częstsze skurcze przepowiadajace mogą coś oznaczać? Zazwyczaj miałam je w nocy i budziły mnie na siku:-) czasem w dzień w czasie spaceru. A wczoraj cały dzień spokój i dopiero od 18 co ok 25 pojawiały się aż do północy. Potem zasnelam i jak zwykle 3 razy siku w nocy na skurczu. Czop zacza odchodzić 11 dni temu po wiesiolku dopochwowo a przed wczoraj wypadł naprawdę duży kawałek ale bez krwi. Gdzieś czytałam że częste skurcze mogą ustawiać dziecko do kanału. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyAle paskudna pogoda, brr i wydaje mi sie że dziś niedziela, moje maleństwo usneło na kanapie.
Dziewczyny od kiedy ssa smoczka,to mamy wiecej spokoju, wiem ze są opinie ze niepowinno sie uczyc dziecka ssania smoczka ale u nas naprawde to jest korzystne. Moze i trudno będzie nam ją oduczyć ale co tam...ao12., anka_a, Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja już rozpakowana
Franio przyszedł na swiat 13.10:) 10 punktów 3180 kg i 56 cm
przez CC
Ja już dochodzę do siebie, coraz więcej pokarmu. Ale małego boli brzuszek i nie wiem co robić
od 13 nie czytałam Was, jak możecie dajcie listę zobaczę co tam u Was
pozdrawiampaaolka, ania.g, Nelly, agatas, anka_a, lubek, Anoolka, ataga4, Kasiula09, pestka, MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Dziewczyny od kiedy ssa smoczka,to mamy wiecej spokoju, wiem ze są opinie ze niepowinno sie uczyc dziecka ssania smoczka ale u nas naprawde to jest korzystne. Moze i trudno będzie nam ją oduczyć ale co tam...
Ja też się jednak poddałam, dałam Margolci smoczek i poczułam ulgę. Skończyły się płacze bez powodu, więc mam trochę więcej czasu na ogarnianie siebie i mieszkania.
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom!
A co do baby bluesa, to ja też przez to przechodziłam. Normalnie wyłam w poduchę i wrzeszczałam na męża. Jak tylko zmniejszył się ból krocza, to mi przeszło, więc chyba to normalne. -
Magdzialenka, loveyou88 no to widać że Wy kolejnymi mamusiami będziecie
ale Wam fajnie
Trzymam kciuki żeby akcja posuwała sie szybko i jak najmniej boleśnie!:*
Buuu...Ja też juz chcę...
Nadzieja gratulacje dla Ciebiewstawisz zdjecie naszego juz 3 pażdziernikowego Frania?