Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do antykoncepcji to kalendarzyk
a w dni niepewne przerywany (od 7 lat tak nie wpadliśmy poza tym staraliśmy się o małego rok więc się nie boję, a jeśli nawet to nikt płakać nie będzie
)
Mam pytanie do mam, które nie mają żadnej pomocy i nie wiele czasu (bo dziecie krótko śpi) co jecie? Co gotujecie? Chodzi mi o przykładowe dania bo ja już nie wiem co mam jeść jak nabiał na razie odstawiłam, chodzę głodna. Zrobiłam sobie barszcz czerwony to jadłam cały dzień tylko toao12. lubi tę wiadomość
-
ja zawsze po gumkach mialam grzybice wiec pewnie jestem na latex uczulona- wiec pewnie wybiore tabletki a w owulke i tak bede uwazac zeby czsem nie wpasc- nie wyobrazam sobie teraz ze mialabym zajsc w ciaze- choc o malego dlugo sie staralismy to trauma po porodzie zostala i u mnie to nie pomoglo ze jak rodzi sie dziecko to sie o wszystkim zapomina- nie wyobrazam sobie ze moglabym jeszcze raz przez to przechodzic - przynajmniej na dzien dzisiejszy
moj mezus byl wczoraj zalatwiac w kosciele chrzest i kurcze nie wiedzialam ze tyle papierologi jest- malego mamy zamiar ochrzcic w drugi dzien swiat w grudniuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 10:33
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Mitaka ja jem normalnie oprócz kapuchy,grochu itp nabiał jem ale przetworzony np ser biały,jogurt.
Obiady robie na zapas np zupa pomidorowa na dwa dni,kotletów to tez pare wiecej, albo chodzimy do mamy mojej na obiady.
Teraz jestesmy u tesciowej, zimno jest i wilgotno nawet w domu,ale jutro wracamy do siebie. -
sylwia1985 wrote:nie wyobrazam sobie teraz ze mialabym zajsc w ciaze- choc o malego dlugo sie staralismy to trauma po porodzie zostala i u mnie to nie pomoglo ze jak rodzi sie dziecko to sie o wszystkim zapomina- nie wyobrazam sobie ze moglabym jeszcze raz przez to przechodzic - przynajmniej na dzien dzisiejszy
Wiem co czujesz. Ja też tak mam, choć nie wykluczam, że kiedyś to się zmieni. Narazie te przeżycia są zbyt świeże. -
ja już o przezyciach zapomniałam, ale za to Franek nam daje w kośc, bo nie chce spać od 7! usypia na 20-30min i się budzi. Poleży chwile i zaraz płaczę...
widzę, że zmeczony, ale spanie to zło chyba. Nie wiem co mu dziś dolega, mąż poszedł na spacer z nim, przeważnie to działa na uśpienie go. mam nadzieję, ze poskutkuje i dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 13:08
-
sylwia1985 wrote:ja zawsze po gumkach mialam grzybice wiec pewnie jestem na latex uczulona- wiec pewnie wybiore tabletki a w owulke i tak bede uwazac zeby czsem nie wpasc- nie wyobrazam sobie teraz ze mialabym zajsc w ciaze- choc o malego dlugo sie staralismy to trauma po porodzie zostala i u mnie to nie pomoglo ze jak rodzi sie dziecko to sie o wszystkim zapomina- nie wyobrazam sobie ze moglabym jeszcze raz przez to przechodzic - przynajmniej na dzien dzisiejszy
moj mezus byl wczoraj zalatwiac w kosciele chrzest i kurcze nie wiedzialam ze tyle papierologi jest- malego mamy zamiar ochrzcic w drugi dzien swiat w grudniu
Sylwia, ja też chyba wrócę do pigułek/plastrów.
Ale tak apropos to jak bierzesz pigłuki to owulacja w ogóle nie występuje - na tym polega ich działanie, nie masz po co uważać -
Kochane. Dzisiaj o 9:25 przyszla na swiat moja coreczka Alicja.
54 cm, waga 3320.
Zmeczone jestesmy ale ja mega szczesliwa:)Anoolka, paaolka, tofirus, Bergo, sylwia1985, Nelly, lubek, Agrafka, pestka, mad8, misiulka2000, Mika85, ao12., Kasiula09, mitaka, Kajaoli, renatkach, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Nutella, Agrafka serdeczne gratulacje
-
Mam pytanie do dziewczyn po nacięciu krocza: jak długo rana wam dokuczała?