Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaMJ wrote:No i Antek się doigrał
jutro na 8 zgłaszam się na izbę przyjęć
zobaczymy co zadecydują, ale jest opcja, że urodzę 1 lub 2 listopada:-) nieźle;-)
Ja się muszę zgłosić 02.11:)
Żartuje sobie, że Alicja chce się urodzić tak jak babcia 02.11.
KasiaMJ jedno jest pewne w przyszłym tygodniu będziemy tulić nasze dzidziusie;)Agrafka, Nelly, ao12. lubią tę wiadomość
-
Mnie się coś wydaje, że nie dotrwam do 2... wczoraj wieczorem zaczęłam odczuwać skurcze, dosyć bolesne, trwają do teraz, nieregularnie w odstępach od 5 - 15 min.
oczywiście cała noc nieprzespana. I tak siedzę i liczę, męczące to
lubek, misiulka2000, Anoolka, Nelly, ao12. lubią tę wiadomość
-
Agrafka wrote:Mnie się coś wydaje, że nie dotrwam do 2... wczoraj wieczorem zaczęłam odczuwać skurcze, dosyć bolesne, trwają do teraz, nieregularnie w odstępach od 5 - 15 min.
To trzymam kciuki żeby wszystko się szybko rozkręciło i żebyś nie musiała się długo męczyć.Agrafka lubi tę wiadomość
-
Agrafka wrote:Mnie się coś wydaje, że nie dotrwam do 2... wczoraj wieczorem zaczęłam odczuwać skurcze, dosyć bolesne, trwają do teraz, nieregularnie w odstępach od 5 - 15 min.
To masz szansę wyrobić się w październiku:-) powodzenia:-)[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyJa się dziś trochę wystraszyłam. Filip rano zaczął wymiotować i to kilka razy. Mam wrażenie że zwrócił wszystko to co zjadł
Zauważyłam że takie akcje zdarzają się po nocy i zastanawiam się czy nie nosić go w nocy do odbicia, tylko że później będę go musiała usypiać bez cyca, normalnie masakra
-
Jeju ale tu cichutko w porównaniu z tym co było kiedyś i nie nadążąłam czasem nadrabiać...większość pewnie zajęta swoimi pociechami...
Kobietki nierozpakowane bardzo mocno trzymam za Was kciuki! żeby dzidziolki zdecydowały sie juz wychodzić
U nas dziś dzień śpiocha, mały więcej śpino i ja z nim jakos tez, słońca nie ma i tak szaro buro jest wiec pogoda do spania idealna...
Mika85 lubi tę wiadomość
-
nierozpakowane to juz tuz tuż!
jescze chwila i bedziecie tulic maluszki:)
my odpoczywamy po spacerze, malutek śpi a ja sie relaksuje z książkąu Nas takie ładne słoneczko dziś, az przyjemnie się spaceruje:)
jutro znajomi wpadają na gry, mam nadzieję, żę Franczesko pospi i pozwoli nam się zrelaksowaćMika85 lubi tę wiadomość
-
Zaczyna mnie łapać stres przed jutrzejszym szpitalem, nie wiem jak to będzie, bo to weekend i do tego święto. Pewnie nie będą nic działać do poniedziałku, tylko poobserwuja. Ja bym chciała jak najszybciej, nawet jutro:-) co z tego, że 1 listopada:-)
misiulka2000, DeLaCruz, ao12., Nelly, paaolka, Mika85 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
KasiaMJ wrote:Zaczyna mnie łapać stres przed jutrzejszym szpitalem, nie wiem jak to będzie, bo to weekend i do tego święto. Pewnie nie będą nic działać do poniedziałku, tylko poobserwuja. Ja bym chciała jak najszybciej, nawet jutro:-) co z tego, że 1 listopada:-)
Kochana jaka ja Cię dobrze rozumiem. Już mi to obojętne kiedy. Trzymam mocno kciuki:* -
KasiaMJ wrote:Zaczyna mnie łapać stres przed jutrzejszym szpitalem, nie wiem jak to będzie, bo to weekend i do tego święto. Pewnie nie będą nic działać do poniedziałku, tylko poobserwuja. Ja bym chciała jak najszybciej, nawet jutro:-) co z tego, że 1 listopada:-)
ale od ostatniej wizyty szyjka mi sie skrocila i mozna bylo zrobic masaz po ktorym troche krwawie. Malutki mam juz glowke wstawiona co dobrze rokuje
i z zalecen lekarskich duzo seksu
jak nic sie nie ruszy to skierowanie do szpitala mam na 6 dopiero . A i Filip wazy juz 3700 .
paaolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze w dwupaku. Od wczoraj w szpitalu, ale nie podpisalam zgody na wywolywanie, bo nie ma zadnych wskazan medycznych. Ma rozwarcie na 3cm. Glowka bardzo nisko w kanale naciska. Lekarz mowil, ze bez wspomagania powinnam do konca weekendu ruszyc. Zgodzilam sie tylko na plaster estrogenowy i czekam. Ale mi sie na razie nie spieszy. Mala lepiej wie, kiedy ma wyjsc. Puki co jestem spokojniejsza, ze nie chca tu robic nic na sile
bedzie co ma byc.
Niestety polaczenie z netem jest tu fatalne i mam male mozliwosci, zeby zagladac.
Trzymam za wszystkie oczekujace kciukiodezwe sie pewnie jak cos bedzie sie dzialo.
Nelly, ao12., lubek, paaolka, Mika85, Kasiula09, sylwia1985, Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
agatas wrote:Ja jeszcze w dwupaku. Od wczoraj w szpitalu, ale nie podpisalam zgody na wywolywanie, bo nie ma zadnych wskazan medycznych. Ma rozwarcie na 3cm. Glowka bardzo nisko w kanale naciska. Lekarz mowil, ze bez wspomagania powinnam do konca weekendu ruszyc. Zgodzilam sie tylko na plaster estrogenowy i czekam. Ale mi sie na razie nie spieszy. Mala lepiej wie, kiedy ma wyjsc. Puki co jestem spokojniejsza, ze nie chca tu robic nic na sile
bedzie co ma byc.
Niestety polaczenie z netem jest tu fatalne i mam male mozliwosci, zeby zagladac.
Trzymam za wszystkie oczekujace kciukiodezwe sie pewnie jak cos bedzie sie dzialo.
-
Agatas powodzenia;)
My też zostaniemy przy gumkach chyba, ja tabletek już baaardzo dlugo nie biorę i nie chce do nich wracać. Ale wiem ze są jakieś jednoskladnikowe które można podczas karmienia jakby którąś chciała;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 07:59