Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTylko że laktatorem odciągam max 40 ml. Mąż zakupił herbatkę laktacyjną i zobaczymy czy pomożepestka wrote:Anoolka a może spróbuj odciągać własnie laktatorem i podac małemu jak placze to co odciagnęłaś? Ja odciagam wieczorem jak śpi już i podczas jego długiej drzemki. I ostatnio jak usłyszałam, że mało przybiera to nie dokarmiam go mm tylko swoim mleczkiem

-
poszlonadzieja!!! wrote:Ja też mogłabym poprosić o język niemowląt ?? niestety nie należę do grupy na fb.
Mój email [email protected].
Z góry dziękujemy z synkiem który dziś kończy 4 tyg
nadzieja!!! lubi tę wiadomość
-
moj dzis byl iezmordowany
od 15 do 21:45 nie spal!!
nie kolki ni nic.. tylko tak po prostu.. oczy mu sie kleily sto razy w ciagu tych godzin ale rozbudzal sie nagle odplywajac... a to lezal w wozeczku sam, a to go nosilam, lezalam z nim i gugalam, maz z nim lezal, sam sobie lezal, ale generalnie nie spal 7h!!!!! bo tam moze rpzysnal 2x na jakies 15-20min.. toc to szok
-
bylam dzis kupic szczepionke
bo w srode szczepienie.. dobrze ze Kubus jest nieswiadomy.. bo ja juz sie boje tego jego placzu i smutnej minki z "bolu"
nienawidze gdy robi podkowke... serce mi sie kraje hihih 
spicie?
taka tu cisza ze szok od kad porodzilysmy
ej a wlasnie.. czy ktoras ejszcze nie urodzila?
-
Czy ja też mogę poprosić? [email protected]Scęście wrote:dziewczyny juz wam wysylam ksiazeczki

język niemowlat, kazde dziecko moze nauczyc sie spac i pierwszy rok razem
Dziękuję
[/url]
[/url] -
no jak ladnie prosisz to juz poszloKasiaMJ wrote:
-
My tez mamy w środe szczepienie...normalnie tez sie już martwie, jak to zniesieScęście wrote:bylam dzis kupic szczepionke
bo w srode szczepienie.. dobrze ze Kubus jest nieswiadomy.. bo ja juz sie boje tego jego placzu i smutnej minki z "bolu"
spicie?
ej a wlasnie.. czy ktoras ejszcze nie urodzila? -
nick nieaktualnyA jaką kupiłaś i za ile? Ja kupiłam pentaxim za 115złScęście wrote:bylam dzis kupic szczepionke
spicie?
ej a wlasnie.. czy ktoras ejszcze nie urodzila? -
Moja miała tak cały dzień w piątek - ani jednej porządnej drzemki, tylko takie parominutowe, max kwadrans, za to następny dzień cały przespała. Odpływała na każdym karmieniu, nawet nie trzeba jej było nosić ani kołysać, wystarczyło odłożyć do łóżeczka. Na próby zabawy słabo reagowała, bałam się, że da mi popalić w nocy. Ale nie, spała normalnie, tylko co 2 godziny budziła się na karmienie, ale potem dała się uśpić. Wczorajszy dzień i ostatnia noc były już normalneScęście wrote:moj dzis byl iezmordowany
od 15 do 21:45 nie spal!!
nie kolki ni nic.. tylko tak po prostu.. oczy mu sie kleily sto razy w ciagu tych godzin ale rozbudzal sie nagle odplywajac... a to lezal w wozeczku sam, a to go nosilam, lezalam z nim i gugalam, maz z nim lezal, sam sobie lezal, ale generalnie nie spal 7h!!!!! bo tam moze rpzysnal 2x na jakies 15-20min.. toc to szok 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 14:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wasze maluszki zniosą szczepienia dobrze, ja szczepilam moją na fundusz wiec miala 3 wklucia i tylko zabeczala przy tym jak pielegniarka scisnela skore zeby igle wbic, zaraz po wkluciu bralam ja na ręce i nie plakała.
Potem tez nic sie nie działo, nie miala gorączki, wysypki itd.
Zwlaszcza ze wy kupujecie szczepionki po ktorych ponoc niema powikłan,wiec napewno bedzie ok. -
no licze sie z tym ze kilka razy ale w sumie moj synek sobie na nia zarobilAnoolka wrote:Mnie położna chciała namówić na hexe ale cena zabójcza, zwłaszcza że szczepionkę trzeba wykupić kilka razy.
mam jego becikowe, i kase z ubezpieczenia za narodziny potomka, wiec nei bede na nim oszczedzac, sobie wole nie kupic kosmetykow czy ubran ale jemu dam