Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypestka wrote:Anoolka a może spróbuj odciągać własnie laktatorem i podac małemu jak placze to co odciagnęłaś? Ja odciagam wieczorem jak śpi już i podczas jego długiej drzemki. I ostatnio jak usłyszałam, że mało przybiera to nie dokarmiam go mm tylko swoim mleczkiem
-
nadzieja!!! wrote:Ja też mogłabym poprosić o język niemowląt ?? niestety nie należę do grupy na fb.
Mój email [email protected].
Z góry dziękujemy z synkiem który dziś kończy 4 tygnadzieja!!! lubi tę wiadomość
-
moj dzis byl iezmordowany
od 15 do 21:45 nie spal!!
nie kolki ni nic.. tylko tak po prostu.. oczy mu sie kleily sto razy w ciagu tych godzin ale rozbudzal sie nagle odplywajac... a to lezal w wozeczku sam, a to go nosilam, lezalam z nim i gugalam, maz z nim lezal, sam sobie lezal, ale generalnie nie spal 7h!!!!! bo tam moze rpzysnal 2x na jakies 15-20min.. toc to szok
-
bylam dzis kupic szczepionke
bo w srode szczepienie.. dobrze ze Kubus jest nieswiadomy.. bo ja juz sie boje tego jego placzu i smutnej minki z "bolu"
nienawidze gdy robi podkowke... serce mi sie kraje hihih
spicie?taka tu cisza ze szok od kad porodzilysmy
ej a wlasnie.. czy ktoras ejszcze nie urodzila?
-
Scęście wrote:dziewczyny juz wam wysylam ksiazeczki
język niemowlat, kazde dziecko moze nauczyc sie spac i pierwszy rok razem
Dziękuję[/url]
[/url]
-
KasiaMJ wrote:
-
Scęście wrote:bylam dzis kupic szczepionke
bo w srode szczepienie.. dobrze ze Kubus jest nieswiadomy.. bo ja juz sie boje tego jego placzu i smutnej minki z "bolu"
-
nick nieaktualnyScęście wrote:bylam dzis kupic szczepionke
-
Scęście wrote:moj dzis byl iezmordowany
od 15 do 21:45 nie spal!!
nie kolki ni nic.. tylko tak po prostu.. oczy mu sie kleily sto razy w ciagu tych godzin ale rozbudzal sie nagle odplywajac... a to lezal w wozeczku sam, a to go nosilam, lezalam z nim i gugalam, maz z nim lezal, sam sobie lezal, ale generalnie nie spal 7h!!!!! bo tam moze rpzysnal 2x na jakies 15-20min.. toc to szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 14:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wasze maluszki zniosą szczepienia dobrze, ja szczepilam moją na fundusz wiec miala 3 wklucia i tylko zabeczala przy tym jak pielegniarka scisnela skore zeby igle wbic, zaraz po wkluciu bralam ja na ręce i nie plakała.
Potem tez nic sie nie działo, nie miala gorączki, wysypki itd.
Zwlaszcza ze wy kupujecie szczepionki po ktorych ponoc niema powikłan,wiec napewno bedzie ok. -
Anoolka wrote:Mnie położna chciała namówić na hexe ale cena zabójcza, zwłaszcza że szczepionkę trzeba wykupić kilka razy.
mam jego becikowe, i kase z ubezpieczenia za narodziny potomka, wiec nei bede na nim oszczedzac, sobie wole nie kupic kosmetykow czy ubran ale jemu dam