Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewuszki w delikatesach centrum jest mega promocja na mokre chusteczki- kupulismy 10 paczek. Jedna paczka kosztuje 3.99 jest ich w paczce 80 sztuk i maja fajne plastikowe otwieranie i zamykanie dzieki czemu nie wywietrzeja
dodatkowo posiadaja w sobie mleczko nawilzajace
polecam
-
Moja córa przybrała aż 625 g przez 11 dni. A przez 16 dni 915g. Karmię piersią co średnio 3h. Położna powiedziała że rzadko spotyka takie dzieci. Jakby tyle przybrała przy mm to by trzeba było ograniczyć karmienie. Jednak przy kp dziecko może tyc ile chce! Teraz jest dużo a potem może być mniej. To jest indywidualny naturalny wzrost i potrzebny.
MOI lubi tę wiadomość
-
U mnie też już pora zmienić suwaczek
-
serek_84 wrote:Moja córa przybrała aż 625 g przez 11 dni. A przez 16 dni 915g. Karmię piersią co średnio 3h. Położna powiedziała że rzadko spotyka takie dzieci. Jakby tyle przybrała przy mm to by trzeba było ograniczyć karmienie. Jednak przy kp dziecko może tyc ile chce! Teraz jest dużo a potem może być mniej. To jest indywidualny naturalny wzrost i potrzebny.
i tez mowia mi ze tylk osie cieszyc..
-
ataga trzymaj sie - wspolczuje
My na 19 idziemy dzisiaj na usg glowki i brzuszka oczywiscie prywatnie bo na nfz bysmy czekali tygodniami - mam nadzieje ze wyjdzie dobre ale mam stresa no i ciekawe co on powie czy to samo co poprzedni pediatra piatkowyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 17:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymitaka wrote:
Czy któraś z Was ma może kłopot z hemoroidami? Bo ja mam od jakiegoś czasu non stop krwawienie przy załatwianiu aż się boję do kibla chodzići nie wiem do jakiego lekarza z tym iść? Przy siadaniu JESZCZE nie boli ale boję się, że to kwestia czasu ehhh. A wcześniej miałam jeszcze nie trzymanie moczu z tym że to już się chyba unormowało. Uroki porodu... ale co by nie było i tak warto
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Dziewczyny chyba przegrzałam malucha bo ma potówki na karku i plecach
jak wy sobie z nimi radzicie? no i czy przez nie maluch może płakać bo Filip co chwilę wyje jakby go zarzynali i nie chce spać
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Wróciliśmy niedawno od położnej i stwierdziła skazę białkową
Masakra bo ja żyłam głównie na nabiale a wędlin nie lubię
Aniqa a z czym jesz kanapki ?
trzeba wyeliminować wszystkie produkty mleczne i wieprzowine i wołowine, bo tam jest też jakies białko co w mleku.
no ja jem drób, ( poledwice drobiowe, szynki, parówki 93% mięsa), ryby, warzywa, praktycznie to jem niewiele bo mam jeszcze diete cukrzycową,