X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    ja psikam wodą morską, a kozy jak sa przy brzegu to wyciagam patyczkiem do uszów nasączonym wodą morską, niewiem czy to dobrze ale tak robie.
    tez tak robie :)

• DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciliśmy ze szczepienia :) Franuś dzielnie wszystko zniósł (3 wkłucia, bo szczepimy bezpłatnymi) - nawet długo nie płakał i szybko o wszystkim zapomniał. W nagrodę dostał cycusia :D
    Wagowo 6,66kg, długość 62cm, głowa 40cm :) Wszystko w 90centylu, więc proporcjonalny duży zdrowy chłop :)

Anoolka, Aniqa, tofirus, Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i super :) i jaki dzielny, 3 wklucia nic dla niego hihih ;)

DeLaCruz lubi tę wiadomość

• DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa, kiedy mają być te promocje na Dady? I jakie rozmiary? Powiem Wam, że skusiłam się na promocję na Pampersy, ale zupełnie mi nie leżą - strasznie mi przeszkadza ten perfumowany zapach, mam wrażenie, że strasznie dużo w tym chemii.. Jak Franek jeszcze trochę podrośnie to się chyba zdecyduję na wielorazowe - o wiele to zdrowsze. A na razie zostaję przy Dadach.

Może poradzicie, które wielorazowe wybrać? Otulacze, kieszonki? Nie wiem, który system jest najlepszy :/ I jakbyście mogły polecić jakąś firmę :)

ataga4, ojej, wycierpieliście się z Kajtusiem :( Zdrówka dużo! Teraz już na pewno będzie lepiej :)

lubek lubi tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:25

Aniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na ulotce widziałam że od 20 będzie promocja.

My dziś zaczęliśmy używać pampersów 3 i już filip je przetestował-kupa zmieściła się ;)

Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Aniqa, kiedy mają być te promocje na Dady? I jakie rozmiary? Powiem Wam, że skusiłam się na promocję na Pampersy, ale zupełnie mi nie leżą - strasznie mi przeszkadza ten perfumowany zapach, mam wrażenie, że strasznie dużo w tym chemii.. Jak Franek jeszcze trochę podrośnie to się chyba zdecyduję na wielorazowe - o wiele to zdrowsze. A na razie zostaję przy Dadach.

Może poradzicie, które wielorazowe wybrać? Otulacze, kieszonki? Nie wiem, który system jest najlepszy :/ I jakbyście mogły polecić jakąś firmę :)
    kurcze wlaśnie niewiem a niemam ulotki przy sobie, wszystkie rozmiary sa w promocji , są zapakowane w taki świateczny domek za 30 z ok 150 pampersów.
    mi znów dady sztucznie smierdza a z pamersów jestem zadowolona, zresztą nakupiłam ich w lidlu na zapas,
    moze sprawdz na stronie biedronki.
    super że dobrze zniósl wkłucia,nasza haia tez 3 wkłucia i bezproblemowo, i bez zadnych objawów potem.

http://www.biedronka.pl/pl/press,id,199,title,Wiecej-przysmakow-w-swiatecznie-niskich-cena?utm_source=Main_Page&utm_medium=HTML&utm_campaign=slots

link do tej uloki z pampersami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Ja używam fridy. Moja bratowa mi mówiła że raz może czyściła nosek podczas kataru swojej córce 8) teraz się nie dziwię że jej tak wyła.

A Filip przed chwilą podczas uśmiechu wydał dźwięki :D
    moja najczęsciej piszczy jak sie smieje,
    ja noska nie czyszcze codziennie ale raz na 2 dni albo nawet kilka dni.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promocja na dady jest od 20 czyli od jutra :-)

mi za praca jako tako sie nie teskni ale za takim spokojnym wyjsciem na zakupy bez pospiechu itd, a jutro mam zamiar wlasnie pojechac po sukienke na chrzciny i zostawie Zuzie z mezem ale to pewnie beda ekspresowe zakupy bo zostanie pierwszy raz sama z tatusiem i mam nadzieje ze sobie poradza

age.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym z mila checia wybrala sie na zakupy ale z Nikusiem nie da rady bo wrzask bedzie. Jutro idziemy do pediatry- zobaczymy moze zaklei ona pepuszek- kazal przyjsc to pojdziemy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    moja najczęsciej piszczy jak sie smieje,
    ja noska nie czyszcze codziennie ale raz na 2 dni albo nawet kilka dni.
    A Filip wydał dzwięk coś w rodzaju hehe, myślę że próbował mnie naśladować. Kurcze piękne są takie chwile :)

Aniqa ja z tą skazą chyba pójdę prywatnie do alergologa. Filip nie ma kolek a przy skazie chyba są? Nie chce bez powodu się katować głupimi dietami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja na Twoim miejscu bym zrobiła te badanie moczu Nikusiowi, kosztuje grosze a byś była pewna. Dziecko nie wyje non stop nawet jak ma kolki :P
    W aptece byś musiała kupić taki specjalny woreczek który się przykleja na siusiaka.

Kajaoli lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja bym z mila checia wybrala sie na zakupy ale z Nikusiem nie da rady bo wrzask bedzie. Jutro idziemy do pediatry- zobaczymy moze zaklei ona pepuszek- kazal przyjsc to pojdziemy
    Jessu Sylwia ja Cię podziwiam, Filip dał mi popalić przez dwa dni i miałam już prawie depreche a co dopiero tak cały czas...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    A Filip wydał dzwięk coś w rodzaju hehe, myślę że próbował mnie naśladować. Kurcze piękne są takie chwile :)

Aniqa ja z tą skazą chyba pójdę prywatnie do alergologa. Filip nie ma kolek a przy skazie chyba są? Nie chce bez powodu się katować głupimi dietami :P
    ja sama niewiem co i jak, bo ja od poczatku jadlam sery i jogurty, mleka nie pilam a teraz po takim czasie by wyszła skaza?? hmm ale prawde mowiąc z jej brzuszkiem lepiej, niewiem wlasnie jak to sie rozpoznaje, bo jakoś to potwierdzić trzeba, bede sie pytac dopieo w grudniu na wizycie u pediatry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Sylwia ja na Twoim miejscu bym zrobiła te badanie moczu Nikusiowi, kosztuje grosze a byś była pewna. Dziecko nie wyje non stop nawet jak ma kolki :P
    W aptece byś musiała kupić taki specjalny woreczek który się przykleja na siusiaka.
    nam też zalecono badanie moczu jak hania tak płakała, ale na szczescie ok.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Jessu Sylwia ja Cię podziwiam, Filip dał mi popalić przez dwa dni i miałam już prawie depreche a co dopiero tak cały czas...

ja tez podziwiam mi jak Zuzia placze pol dnia to mam dosyc a co mowic jak by tak ciagle plakala to chyba bym w depresje wpadla

age.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie mnie juz glowa boli od tego :) kurcze pewnie tak zrobie. Moj wlasnie poszedl za mnie do gina- przynajmniej wezmie zaswiadczenie do becikowego i pokaze moje badanie moczu bo zrobilam ostatnio bo mnie cewka moczowa piecze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i chcialam sie pochwalic

Wczoraj odciagnelam 60 ml pokarmu i powiedzialam mojemu ze ,, MASZ TU POKARM I CHOCIAZ RAZ MASZ W NOCY WSTAC DO NIKUSIA,, bylam w szoku jak maly zaplakal a moj no to ja wstane bo mi mleko odciagnelas a ty sobie spij. Fakt ze przyniosl go potem do lozka naszego,oczywiscie sie obudzilam bo maly strasznie plakal ale przytulil go i maly zasnal a jak zasnal to zaniosl go do lozeczka i maly przespal 2 godziny
    ja sama nie daje rady !!

Dzisiaj tez mam zamiar odciagnac :) a niech chociaz raz w nocy wstanie jak ma wolne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:21

Anoolka, Kajaoli, Nelly, tofirus, Kasiula09, ataga4, ao12., Kakabaka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za cynk na pieluszki! :)

💙 2014
    ❤️ 2016
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, mialas super pomysl z tym karmieniem :)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
‹‹ 965 966 967 968 969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ