Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wróciliśmy ze szczepienia
Franuś dzielnie wszystko zniósł (3 wkłucia, bo szczepimy bezpłatnymi) - nawet długo nie płakał i szybko o wszystkim zapomniał. W nagrodę dostał cycusia
Wagowo 6,66kg, długość 62cm, głowa 40cmWszystko w 90centylu, więc proporcjonalny duży zdrowy chłop
Anoolka, Aniqa, tofirus, Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Aniqa, kiedy mają być te promocje na Dady? I jakie rozmiary? Powiem Wam, że skusiłam się na promocję na Pampersy, ale zupełnie mi nie leżą - strasznie mi przeszkadza ten perfumowany zapach, mam wrażenie, że strasznie dużo w tym chemii.. Jak Franek jeszcze trochę podrośnie to się chyba zdecyduję na wielorazowe - o wiele to zdrowsze. A na razie zostaję przy Dadach.
Może poradzicie, które wielorazowe wybrać? Otulacze, kieszonki? Nie wiem, który system jest najlepszyI jakbyście mogły polecić jakąś firmę
ataga4, ojej, wycierpieliście się z KajtusiemZdrówka dużo! Teraz już na pewno będzie lepiej
lubek lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDeLaCruz wrote:Aniqa, kiedy mają być te promocje na Dady? I jakie rozmiary? Powiem Wam, że skusiłam się na promocję na Pampersy, ale zupełnie mi nie leżą - strasznie mi przeszkadza ten perfumowany zapach, mam wrażenie, że strasznie dużo w tym chemii.. Jak Franek jeszcze trochę podrośnie to się chyba zdecyduję na wielorazowe - o wiele to zdrowsze. A na razie zostaję przy Dadach.
Może poradzicie, które wielorazowe wybrać? Otulacze, kieszonki? Nie wiem, który system jest najlepszyI jakbyście mogły polecić jakąś firmę
mi znów dady sztucznie smierdza a z pamersów jestem zadowolona, zresztą nakupiłam ich w lidlu na zapas,
moze sprawdz na stronie biedronki.
super że dobrze zniósl wkłucia,nasza haia tez 3 wkłucia i bezproblemowo, i bez zadnych objawów potem.
http://www.biedronka.pl/pl/press,id,199,title,Wiecej-przysmakow-w-swiatecznie-niskich-cena?utm_source=Main_Page&utm_medium=HTML&utm_campaign=slots
link do tej uloki z pampersamiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:47
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Ja używam fridy. Moja bratowa mi mówiła że raz może czyściła nosek podczas kataru swojej córce
teraz się nie dziwię że jej tak wyła.
A Filip przed chwilą podczas uśmiechu wydał dźwięki
ja noska nie czyszcze codziennie ale raz na 2 dni albo nawet kilka dni. -
promocja na dady jest od 20 czyli od jutra
mi za praca jako tako sie nie teskni ale za takim spokojnym wyjsciem na zakupy bez pospiechu itd, a jutro mam zamiar wlasnie pojechac po sukienke na chrzciny i zostawie Zuzie z mezem ale to pewnie beda ekspresowe zakupy bo zostanie pierwszy raz sama z tatusiem i mam nadzieje ze sobie poradza -
nick nieaktualnyAniqa wrote:moja najczęsciej piszczy jak sie smieje,
ja noska nie czyszcze codziennie ale raz na 2 dni albo nawet kilka dni.
Aniqa ja z tą skazą chyba pójdę prywatnie do alergologa. Filip nie ma kolek a przy skazie chyba są? Nie chce bez powodu się katować głupimi dietami -
nick nieaktualnySylwia ja na Twoim miejscu bym zrobiła te badanie moczu Nikusiowi, kosztuje grosze a byś była pewna. Dziecko nie wyje non stop nawet jak ma kolki
W aptece byś musiała kupić taki specjalny woreczek który się przykleja na siusiaka.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja bym z mila checia wybrala sie na zakupy ale z Nikusiem nie da rady bo wrzask bedzie. Jutro idziemy do pediatry- zobaczymy moze zaklei ona pepuszek- kazal przyjsc to pojdziemy
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:A Filip wydał dzwięk coś w rodzaju hehe, myślę że próbował mnie naśladować. Kurcze piękne są takie chwile
Aniqa ja z tą skazą chyba pójdę prywatnie do alergologa. Filip nie ma kolek a przy skazie chyba są? Nie chce bez powodu się katować głupimi dietami -
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Sylwia ja na Twoim miejscu bym zrobiła te badanie moczu Nikusiowi, kosztuje grosze a byś była pewna. Dziecko nie wyje non stop nawet jak ma kolki
W aptece byś musiała kupić taki specjalny woreczek który się przykleja na siusiaka. -
Anoolka wrote:Jessu Sylwia ja Cię podziwiam, Filip dał mi popalić przez dwa dni i miałam już prawie depreche a co dopiero tak cały czas...
ja tez podziwiam mi jak Zuzia placze pol dnia to mam dosyc a co mowic jak by tak ciagle plakala to chyba bym w depresje wpadla -
a i chcialam sie pochwalic
Wczoraj odciagnelam 60 ml pokarmu i powiedzialam mojemu ze ,, MASZ TU POKARM I CHOCIAZ RAZ MASZ W NOCY WSTAC DO NIKUSIA,, bylam w szoku jak maly zaplakal a moj no to ja wstane bo mi mleko odciagnelas a ty sobie spij. Fakt ze przyniosl go potem do lozka naszego,oczywiscie sie obudzilam bo maly strasznie plakal ale przytulil go i maly zasnal a jak zasnal to zaniosl go do lozeczka i maly przespal 2 godziny
ja sama nie daje rady !!
Dzisiaj tez mam zamiar odciagnaca niech chociaz raz w nocy wstanie jak ma wolne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:21
Anoolka, Kajaoli, Nelly, tofirus, Kasiula09, ataga4, ao12., Kakabaka lubią tę wiadomość