WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:
    Macie jakieś sprawdzone sposoby na odparzenia pupy? Smaruję sudocremem i przemywam przegotowaną wodą, ale nie widzę poprawy. U nas niestety zielone pampersy okazały się beznadziejne i odparzyły Małgosię. Dobrze, że Biedronka jest tak blisko ;)

U mojej raz sie tak jakby odparzyla i posmarowalam na wszelki wypadek bepanthenem i od razu inaczej

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia bardzo dobrze ze pojechalas przynajmniej odpoczniesz sobie od tej tesciowej bo widze zamiast pomóc to tylko Cie jeszcze bardziej dołuje

sylwia1985 lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, one tak namawiają bo mają z tego profit z firm farmaceutycznych i przychodnia wiecej kasy. A prawda jest taka ze te na fundusz to te same co platne tylko rozdzielone.i nie są zanieczyszczone bo niemogli by ich podawac. Wiem bo mam ciotke w przychodni i nam mowila. Im sie oplaca gadac takie glupoty.

sylwia1985, ataga4, nadzieja!!!, agatas lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:
    Macie jakieś sprawdzone sposoby na odparzenia pupy? Smaruję sudocremem i przemywam przegotowaną wodą, ale nie widzę poprawy. U nas niestety zielone pampersy okazały się beznadziejne i odparzyły Małgosię. Dobrze, że Biedronka jest tak blisko ;)
    Tormentiol! Tylko.

tofirus lubi tę wiadomość

• mitaka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mate rainforest fishera kupilam uzywana na allegro ale sie przejechalam bo liscie sie nie ruszaja i troche sie wiesza a poza tym maly narazie interesuje sie swiatelkami i jak machnie rekami to grzechotki szzturchnie i zdziwiony. Zazdroszcze wam ze dzieciaczki w ciagu dnia spia 2h u nas d
    Do 15 spanie po 10 min a tak to karmienie , gadanie 40min, godzina prob usypiania i po odlozeniu 10 min spania i tak wkolo. Tez zauwazylam ze poo mm sen jest dluzszy bo jak wypije ok 120 to potrafi wieczorem i 4,5 godz kimac

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Nadzieja, one tak namawiają bo mają z tego profit z firm farmaceutycznych i przychodnia wiecej kasy. A prawda jest taka ze te na fundusz to te same co platne tylko rozdzielone.i nie są zanieczyszczone bo niemogli by ich podawac. Wiem bo mam ciotke w przychodni i nam mowila. Im sie oplaca gadac takie glupoty.
    dokladnie. Mi tez ciotka polozna i kuzynka pielegniarka mowily ze tylko naciaganie kasy i bron boze nie szczepic 5w1 lub 6w1. Ja tez juz bylam za 5w1 bo lekarza potrafia zbalamucic czlowieka

JASNE ZE MAJA PROCENT Z TEGO ZE NAMOWIA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:11

Aniqa, nadzieja!!! lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:

U nas super się sprawdził zielony Linomag i mąka ziemniaczana. I to nie było zwykłe odparzenie, bo zrobiło mu się to w szpitalu po "kwaśnej" kupie która niesamowicie się wżera w skórę. Dobrze że nie porobiły się rany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:39

tofirus, paaolka lubią tę wiadomość

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:

U nas sprawdziły się kąpiele w krochmalu i oczywiście Bepanthen maść

tofirus lubi tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 01:35

paaolka, pestka, Kakabaka lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Ja mam mate rainforest fishera kupilam uzywana na allegro ale sie przejechalam bo liscie sie nie ruszaja i troche sie wiesza a poza tym maly narazie interesuje sie swiatelkami i jak machnie rekami to grzechotki szzturchnie i zdziwiony. Zazdroszcze wam ze dzieciaczki w ciagu dnia spia 2h u nas d
    Do 15 spanie po 10 min a tak to karmienie , gadanie 40min, godzina prob usypiania i po odlozeniu 10 min spania i tak wkolo. Tez zauwazylam ze poo mm sen jest dluzszy bo jak wypije ok 120 to potrafi wieczorem i 4,5 godz kimac

Widze ze nie tylko u mnie jest problem ze spaniem moja dzis od 9.30 przespala zaledwie 15 minut ciagiem i moze ze dwa razy po 5 minut na rekach, pierwszy raz tak i mam nadzieje ze ostatni

age.png
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale akcja. Karmię sobie Franka, a ten nagle walnął taką kupę, że przesrał siebie, całe swoje ubranko i mnie :P A zaraz potem mega uśmiech i się cieszy :) Ja z nim szybko pod kran, zaprałam ciuszki, a on sobie teraz leży i gada z karuzelką zadowolony :D

Aniqa, ataga4, Anoolka, paaolka, nadzieja!!!, pestka, Sisilla, MOI, agatas, Kakabaka lubią tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Widze ze nie tylko u mnie jest problem ze spaniem moja dzis od 9.30 przespala zaledwie 15 minut ciagiem i moze ze dwa razy po 5 minut na rekach, pierwszy raz tak i mam nadzieje ze ostatni
    Kasiula nie tylko u ciebie ten problem, mojej sie chce spac ale woli beczec, eh az uszy bolą.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Kasiula nie tylko u ciebie ten problem, mojej sie chce spac ale woli beczec, eh az uszy bolą.

to tak samo i u mnie jest widze ze nie tylko u nas tak jest

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Dziewczyny, ale akcja. Karmię sobie Franka, a ten nagle walnął taką kupę, że przesrał siebie, całe swoje ubranko i mnie :P A zaraz potem mega uśmiech i się cieszy :) Ja z nim szybko pod kran, zaprałam ciuszki, a on sobie teraz leży i gada z karuzelką zadowolony :D
    Ja tez wiem od razu kiedy mega kupa bo nagle jak walnie to ufff, ja mam tak codziennie i przewaznie z rana jak karmie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    to tak samo i u mnie jest widze ze nie tylko u nas tak jest
    Ale w miare pomaga owiniecie w kocyk i noszenie, jak juz spi,odkladam i znow beczenie,i tak kilka razy.

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:

A myślałam ze tylko moje dziecko tak mało śpi..... Dziś np od 10:30 nie spał do 14, zdrzemnął się z kwadrans że nawet nie zdążyłam wziąć prysznica na spokojnie bo już słyszałam ze płacze, a potem usnął dopiero po 15... Na dodatek sąsiad za ścianą wiercił :/ O, i własnie się obudził, z krzykiem oczywiście :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć ciocie :)
    1343094_niki.jpg

paaolka, lubek, Anoolka, Kasiula09, Nelly, nadzieja!!!, ataga4, pestka, DeLaCruz, Aniqa, Sisilla, MOI, agatas, Kakabaka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to na dziewczęco - piersze ubranka ,, Niny,, która okazała się Nikusiem

1343111_roz.jpg

paaolka, Anoolka, Kasiula09, Nelly, nadzieja!!!, DeLaCruz, Aniqa, Sisilla, MOI, agatas, Kakabaka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia mega słodki jest Nikuś :) i wygląda na takiego aniołka, patrząc na niego aż trudno uwierzyć że tak Ci daje popalić... ;)

ataga4 lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Sylwia mega słodki jest Nikuś :) i wygląda na takiego aniołka, patrząc na niego aż trudno uwierzyć że tak Ci daje popalić... ;)
    oj daje daje

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ