Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
tofirus wrote:Macie jakieś sprawdzone sposoby na odparzenia pupy? Smaruję sudocremem i przemywam przegotowaną wodą, ale nie widzę poprawy. U nas niestety zielone pampersy okazały się beznadziejne i odparzyły Małgosię. Dobrze, że Biedronka jest tak blisko
U mojej raz sie tak jakby odparzyla i posmarowalam na wszelki wypadek bepanthenem i od razu inaczej -
nick nieaktualnyNadzieja, one tak namawiają bo mają z tego profit z firm farmaceutycznych i przychodnia wiecej kasy. A prawda jest taka ze te na fundusz to te same co platne tylko rozdzielone.i nie są zanieczyszczone bo niemogli by ich podawac. Wiem bo mam ciotke w przychodni i nam mowila. Im sie oplaca gadac takie glupoty.
sylwia1985, ataga4, nadzieja!!!, agatas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytofirus wrote:Macie jakieś sprawdzone sposoby na odparzenia pupy? Smaruję sudocremem i przemywam przegotowaną wodą, ale nie widzę poprawy. U nas niestety zielone pampersy okazały się beznadziejne i odparzyły Małgosię. Dobrze, że Biedronka jest tak blisko
tofirus lubi tę wiadomość
-
Ja mam mate rainforest fishera kupilam uzywana na allegro ale sie przejechalam bo liscie sie nie ruszaja i troche sie wiesza a poza tym maly narazie interesuje sie swiatelkami i jak machnie rekami to grzechotki szzturchnie i zdziwiony. Zazdroszcze wam ze dzieciaczki w ciagu dnia spia 2h u nas d
Do 15 spanie po 10 min a tak to karmienie , gadanie 40min, godzina prob usypiania i po odlozeniu 10 min spania i tak wkolo. Tez zauwazylam ze poo mm sen jest dluzszy bo jak wypije ok 120 to potrafi wieczorem i 4,5 godz kimac
-
Aniqa wrote:Nadzieja, one tak namawiają bo mają z tego profit z firm farmaceutycznych i przychodnia wiecej kasy. A prawda jest taka ze te na fundusz to te same co platne tylko rozdzielone.i nie są zanieczyszczone bo niemogli by ich podawac. Wiem bo mam ciotke w przychodni i nam mowila. Im sie oplaca gadac takie glupoty.
JASNE ZE MAJA PROCENT Z TEGO ZE NAMOWIAWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:11
Aniqa, nadzieja!!! lubią tę wiadomość
-
tofirus wrote:Macie jakieś sprawdzone sposoby na odparzenia pupy? Smaruję sudocremem i przemywam przegotowaną wodą, ale nie widzę poprawy. U nas niestety zielone pampersy okazały się beznadziejne i odparzyły Małgosię. Dobrze, że Biedronka jest tak blisko
U nas super się sprawdził zielony Linomag i mąka ziemniaczana. I to nie było zwykłe odparzenie, bo zrobiło mu się to w szpitalu po "kwaśnej" kupie która niesamowicie się wżera w skórę. Dobrze że nie porobiły się rany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:39
tofirus, paaolka lubią tę wiadomość
-
U nas sprawdziły się kąpiele w krochmalu i oczywiście Bepanthen maśćtofirus lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:Ja mam mate rainforest fishera kupilam uzywana na allegro ale sie przejechalam bo liscie sie nie ruszaja i troche sie wiesza a poza tym maly narazie interesuje sie swiatelkami i jak machnie rekami to grzechotki szzturchnie i zdziwiony. Zazdroszcze wam ze dzieciaczki w ciagu dnia spia 2h u nas d
Do 15 spanie po 10 min a tak to karmienie , gadanie 40min, godzina prob usypiania i po odlozeniu 10 min spania i tak wkolo. Tez zauwazylam ze poo mm sen jest dluzszy bo jak wypije ok 120 to potrafi wieczorem i 4,5 godz kimac
Widze ze nie tylko u mnie jest problem ze spaniem moja dzis od 9.30 przespala zaledwie 15 minut ciagiem i moze ze dwa razy po 5 minut na rekach, pierwszy raz tak i mam nadzieje ze ostatni -
Dziewczyny, ale akcja. Karmię sobie Franka, a ten nagle walnął taką kupę, że przesrał siebie, całe swoje ubranko i mnie
A zaraz potem mega uśmiech i się cieszy
Ja z nim szybko pod kran, zaprałam ciuszki, a on sobie teraz leży i gada z karuzelką zadowolony
Aniqa, ataga4, Anoolka, paaolka, nadzieja!!!, pestka, Sisilla, MOI, agatas, Kakabaka lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Widze ze nie tylko u mnie jest problem ze spaniem moja dzis od 9.30 przespala zaledwie 15 minut ciagiem i moze ze dwa razy po 5 minut na rekach, pierwszy raz tak i mam nadzieje ze ostatni
-
nick nieaktualnyDeLaCruz wrote:Dziewczyny, ale akcja. Karmię sobie Franka, a ten nagle walnął taką kupę, że przesrał siebie, całe swoje ubranko i mnie
A zaraz potem mega uśmiech i się cieszy
Ja z nim szybko pod kran, zaprałam ciuszki, a on sobie teraz leży i gada z karuzelką zadowolony
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Widze ze nie tylko u mnie jest problem ze spaniem moja dzis od 9.30 przespala zaledwie 15 minut ciagiem i moze ze dwa razy po 5 minut na rekach, pierwszy raz tak i mam nadzieje ze ostatni
A myślałam ze tylko moje dziecko tak mało śpi..... Dziś np od 10:30 nie spał do 14, zdrzemnął się z kwadrans że nawet nie zdążyłam wziąć prysznica na spokojnie bo już słyszałam ze płacze, a potem usnął dopiero po 15... Na dodatek sąsiad za ścianą wierciłO, i własnie się obudził, z krzykiem oczywiście