Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ataga4 wrote:A my na pierwszym karmieniu. A raczej po, ale Kajtek ani myśli isc spać....chyba przesadzilam w tym "wybudzaniem" do jedzenia
Ale chciałam nakarmic go pod korek.. No nic, zobaczymy co będzie dalej. Spał od 8 do 1:20.
Melduje sie i ja po karmieniu czekam az Zuzia zasnie, bo poki co oczy jak 5 zl.
-
nick nieaktualnyA my po karmieniu 2, przewaznie zaraz po karmieniu zasypia, ale od nastepnego juz spac niebedzie, na dodatek widac ze mecza ja gazy bo poszlo pare pierdkow i prezy sie i steka przez sen,wiec jak sie obudzi to zacznie jej to przeszkadzac.
Milych snow. -
Boze jak wam zazdroszcze ze wasze maluchy tak slicznie spia. Wczoraj zamowilam kolyske i mam nadzieje ze maly bedzie w niej spal bo nie mam juz sily bujac go caly czas na rekach.
Jak wasze dzieci tak slicznie spia to nie przewijacie ich? nie budza sie jak maja mokro ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:04
-
Dziewczyny ratunku! Mała wczoraj jadła mi po max 10 min, dopiero wieczorem po płaczu zasiadła do posiłku na pół godziny po czym zasnęła na 4godzinki. Dziś rano znowu to samo, je po 10 minut i spać.
Czy coś może być nie tak? -
Adaś odwalił wczoraj akcje. Usypiał mi przy jedzeniu, bęknięcie i do łóżeczka. Zasnął (niby). Za ok 10 min słyszę początki płaczu, podnoszę się z łóżka a tu nózki pomiędzy szczebelkami. Wstałam i się okazało że mój akrobata przesunął się jakoś (był układany wzdłuż łóżeczka na lewym boku a zobaczyłam Go jak był w poprzek łóżeczka z nogami pomiedzy szczebelkami). Dziś rano znowu odwalił taką akcję tylko tym razem był ułożony na prawym boku.
MOI, ataga4 lubią tę wiadomość
-
Sroka nie wiem, ale mój też czasem tak ma że je parę minut i śpi, na krótko niestety. Ale nie traktuje tego jako nieprawidłowości.
Sylwia, ja nie zmieniam pieluchy jak śpi, szkoda mi go budzić a nie zauważyłam żeby wybudzal sie jak ma mokro. W nocy zmieniam po karmieniu. A od 2 nocy robi kupe w świeżo co założonego pampersa więc zmieniam 2x podczas jednego karmienia. A Ty jak w końcukarmisz Nikusia? Tylko piersią?
Paaolka, a jak Tobie idzie chustowanie? Robilas kolejne podejścia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:45
-
sylwia1985 wrote:Boze jak wam zazdroszcze ze wasze maluchy tak slicznie spia. Wczoraj zamowilam kolyske i mam nadzieje ze maly bedzie w niej spal bo nie mam juz sily bujac go caly czas na rekach.
Jak wasze dzieci tak slicznie spia to nie przewijacie ich? nie budza sie jak maja mokro ? -
Ataga4 ja ciebie, tak jak kilka innych dziewczyn podziwiam, ze w nocy karmicie i dajecie jeszcze radę ogarniać forum. Ja w nocy tylko się modlę, żeby Zosia się nie wybudziła, czasami, to nawet łapie się na tym, że jakbym mogła, to bym nie oddychała
ataga4, pestka lubią tę wiadomość
-
Sisilla wrote:Ataga4 ja ciebie, tak jak kilka innych dziewczyn podziwiam, ze w nocy karmicie i dajecie jeszcze radę ogarniać forum. Ja w nocy tylko się modlę, żeby Zosia się nie wybudziła, czasami, to nawet łapie się na tym, że jakbym mogła, to bym nie oddychała
Sisilla, forum w nocy mnie trochę wybudza i orzeźwia, bo tak to bym usypiala na siedzacoa że po karmieniu muszę trochę odciągnąć mleka na nast dzień do wymieszania zelaza to siadam z laktatorem przy kompie i czas szybciej mija
Ale i tak staram się zachowywać jak najciszej
-
Sisilla wrote:Ataga4 ja ciebie, tak jak kilka innych dziewczyn podziwiam, ze w nocy karmicie i dajecie jeszcze radę ogarniać forum. Ja w nocy tylko się modlę, żeby Zosia się nie wybudziła, czasami, to nawet łapie się na tym, że jakbym mogła, to bym nie oddychała
-
nick nieaktualnySroka wrote:Dziewczyny ratunku! Mała wczoraj jadła mi po max 10 min, dopiero wieczorem po płaczu zasiadła do posiłku na pół godziny po czym zasnęła na 4godzinki. Dziś rano znowu to samo, je po 10 minut i spać.
Czy coś może być nie tak? -
nick nieaktualny
-
pytanie z innej beczki - czy ktoras uzywala jakiejs fajnej odzywki na porost rzes ja sie zastanawiam nad revitalash ale kosztuje 300 zl. Mialam z rossmana long lashes ale nie widze rezultatu. Przydala by sie bo nie chce mi sie malowac rzes
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:09
-
sylwia1985 wrote:pytanie z innej beczki - czy ktoras uzywala jakiejs fajnej odzywki na porost rzes ja sie zastanawiam nad evitalash ale kosztuje 300 zl. Mialam z rossmana long lashes ale nie widze rezultatu. Przydala by sie bo nie chce mi sie malowac rzes
Ja polecam olejek rycynowy na rzęsy...bo nie dość że zagęszcza rzęsy to jeszcze przyciemnia...
tylko trzeba być regularnym