Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Dziewczyny ktore karmia tylko piersią co myslicie na temat wypicia piwa normalnego po odciagnieciupokarmu lub bezposrednio po karmieniu na pare godzin przed nastepnym ?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Dziewczyny ktore karmia tylko piersią co myslicie na temat wypicia piwa normalnego po odciagnieciupokarmu lub bezposrednio po karmieniu na pare godzin przed nastepnym ?
-
A u nas nowy rekordzik, synek spał od 21 do blisko 4. Odkladalam go z otwartymi oczyma, sam zasnął, a o tej 4 to ja do niegogo poszłam, bo już cyce na skraju eksplozji, a ten grzecznie sobie leży obudzony i wita mnie usmiechem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 04:36
Pumpkin, Sylwia91, Jutysia, Kasik2, Elina, Blu lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Kalika
dzieki, widzilam nlogi z neta, bardziej chodzilo mk o wasze doswiadczrnie i prywatne zdaniesarcia123, Anoolka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyJa nie wiem jak usypiac mala, zeby spokojnie spala...
Obudzila sie o 7 po 2h spania. Bardzo niespokojna, machala rekami i nogami przez sen, oczy zamkniete, lekkie kwilenie. Tak sie zachowuje od dobrego tygodnia. Zanim sie obudzi tak sie meczy jakies 20min. Po czym wpada w bek. Wyjelam z lozka, przytulilam i tak lezac na mnie w poprzek mojego brzucha spi bez zadnego marudzenia i krecenia sie.
I o co tu chodzi?? -
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:u nas bitwa od 1:30. ciągle cyc a ja już nic tam nie mam. Dalam odciagniety pokarm ok 40 co po dwóch cycach powinno wystarczyć ale nie..ona by ssala.. i kupa za kupą. ..
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Pumpkin wrote:Ja nie wiem jak usypiac mala, zeby spokojnie spala...
Obudzila sie o 7 po 2h spania. Bardzo niespokojna, machala rekami i nogami przez sen, oczy zamkniete, lekkie kwilenie. Tak sie zachowuje od dobrego tygodnia. Zanim sie obudzi tak sie meczy jakies 20min. Po czym wpada w bek. Wyjelam z lozka, przytulilam i tak lezac na mnie w poprzek mojego brzucha spi bez zadnego marudzenia i krecenia sie.
I o co tu chodzi??
Pewnie o potrzebę bliskości. Najlepiej u mamusi
-
Dziewczyny po cc ile u Was utrzymywało się krwawienie?
I drugie pytanie. Czy też w nocy walczycie tak długo przy karmieniu. U nas Mały jak obudził się np o 3 to do 5 zeszło zanim zmiana pieluchy, karmienie i ululanie. Tak jest czy po prostu jeszcze brak nam doświadczenia? -
kkkaaarrr wrote:A u nas nowy rekordzik, synek spał od 21 do blisko 4. Odkladalam go z otwartymi oczyma, sam zasnął, a o tej 4 to ja do niegogo poszłam, bo już cyce na skraju eksplozji, a ten grzecznie sobie leży obudzony i wita mnie usmiechem
U mnie mała we wtorek skonczy 3 tygodnie a dziś w nocy przespala 6 godzin. Ale zaczęły się kolki przed chwilą dalam jej espumisan i narazie jest ok tylko jakaś ciepła dzisiaj jest. Boję się że będzie chora Daria.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
sarcia123 wrote:Dziewczyny
Moj maly ma katar i sie meczy bidulek co polecacie aby skutecznie oczyscic mu nos ? Jakies gruszki, aspiratory ? Psikam disnemarem baby4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyDiewuszka
ja krwawienie takie mpcne miala przez okolo 10 dni no i pozniej caly czas takie, plamienie ale ze, podpsaske musialam miec jezzcze przez 2 tygodnie, i finalnoe pl 3 tygodnoach nosilam wkladki.
Ogolem jesli szybciej krwawienie by zniknelo to poradz sie poloznej
ubmidz do gina. Bo po cc krwawienie jest krotsze ale nie np . Ze zniknie po 5 dniachdiewuszka86 lubi tę wiadomość