Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Diewuszka, ja wczoraj po karmieniu odciagnelam 20ml z obydwu piersi katujac ich po 15min kazda. Wiec to Twoje 60ml dla mnie by bylo bombowe. Za pierwszym razem tez udalo mi sie tyle odciagnav, ale pozniej bylo juz gorzej. Moj max teraz to chyba 50ml - z obydwu. Wiec jakbym chciala zostawic malego komus z moim mleczkiem to musialabym sciagac 2-3 razy po 30min. A i tak zawsze 30-60min przed odciaganiem pije fameltikier. Chociaz moze jak raz dziennie bede odciagac to bedzie coraz wiecej, no ale nie zawsze jest na to czas.
diewuszka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anieńka wrote:Diewuszka, ja wczoraj po karmieniu odciagnelam 20ml z obydwu piersi katujac ich po 15min kazda. Wiec to Twoje 60ml dla mnie by bylo bombowe. Za pierwszym razem tez udalo mi sie tyle odciagnav, ale pozniej bylo juz gorzej. Moj max teraz to chyba 50ml - z obydwu. Wiec jakbym chciala zostawic malego komus z moim mleczkiem to musialabym sciagac 2-3 razy po 30min. A i tak zawsze 30-60min przed odciaganiem pije fameltikier. Chociaz moze jak raz dziennie bede odciagac to bedzie coraz wiecej, no ale nie zawsze jest na to czas.
Dokładnie taka sama sytuacja u mnie dzisiaj:-( mam kryzys... -
sarcia123 wrote:Diewuszka
Im częściej bedziesz malego przystawiac tym wiecej pokarmu bd miec. Ja przystawiam na zmianę do obu piersi. Teraz maly opóźnienia 1, a z drugiej sciagam od 100ml do 160 mlSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Reni@ wrote:Dlatego ja jem wszystko
Masz racje z tym mm
Reni@, Anoolka, Eryka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnienka
tak okolo 25-30 minut z obu piersi . A z jednej nie raz w 10 minut 120 ml, no mam sporo pokarmu bo czesto malego przystawiam razmdo jednego cyca raz do drugiego impn nakreca mi laktacje. Ale tez pije odkad kp dzien w dzien 1,5,-2 litry wody niegazowanej obowiazkowo -
sarcia123 wrote:Nie wierze ze 6w1 kosztuje 99 zl, bo u nas nawet w aptece na recepte kosztuje 198 zl
kalika lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:To tak jak ja, wlaczajac chyba wszystko co jest na liście produktów zakazanych tj. czosnek, hinduskie ostre przyprawy, bigos, tatar, sushi, pomidory, cytrusy, bardzo duże ilości nabiału i słodycze na które mam taką ochotę jak nigdy w życiu, mogłabym cukier z cukiernicy wyjadac, nie wiem co mi się porobiło... brzuszek czasem poboli, ale zazwyczaj po 10-15min idą baki i/lub kupa i po wszystkim. Pare razy sie zdarzylo, że Borys wyl, jak to się mowi, długo i bez powodu, ale mimo wszystko do definicji kolki nie pasowalo i nie myślę aby jedzenie miało z tym coś wspólnego.
i czy zjeść 2czy zaszaleć i 3 wafelki
-
Anieńka wrote:Karolina, czy ten posiadasz nawilzacz?
http://allegro.pl/esperanza-nawilzacz-powietrza-hydro-spa-3-5l-i6211709856.html
Wole kupic cos z polecenia niz wyrzucic pieniadze w bloto.
Nie, mamy taki:
http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-jonizator-2-6l-7-kolorow-led-i6582989458.html
Ten, który wkleiłaś też oglądałam, bo ma wbudowane mierzenie temoeratury i wilgotności, ale zależało mi na pomiarze w dwóch pomieszczeniach, więc kupiliśmy zwykły nawilżacz i osobno stację pogodową.
Taką
http://allegro.pl/bezp-stacja-pogody-pogodowa-zegar-2-czujniki-2kol-i5794416342.htmlAnieńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutysia wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was używała kropelek Dicoflor na wzdęcia u maluszka? Zastanawiam się czy podać Małej, bo pręży się płacze i chce jeść co godzinę
Już nie mam siły dzisiaj...
-
Anoolka wrote:Nie wiem czy probiotyki nie podaje się po skończonym miesiącu ale ja też się zastanawiam czy nie podać bo mała mi się pręży. No a że chce jeść co godzinę to zupełnie normalne
-
Chwilka84 wrote:O kurde, to mnie zaskoczyłas swoim menu, a ja s zastanawiam nad.sushi domowej roboty w.sylwestra
i czy zjeść 2czy zaszaleć i 3 wafelki
a sushi jak się boisz to zawsze można z pieczona rybą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 03:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:Dziecko, dziecku nie równe, na szczęście moje kulinarnie niewybredne
a sushi jak się boisz to zawsze można z pieczona rybą