Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny.
A i obawiam sie, ze mnie tez czeka to samo co Karoline, tez mamy cholerny problem ze skora i w przyszlym tyg zamierzam zapisac malego do alergologa. Ale ja chyba restrykcyjnej diety sie nie podejme... bardzo mi bedzie szkoda mu zabrac piers, ale w takim przypadku zeby samej nie wpasc w depreche bedziemy dawac mm. Ja obstawiam ze moj jest na mleko krowie uczulony.
Nie wiedzialam ze niemowlaka sie robi testy, podobno wychodza glupoty w przypadku takich maluchow. -
nick nieaktualny
-
Anieńka, współczuję.
Karolina, współczuję diety, ja nie jem nabiału bo Kuba ma śluz w kupie od niego i cholernie mi go brakuje.
A te testy są z krwi, nie wiedziałam że u tak małych dzieci może robić testy.
Dziewczyny, w czym kapiecie Maluszki, my mieliśmy hippa teraz ale jakoś mi do końca nie podpasowal. -
Dziewczyny wklejam na weekend, więc proszę nie cytujcie.
Oto mój największy Skarb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 17:04
Reni@, kalika, Jutysia, szynszyl, Blu, Kai, Sylwusia100, Chwilka84, Eryka, Kasik2, Ola_Ola, Sylwia91, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Anieńka, właśnie dziś się zastanawiałam co z Tobą. Współczuję Ci bardzo, upałów się na Ciebie
Pocieszające jest, że jeśli dostałaś antybiotyk to przy anginie już jutro powinno być lepiej z samopoczuciem.
Karolina, mój Miki też ma AZS. Podejrzewalam jaja, ale wczoraj w celu prowokacji zjadłam jajecznice z 3 jaj, a skóra nawet lepszaKolejny podejrzany to nabial, będę testowała jutro bądź w niedzielę
Diewuszka, piękny synekdiewuszka86 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Renia, biedny synek! Mój właśnie z kaszlu wychodzi. Ale tu cisza nocna, widać, że Wasze dzieci przesyłają noce. Mój łaskawie budzi się już drugą nocke w okolicach czwartej (po jedzeniu o 22). Wydawało mi się jednak, że już wcześniej kręcił się w łóżeczku. Ciekawe, czy dzieci tak się kręcą przez sen, czy budzą się, ale tefo nie sygnalizują i same zasypiaja?
-
nick nieaktualny
-
Renia może ten kaszel od kataru spływającego po gardle. Rób mu nadal inhalacje i podawaj nasivin. Oby przeszło!
Ktoś mi podmienil dzieckojuż drugą noc z rzędu budzi się co godzinę. Nigdy tak nie miała. W dodatku nie może ponownie usnąć. Juz zaczynam się zastanawiać czy coś jej dolega. Nie mówiąc o tym że mój dzień to walka o przetrwanie z niewyspania.
-
Anienka współczuję
wszystko naraz się skumulowalo.
Karolina podziwiam szczerze że się nie poddajesz i dalej karmisz piersią. Ja bym chyba nie dała rady, zwłaszcza bez nabiału.
Renia trzymam kciuki żeby szybko odpuściło przeziębienie. Biedny maluszek
Diewuszka śliczny kawalerteż mamy tą mate :p
U córki stan podgorączkowy ustąpił ale trochę ją kaszle. No nic trzeba jakoś przeżyć.diewuszka86 lubi tę wiadomość