Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwusia moja teściowa nawet na chrzest nie przyjechała takze ten.. moze i lepiej
Diewuszka Lubie za humormala dzisiaj spi.całą noc ze mną wiec budzi mnie co 2h średnio. Jak śpi sama.to pierwsze karmienie dopiero po.6h około... no ale wole to.niż ją godzinami usypiac bo jak wlozylam do kołyski to od razu się obudzila
-
Dziewczyny, współczuję nocek
U nas pełne lenistwo. Olek spał od 21:30 do 7:10. Nie chciało mi się wstawać, więc wzięłam go do łóżka na cycka i tak spaliśmy jeszcze do 10.
Teraz na jakiś spacer się trzeba zebrać póki smogu nie ma.
Aneta, strasznie współczujęjak dzisiaj sytuacja?
Sylwusia, ale o co chodziło Twojej teściowej? Powiedzialaś jej coś wcześniej? Zdradź patentdiewuszka86, Kasik2, aneta93, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
Sylwusia, dorosła kobieta, a fochy stroi jak nastolatka. Żal tylko męża, bo na pewno było mu przykro i wstyd. Dobrze, że chociaż Ty nasz do tego dystans.
Sylwia, to Basia dała się Wam we znaki w kościele. Pamiętam, że tego właśnie się najbardziej obawiałam przed chrzcinami Mikołaja. Dobrze, że potem się poprawiła i zrekompensowala rodzicom stres
Dziewczyny, współczuję bardzo problemów ze spaniem. Mam wyrzuty sumienia, że moje dziecko śpi ładnie :p
Niecierpliwa, pytałaś o to, co my stosujemy na AZS. Myje Mikiego w emulsji Cetaphil Restoraderm, po kąpieli smaruje go kremem do ciała i twarzy Oillan, a w ciągu dnia robiona uwodniona maścia cholesterolowa.
Aneta, szybko wracajcie do zdrowia!
NiecierpliwaKarolina, aneta93, Sylwia91 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Mojego Szkraba męczyła kupa, ale nawet jak zrobił to jeszcze długo długo nie spał. Nie wiem o co mu chodziło, ale w końcu o 8 wzięłam go do łóżka i spaliśmy z maĺymi przerwami do.. 11 30! Szok. Także nie mogę w sumie narzekać.
Sylwia i Sylwusia czym to się tak naraziłyście teściowym? Ja mam cudowną teściową dochodzę do wniosku. Czasem moja mama mnie bardziej denerwuje. Rozumiem jakieś rodzinne nieporozumienia, ale czemu dzieci mają być przez to pokrzywdzone, bezsens.. -
My jej nic nie zrobilismy. Caly tydzien przed chrzcinami nie bylo jej u nas. Zebym wiedziala o co chodzi to by bylo dobrze. Nigdy sie z nia nie klocilam. Zawsze jak bylo cos nie tak to mowilam mezowi i on z nia gadal. A po tym jaki cyrk zrobila na chrzcinach to przestaje sie z nia cackac. Wogole nie mam zamiaru z nia gadac i maz jej tez nie odpusci.
-
A u nas temat zielonej kupy nadal na tapecie choc jest o niebo lepiej, od piatku daje probiotyk i mamy juz kolor zolto-zielony i duzo mniej rzadka
swoja droga, podaje probiotyk w kropelkach na lyzeczce i po tym jak nam to wychodzi jestem przerazona mysla o rozszerzaniu diety...
-
Kkkaarrr nie przejmuj się, teraz jeszcze dziecko ma odruch wypychania łyżeczki, ale wszystko się zmieni i przyjdzie czas, że Borysek będzie gotowy do rozszerzania diety
Moja też się krzywi i wypycha język jak jej probiotyk daję.
U nas w nocy też mała imprezka była, od 2 do 4 próbowałam ją uśpić, bo wyjątkowo nie zasnęła na cycku, a co ją odkładałam to się budziła.kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy po wizycie. Lekarka powiedziała że gorzej nie jest więc narazie w domu na szczęście. Mały się męczy tym kaszlem a najgorszy krzyk przy oczyszczaniu noska. No ale w szpitalu lepiej by nam nie było bo tam też pełno bakterii itp W czwartek jedziemy znów skontrolować co i jak
NiecierpliwaKarolina, Sylwia91, Reni@, Chwilka84, diewuszka86 lubią tę wiadomość
-
Evelle wrote:A mam pytanie śpicie z maluszkami jeszcze w jednym pokoju? Ja chce wrócić do sypialni a na noc włączyć nianię tak mi brakuje porządnego materaca
Evelle lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Diewuszka moja tesciowa mieszka bardzo daleko i to chyba troche z lenistwa bo przyjazd bylby trochę uciążliwy... no coz ja dla swojej wnuczki czy dziecka bym wszędzie pojechała...
U nas dzisiaj probujemy się uspiac caly dzien. 5 minut spania i od nowa kilka godzin walki ehh
A co do spania to Basia spi z nami w łóżku. Jak mi się uda to przełoże ją do kołyski która stoi przy naszym łóżku i tak spi ok 6h a potem karmienie i zostaje juz u nas w łóżku. Tez lubię z nią spac chociaz ona to wykorzystuje chyba bo jak nigdy karmienie co godzine lub 2...