Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
marti_88 wrote:Dziewczyny hejt Wam sie włączył Elina moze mieszka w Anglii
mieszkam w polsce w Rzeszowie ale nie podobają mi się polskie imiona. tylko się zastanawiam jak jest przykładowo imię pisane przez y albo th czy mo,żna nadać takie imię czy trzeba je spolszczać??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Właśnie wracam od lekarza. Ciąża piękna według usg 7 tydzień i widzialam piękne pikajace ❤.dzidziuś ma 10 mm Jestem tak szczęśliwa że śmieje się sama do siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 16:41
inaa, Kasik2, kkkaaarrr, NiecierpliwaKarolina, Visenna, anulka1978, Jusstin, marti_88, Zetzet, Anoolka, Rutelka, Elina, Blu, Dea28, Limerikowo, kehlana_miyu, Asia_08 lubią tę wiadomość
-
Elina nie przejmuj sie o gustach sie nie dyskutuje mnie rowniez polski imiona mało sie podobaja w polsce zenski imie musi konczyc sie na a wiec lilly odpada
Elina lubi tę wiadomość
-
Mi niestety nie udało się dostać do endo...najwcześniej na wtorek...
Ina a mogłabyś zapytać o mnie? Tylko tak orientacyjnie bo strasznie się denerwuje.
Mam tsh 2,74 a ft4 14.08pmol. Nie wiem czy mam nachalnie dzwonić i prosić o wizytę szybszą. Jeszcze mój gin na urlopie... Wręcz świetnie. Przepraszam za kłopot.
-
jejku kobitki trochę luzu, każdy ma prawo dać swojemu dziecku na imię jak chce. polskie czy nie to wybór rodziców. Ja z Polski mój z Ukrainy, mieszkamy w Polsce ale to nie znaczy ze dzieci muszą mieć Polskie imiona
Ja z moim pod tym względem się zgadzam o nie podobają nam się Stasie, Jasie, Hanie czy Zosie- pełno znajomych ma dzieci o takich i podobnych imionach ale to ich wybór i nawet nie wspomnialam ze mi się nie podoba, bo to nie mój wybór -
Elina wrote:mieszkam w polsce w Rzeszowie ale nie podobają mi się polskie imiona. tylko się zastanawiam jak jest przykładowo imię pisane przez y albo th czy mo,żna nadać takie imię czy trzeba je spolszczać??
Elina, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
dobre wiadomości po wizycie: bijące serduszko - najpiękniejszy widok na świecie
wielkość CRL = 0,82 cm, i wg lekarza Krasnal ma 6 tygodni i pięć dni:)
jutro badania krwi
pełnia szczęścia
pozdrawiam Was serdecznieKasik2, Sylwia_i_Niki, NiecierpliwaKarolina, Visenna, Zetzet, Rutelka, Blu, kasiaa.., LillaMy, Dea28, Limerikowo, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:Elina nie przejmuj sie o gustach sie nie dyskutuje mnie rowniez polski imiona mało sie podobaja w polsce zenski imie musi konczyc sie na a wiec lilly odpada
Elina lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Agata, Kasiaa gratulacje serduszek !
U mnie czuje,ze bedzie drugi chlopak, bo w rodzinie prawie same chlopaki.
jak chlopak, to maz chce Patryka, ja do konca nie jestem przekonana, jeszcze troche czasu mamy. Jak dziewczynka, to jeszcze nie wiem, chcialam Majke lub Milene ale juz mi przeszlo.
Fajnie dziewczyny,ze kazda ma inne upodobania co do imion, przynajmniej beda zroznicowane imiona w tym roczniku .
Jutro wracam do pracy, zestresowana na maksa, w sumie nie wiem dlaczego, tak po prostu, trzeba znow wpasc w rytm....aaaaaRutelka, LillaMy lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Cześć dziewczyny doczytałam nareszcie (w pracy ostatnio nie mam czasu nawet poczytać ;/ )
Gratuluje serduszek dziewczyny
dzisiaj miałam strasznie dziwną noc, bo pierwsza taką- pobudka o 3 bolał lekko brzuch, i strasznie piersi i było mi niedobrze. no to do wc, ulżyło i potem do kuchni po ryżowego wafelka, udało się usnąć. z rana tylko zdążyłam się ubrać i pędem na spotkanie z muszlą (pierwszy raz podczas ciąży)
co do płci to sama nie wiem co będzie. u mnie w rodzinie mama ucieszyłaby się z dziewczynki, bo ma samych wnuków :)a z kolei u męża mają tylko wnuczkę.
mi się z imion podoba dla dziewczynki Hania ostatnio gawędziliśmy o imionach, ale z męskimi jest kłopot, wcale nie ma ich tak dużo, a ja jestem za podwójnymi imionami
Elina nie przejmuj się opiniami każdy ma prawo wyboru
byłam dzisiaj odebrać wyniki tsh i w normie Ja nie jestem zdania, że jak się zacznie przyjmować hormony tarczycy to już do końca życia trzeba. Dużo zależy od diety i stylu życia.
MMM niedobrze z tą Twoją tarczycą, mam nadzieję, że się polepszy. ja pamiętam, jak się bałam, że razem z pcos będę mieć hashimoto, ale na szczęście tarczyca zdrowa na usg.
Rutelka, Elina lubią tę wiadomość
-
Jusstin wrote:No ja właśnie też slyszalam, że zielona herbata niekoniecznie jest polecana w ciąży. Ponoc utrudnia wchłanianie kwasu foliowego, no i zawiera kofeine, ale to jak herbata czarna czy kawa.
czytam dalej...Anoolka lubi tę wiadomość