Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć! Nie było mnie bardzo długo na forum, ale śpieszę z wyjaśnieniami właśnie wróciliśmy z 15 dniowego urlopu. Bylismy w Turcji - Bodrum. Urlop baaardzo nam sie udał, fantastyczne przedluzenie lata. Borys zniosl podroz nie najgorzej, najbardziej doskwierala mu ciekawosc swiata przez co nie mogl spac. W tamta strone byl na chodzieod 3 w nocy do 14! Z powrotem skusil sie na godzine drzemki w samolocie. W zakresie nowych osiagniec to kilkarazy wstal bez trzymanki, a zeby bylo ciekawiej, syojac po kolana w wodzie
Z ciekawostek, przezylismy male trzęsienie ziemi, 4.4 w skali Richtera, absolutnie nikomu nic sienie stalo, ale strasznie dziwne uczucie i dziekuje, wiecej nie chcemy!
Obecnie mamy na tapecie temat roczku, impreza w urodziny, czyli w niedziele. Nie robimy nic wielkiego, najbliższa rodzina wpada na tort. Swoja droga, wymyslilam tort bez cukru, tak aby Borys tez zjadl swoj kawalek
Przejzalam ostatnie 2 strony: Karolina - 100 lat dla Olka, Ola - gratulacje serduszka, Canario - trzymam kciuki
NiecierpliwaKarolina, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Oluś bardzo dziękuje za życzenia
Kar, super,,że wakacje Wam się udały pewnie troszkę strachu było przy tym trzęsieniu... dobrze, że nikomu nic się nie stało!
Kalika, tak, jesteśmy nadal oboje na diecie. Z tym, że troszkę ją ograniczyłam. Nadal zero nabiału i jaj i produktów, które je zawierają albo jakieś pochodne typu serwatka i kazeina. Zero kukurydzy, kakao, orzechów i cytrusów.
Dodatkowo podaje mu codziennie probiotyk i oczywiście smarowanie dwa razy dziennie Lipikarem.
Skóra jest bardzo ładna, wręcz idealna. Czasem jak zje za dużo mięsa z indyka to pojawia się leciutka wysypka na szyi i placki na zgięciach, ale doraźnie podaje Fenistil w kroplach, smaruje Lipikarem i szybko przechodzi. Zobaczymy jak będzie zimą...
A jak u Was? -
jest jeszcze kasiaa.., ostatni jej post jest o jej porodzie, więc już dawno się nie odzywała, a teraz udziela się razem ze mną w Lutówkach 2018
To kto następny?
No marlon i jak u Ciebie?
Ja już od tygodnia walczę z przeziębieniem, jak już lepiej się poczuje i wyjdę na dwór to znowu muszę się dodatkowo kurować. A to nie dość że w ciąży to jeszcze dieta cukrzycowa i nie używam też soku malinowego i miodu, więc zostaje mi tylko cytryna, imbir i czosnek - co za cudowny stan! Nie wiem jak to się dzieję, że Jaśko jest jeszcze zdrowy. Mąż też w miarę się trzyma -
cześć mamusie, chciałam Was zapytać jako, że Wasze dzieci będą teraz miały roczek, jakie prezenty chciałybyście, aby dostały wasze dzieci? my dostaliśmy zaproszenie od kuzynki na roczek córki i szukam pomysłów. Kuzynka wspominała o czymś co chcieliby dostać, ale przekracza to mój budżet, więc szukam pomysłów. Reni u Ciebie to gorący temat.