Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anieńka wrote:Diewuszka to na moje oko zadzwonia dzis, a Pani po prostu cos wypadlo.
Miałaś rację Pani dziś zadzwoniła po południu, przeprosiła i zaprosiła mnie na jutro na rozmowę. Także zwracam honor. Trzymajcie za mnie jutro kciuki.Anieńka, Sylwia91, Kai, szynszyl lubią tę wiadomość
-
Pielegniarka usunela konto? diewuszka trzymam kciuki daj znac po jak poszlo duze firmy nie powinny miec awersji do dzieci nie uwierze w to a ze ktos na niektore stanowiska woli zatrudnic mezczyzn niz kobiety tez sie nie dziwie, kazdy ma jakies inne preferencje.
diewuszka86 lubi tę wiadomość
-
Karolina dzięki że pytasz.
Rozmowa ok, ewentualny 2 etap w przyszłym tygodniu. Jestem zadowolona, ale czy pani z hr to nie wiem Zobaczymy do wtorku mam mieć info dam znać.Kai, Anieńka, Sylwia91, Reni@, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Diewuszka super, że jednak Pani się odezwała! trzymam kciuki za dalsze etapy
Sylwia oby tak dalej
Obchodziliśmy dzisiaj roczek, było bardzo miło i goście raczej zadowoleni Super było wrócić po wszystkim do domu i nie musieć sprzątać
A na czwartek upiekę Hani jakiś mały torcik bez cukruWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 21:27
Sylwia91, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Szynszyl, może to mało tortowe ciacho, ale bez cukru i u nas sprawdzilo sie wysmienicie. Borys wsuwal az sie uszy trzesly
https://szczesliwibezcukru.pl/czekoladowo-fasolowe-brownie/#comments -
Rzeczywiscie jest czesto tak ze mama wie najlepiej w chorobie jak zajac sie dzieckiem i musi zwolnic sie na pare dni z roboty
Sama mialam tak z mc temu ze przyszlam rano na 2h rozplanowalam prace zespolowi i pojechalam do domu bo angina u starszej a u mlodszej chore gardlo czyli domowy szpital
Mlode mamy sa bardziej zorganizowane niz niejeden singel i bardziej to pracodawca jak i chorobowe powinnien wziac pod uwage